Оформлення довіреності в Іспанії

  1. види довіреностей
  2. В Генеральному консульстві Росії в Барселоні роблять кілька типів довіреностей:
  3. Тарифи на оформлення довіреностей в Генеральному консульстві Росії в Барселоні:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Купувати / продавати / приватизувати і розпоряджатися майном, збирати і   легалізовувати документи   , - все це видається трудомісткими, бюрократичними, але цілком здійсненними діями

Купувати / продавати / приватизувати і розпоряджатися майном, збирати і легалізовувати документи , - все це видається трудомісткими, бюрократичними, але цілком здійсненними діями. Якщо, ви, звичайно, перебуваєте на території Росії. А раптом, волею доль, ви опинилися в Іспанії і живете тут собі на втіху, не маючи можливості виїхати в Росію ... В цьому випадку ви зможете уповноважити довірену особу.

Згідно п. 1 ст. 185 ГК РФ довіреністю є письмове повноваження, яке видається однією особою (довірителем, поручителем) іншому (представнику), щоб той виступав від імені довірителя перед третіми особами.

види довіреностей

Залежно від того, наскільки широке коло повноважень, які довіритель передає довіреній, довіреності поділяють на три типи:

  1. генеральна надає право здійснювати законні дії від імені юридичної особи, яка видала довіреність, або розпоряджатися всім майном фізичної особи - довірителя;
  2. спеціальна дає повноваження на вчинення зазначених у ній дій під час певного терміну;
  3. разова призначена для здійснення одного конкретного юридичного дії, наприклад, приватизації квартири.

Довіреність визнається суворо формальним документом, який повинен бути складений з дотриманням певних вимог. В першу чергу, текст довіреності викладається в письмовій формі і посвідчується уповноваженим органом і особою. У Росії довіреність оформити ви можете у нотаріуса. закордоном в консульських і посольських установах російською мовою і в іноземного нотаріуса офіційною мовою країни. У другому випадку після оформлення довіреності, вона повинна бути легалізована, завірена апостилем Гаазької конвенції і переведена присяжним перекладачем з іноземної мови на російську. Центр послуг для бізнесу і життя в Іспанії «Іспанія по-російськи» співпрацює з висококваліфікованими іспанськими нотаріусами. В середньому вартість довіреності у іспанських нотаріусів 50 євро. Як правило, іспанські довіреності займають близько 3-4 сторінок і потребують присяжні перекладі . Кінцева вартість довіреності буде 350-400 євро. Але, відверто кажучи, вигідніше робити довіреності відразу російською мовою в консульських установах.

В Генеральному консульстві Росії в Барселоні роблять кілька типів довіреностей:

  1. Довіреність на оформлення довідки про несудимість
  2. Генеральна Довіренність
  3. Довіреність разова або спеціальна по наданих громадянам формам. В цьому випадку громадянам радять брати форми довіреностей у юристів в Росії або в органах і установах, які вимагають довіреність. Щоб уникнути некоректного оформлення і відмови в розгляді довіреностей в Росії.

Тарифи на оформлення довіреностей в Генеральному консульстві Росії в Барселоні:

1. Генеральна довіреність:

  • дітям, подружжю, батькам - 45 євро
  • іншим особам - 23 євро

2. Довіреність на отримання грошей, розпорядження банківським рахунком:

  • дітям, подружжю, батькам - 23 євро
  • іншим особам - 45 євро

3. Довіреність на інші права - 23 євро

Найбільшою популярністю в консульстві Росії в Іспанії користуються довіреності, пов'язані зі збором документів, які необхідні для оформлення робочих контрактів, проведення угод купівлі-продажу нерухомості в Іспанії , Отримання різних видів резиденцій і т.д.

Якщо вам потрібна довіреність російською мовою, Центр Іспанія по-російськи сприяє в терміновому оформленні довіреностей у іспанських нотаріусів і в Генеральному консульстві Росії в Барселоні.

Довірте свої турботи нам і продовжуйте насолоджуватися життям у сонячній Іспанії !

Центр послуг «Іспанія по-російськи» - це повний комплекс послуг по легалізації документів в Іспанії. Переклади, апостиль, довіреності, довідки про несудимість, легалізація дипломів, витребування документів.

+7 495 236 98 99 або +34 93 272 64 90 , [email protected]

Стаття виявилася корисною?

Так

() ()

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online