Прибирання після ремонту в Києві, ціни на прибирання приміщень після ремонту, прибирання після ремонту квартир і котеджів

  1. Прибирання після ремонту: чому варто довіритися професіоналам?
  2. Різновид прибирання після ремонту
  3. Скільки коштує прибирання після ремонту в Києві?
  4. Як ми прибираємо після ремонту

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Прибирання офісу, квартири, будинку, котеджу після ремонту - затребувана сьогодні послуга в м.Київ та інших регіонах країни. Вона полягає в якісному і швидкому очищенні приміщення від: залишків будівельних матеріалів, сміття, усунення бруду та пилу, миття стін, вікон, дверей, підлог, люстр, меблів та іншого.
Прибирання офісу, квартири, будинку, котеджу після ремонту - затребувана сьогодні послуга в м

Прибирання після ремонту: чому варто довіритися професіоналам?

У прагненні заощадити багато господарів житлової площі намагаються впоратися зі станом квартири після будівельників самостійно. Але справа ця вельми клопітка і повільне. Набагато дешевше і зручніше довірити справу професіоналам з прибирання.

По-перше, купити окремо все миючі засоби завжди накладно. По-друге, приміщення після ремонту вимагає особливої ​​дезінфекції, що неприпустимо проводити без захисного спорядження та спеціального обладнання. До того ж, прибирати самостійно може бути небезпечно для здоров'я!

Клінери завжди працюють групою і мають при собі всі необхідні матеріали і спорядження, для швидкої і якісного прибирання. Так очищення квартири або будинку після ремонту включає в себе наступне:

  1. Швидкий збір та вивезення сміття.
  2. Усунення слідів бруду.
  3. Миття і дезінфекція всіх поверхонь в будинку: стін, підлоги, стелі, підвіконь.
  4. Чистка та виведення плям з меблів, дверей, кахлю і іншого.
  5. Хімчистка м'яких меблів.
  6. Миття вікон, радіаторів, люстр.
  7. Чистка сантехніки.

Чистка сантехніки

Різновид прибирання після ремонту

Клінінг квартир після ремонту може бути як простий (дрібний бруд, пил), так і складною (повного спектра).

Буває, що будівельники самі можуть утилізувати сміття після ремонту і залишається тільки зробити звичайне прибирання. В даному випадку проводиться позбавлення від пилу, бруду, робиться дезінфекція. Відповідно часу і сил витрачається менше. Це простий вид прибирання, який і коштує недорого.

У разі ж, коли прибрати квартиру після ремонту потрібно на всіх етапах (залишки будматеріалів, вивіз сміття, ліквідація забруднень і дезінфекція), то часу і витрачених коштів знадобиться більше.

Крім цього, актуальним може стати виконань таких завдань, як:

  • збір і видалення залишків сміття після будівельного ремонту;
  • вантажоперевезення непотрібних речей (старих меблів) і залишків будматеріалів;
  • видалення пилу з побутової техніки;
  • протирання скла і дзеркал;
  • вологе прибирання зовнішніх поверхонь;
  • очищення освітлювальних приладів;
  • чистка труб, батарей, сантехніки;
  • видалення бруду і пилу з дверних прорізів, коробок, фурнітури;
  • дезінфекція сантехніки;
  • миття кахлю;
  • видалення забруднень з вимикачів і розеток в будинку

і так далі.

Скільки коштує прибирання після ремонту в Києві?

Площа приміщення (м2) Вартість (грн.)

до 50

50-70

70-100

100-120

120-150

150-200

200-300

до 2000

2400

3000

3500

4000

до 4500

6250

Як ми прибираємо після ремонту

Професійна робота з прибирання квартир після будівництва може виконуватися тільки досвідченими фахівцями. Якщо ви запросите працівників "з вулиці", то і результати роботи будуть відповідні. Ми ж гарантуємо вам ідеальну чистоту в будинку без перебільшень!

Так, після роботи наших клинеров на стінах, меблях, кахлі та сантехніці ви не знайдете плям або пилу. Робота виконується поетапно і не вимагає додаткових витрат з вашого боку. Ми вважаємо обсяг робіт, виходячи з метражу квартири.

Після очищення приміщення нашими кваліфікованими співробітниками, кімнати стають придатними і безпечними для використання.

У своїй роботі ми використовуємо тільки високоякісні засоби і технологічні пристосування, які борються з запахами і проводять дезінфекцію, не завдаючи при цьому шкоди здоров'ю. Що вкрай важливо!

Прибирання будинку, квартир, котеджів може бути виконана в найшвидші терміни
Прибирання будинку, квартир, котеджів може бути виконана в найшвидші терміни. Скажімо, якщо вам потрібно в'їхати в житлове приміщення вже завтра, то на об'єкт виїжджає мобільна бригада, що складається (в залежності від площі приміщення) з 5 і більше осіб з усім необхідним обладнанням. Бригадир складає план робіт, роздаючи обов'язки, займаючись і контролюючи весь процес. Кожен фахівець виконує ту чи іншу роботу. Ціна на таку швидку послугу може бути трохи вищою за звичайну. Однак робота виконується в чітко обумовлені терміни. Це унікальна послуга, яку в Києві пропонує тільки наша компанія - Cleaning Service.

Прибирання після ремонту: чому варто довіритися професіоналам?
Прибирання після ремонту: чому варто довіритися професіоналам?
Скільки коштує прибирання після ремонту в Києві?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online