Камера зберігання на ленінградському вокзалі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ленінградський вокзал - відправна точка для збираються відвідати Санкт-Петербург Ленінградський вокзал - відправна точка для збираються відвідати Санкт-Петербург. Майже 2/3 всіх поїздів, що йдуть з платформ, спрямовуються саме в Північну Пальміру. Якщо ви зібралися в подорож, то готуйтеся грунтовно: купите або забронюйте квитки, прибудьте на вокзал раніше, щоб не запізнитися на потяг.

Якщо з вами багато речей і багажу, то вам допоможе камера зберігання на ленінградському вокзалі , Що дозволяє залишити їх зберігається надійно. На поточний момент працюють 3 камери, з яких 2 є автоматичними. Для їх використання необхідно придбати smart-карту, яка продається тут же недорого: ви самі вибираєте час і вартість зберігання речей.
Перша година - найдорожчий. Наступні годинник зберігання речей майже в 2 рази дешевше. Також, є можливість ще більше заощадити - залишити речі на добу. Однак, вам необхідно пам'ятати, що закінченням доби вважається рівно опівночі за місцевим часом. Не має значення, коли ви розмістили свій багаж або окремі речі на зберігання.

Послуги камер схову дуже зручні. Наприклад, якщо у вас квиток на «Гранд Експрес», який відбуває у вечірній час. Ви можете днем ​​залишити всі речі в камері і залишився вільно провести в Москві. Наприклад, прогулянки, екскурсії, зустрічі з друзями. А ввечері ви заберете, продовжуючи подорож до Пітера на самому комфортному поїзді Росії.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online