Який дохід потрібен, щоб отримати автокредит?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Розглядаючи Вашу заявку на отримання кредиту, банк, перш за все, подивиться на Вашу зарплату. За негласним правилом вона повинна бути в 2-2,5 рази більше передбачуваних ануїтетних платежів.

Багато банків розміщають на своїх сайтах спеціальні калькулятори, за допомогою яких можна розрахувати щомісячні виплати по автокредиту і, відповідно, необхідний мінімальний дохід. Для цього потрібно визначитися з вартістю автомобіля, сумою початкового внеску і терміном кредиту.

Звичайно, зовсім точно вирахувати щомісячні платежі навряд чи вийде. Умови кредиту підбираються для кожного позичальника індивідуально. Вони залежать від його кредитної історії , Страховки і трудового стажу. Але, по крайней мере, Ви зможете зрозуміти, дадуть Вам в принципі кредит, чи ні.

Тепер подивимося, «як це працює» на матеріалі конкретних банківських програм. Припустимо, що ми хочемо купити автомобіль вартістю 500 000 рублів. Ми відразу вносимо 20% - тобто, в борг нам залишається взяти 400 000. Нехай бажаний термін кредиту становить три роки.

В   Райффайзенбанку   нам запропонують ставку 12,5% річних В Райффайзенбанку нам запропонують ставку 12,5% річних. провівши на кредитному калькуляторі ряд нескладних арифметичних дій, отримуємо, що щомісячний платіж по кредиту складе 13 600 рублів. Далі, кредитний калькулятор Райффайзенбанку показує, що, щоб нам надали цей кредит, наш дохід повинен бути не менше 34 200 рублів.

А от Московський кредитний банк видасть аналогічний кредит під 11% річних. Вводимо наші дані в кредитний калькулятор і бачимо, що щомісячні платежі по кредиту будуть складати 13 000 рублів. Мінімальна необхідна зарплата в цьому калькуляторі не вказана, будемо виходити з того, що вона повинна хоча б удвічі перевищувати суму щомісячного платежу. Тоді шляхом простого множення на 2 отримуємо, що, щоб нам видали бажаний кредит, ми повинні мати не менше 26 000 щомісячного доходу.

Ще раз підкреслимо, що умови кредиту, уточнюються індивідуально. Заявлену в рекламі ставку може збільшити наявність утриманців або зобов'язань за іншими кредитами.

Абсолют Банк надає автокредити під 11,5% річних. Таким чином, при наших умовах ми повинні будемо виплачувати 13 190 рублів щомісяця. Відповідно, необхідний нам мінімальний дохід становить 26 300 рублів.

У світлі цієї статті, звичайно, виникає делікатне питання: що робити, якщо більша частина доходу - неофіційні заробітки? Більшість банків, на жаль, враховує тільки білий, документально підтверджений дохід. Так що намагайтеся на всіх підробітки бать якісь довідки. Втім, останнім часом деякі банки пішли назустріч потенційним клієнтам і стали враховувати «сірі» заробітки.

У світлі цієї статті, звичайно, виникає делікатне питання: що робити, якщо більша частина доходу - неофіційні заробітки?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online