Як взяти кредит безробітному?

  1. Необхідні документи
  2. Кредитні картки
  3. Грошові кредити тільки з паспортом

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Завжди потрібні гроші, а залишившись без роботи особливо. Що б не чекати допомоги від родичів можна взяти кредит в банку на свої потреби, але не кожен банк оформить кредит безробітному. Є люди, які працюють неофіційно або на дому, взяти довідку з місця роботи немає можливості. Завжди є банки, які лояльно ставляться до таких клієнтів.

Необхідні документи

Якщо хочете взяти не більшу суму в кредит, то потрібно звертати увагу на банки , Де список необхідних документів мінімальний. Кредит на невелику суму взяти легше.

Вам знадобляться такі документи:

  • Паспорт.
  • Номер мобільного телефону.
  • Стаціонарний номер телефону.

Можливо, банк може зажадати додаткові документи:

  • Закордонний паспорт (якщо ви виїжджали останнім часом за кордон, вам буде плюс, банк відносить таких клієнтів до платоспроможним громадянам).
  • СНІЛС.
  • Документи, що підтверджують права власності (при оформленні кредиту із заставою автомобіля, ділянки).
  • Студентський квиток ( для студентів ).

Що для Вас краще - взяти в борг у банку або у родичів?

У банку У родичів

Кредитні картки

оформлення кредитної картки , Один з найпростіших способів отримати кредит безробітному. Більшість банків намагаються оформляти більшу частину кредитів, видаючи кредитні карти. Відсоток за такими кредитами не маленький. Якщо ви є клієнтом банку, в якому у вас є вже закритий кредит, ви зможете оформити кредитну карту за спеціальним кредитним пропозицією. Відсотки за цим кредитом будуть нижче, і список документів для оформлення буде мінімальним. Адже банк буде впевнений у вашій платоспроможності.

Для студентів є спеціальні умови від банків. Наприклад, в Ощадбанку є молодіжна кредитна карта, яка створена спеціально, для цієї категорії громадян. Сума, яку можна оформити не велика.

Кредитка видається з довідкою про виплату стипендії строком 6 місяців, оформлення займає до двох днів. Вам прийде смс - повідомлення на ваш номер про готовність карти. Річне обслуговування 750 рублів. На карті є пільговий період , Здійснювати покупки можна розплачуючись в магазинах, а потім погашати заборгованість без переплати, але на зняття готівки він не поширюється.

  • Мінімальна сума на молодіжній карті 15 тис. Рублів.
  • Видають особам, які досягли 21 року.
  • Максимальна сума 200 тис. Рублів.

Грошові кредити тільки з паспортом

  • совком Банк пропонує грошові кредити непрацюючим пенсіонерам. Сума в 100 тис. Рублів на 24 місяці, буде з мінімальною переплатою 24 тис. Рублів, ставка по кредиту складе 12%. Совком Банк пропонує «Експрес кредит». Видається він з мінімальним пакетом документів, відмінно підійде для громадян не офіційно влаштованих, для оформлення знадобитися паспорт громадянина РФ і номер безпосереднього начальника (підійде домашній номер телефону). Такий спосіб підійде, якщо людина працює не оформлений. Сума кредитування від 5 тис. Рублів. Максимальна сума позики становить 40 тис. Рублів. Кредитуються особи від 21 року до 85 років.
  • Уральський Банк реконструкції і розвитку кредитує осіб з 18 років. Взяти кредит можна від 5 до 200 тисяч рублів. термін кредитування до 36 місяців. Розгляд заявки займає 15 хвилин. А ось процентна ставка буде зниженою, якщо ви покажете свою платоспроможність на паперах. Звичайний відсоток по кредиту, без вище перерахованих умов високий.
  • Банк «Радянський» кредитує осіб старше 21 років. Процентна ставка складе 24% річних. Оформлення позики можливо по одному документу паспорту. Але банк має право відмовити позичальникові в кредитуванні без пояснення причин. Сума кредитування від 10 до 150 тис. Рублів.

Що для Вас краще - взяти в борг у банку або у родичів?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online