У Вінниці п'яний водій Volkswagen зніс електроопору і пошкодив Skoda

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У Вінниці водій Volkswagen зіткнувся з електроопорою, яка впала на автомобіль Skoda.

Вранці 22 жовтня на вулиці Магістратської водій Volkswagen, рухаючись з перевищенням швидкості, не впорався з керуванням і врізався в дві електроопори. Одна з опор впала на рухомий в попутному напрямку автомобіль Skoda Fabia. В результаті ДТП ніхто не постраждав. Транспортні засоби отримали механічні пошкодження, повідомляє авто Інформатор з посиланням на патрульну поліцію Вінницькій області.

До місця події прибули співробітники поліції, які помітили у винуватця аварії ознаки алкогольного сп'яніння, однак чоловік відмовився пройти огляд.

За порушення правил дорожнього руху, які призвели до пошкоджень транспортних засобів і дорожніх споруд (КУпАП ст. 124), а також за керування автомобілем в стані сп'яніння ( КУпАП ст. 130 ) На правопорушника були виписані адміністративні протоколи.

130   ) На правопорушника були виписані адміністративні протоколи

В результаті ДТП постраждав автомобіль Skoda Fabia

В результаті ДТП постраждав автомобіль Skoda Fabia

Volkswagen зніс дві електроопори

Раніше ми писали, що в Тернополі зіткнулися автомобілі Chevrolet і «Волга»:, постраждав пішохід . Також говорили, що в центрі Дніпра п'яний водій «Жигулів» намагався сховатися від поліції .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online