NEWSru.com :: 21-річний челябінський студент врятував пасажирів маршрутки, що провалилася під лід водосховища

Челябінське управління МНС протягом двох діб розшукувало героя, який врятував життя пасажирам і водієві маршрутного таксі, який потрапив в ДТП
Відважний юнак, про який пізніше повідомили учасники аварії, виявився особистістю скромною: допоміг постраждалим вибратися з попав на лід автомобіля, а потім зник, не чекаючи рятувальників
Маршрутний автобус, що виконував звичний рейс, раптово вилетів з траси, причому, саме в той момент, коли проїжджав по греблі Шершнівська водосховища

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Челябінське управління МНС протягом двох діб розшукувало героя, який врятував життя пасажирам і водієві маршрутного таксі, який потрапив в ДТП. Відважний юнак, про який пізніше повідомили учасники аварії, виявився особистістю скромною: допоміг постраждалим вибратися з попав на лід автомобіля, а потім зник, не чекаючи рятувальників. Виявляти себе сміливець не захотів, навіть коли його представили до нагороди.

Інцидент стався 3 грудня о Челябінську. Маршрутний автобус, що виконував звичний рейс, раптово вилетів з траси, причому саме в той момент, коли проїжджав по греблі Шершнівська водосховища. Кожного, хто знаходився всередині людям вдалося врятуватися, повідомляли в МНС .

Від загибелі пасажирів і водія врятували два фактора. Перший - уральські морози, до початку грудня скували місцеві водойми досить щільним льодом. Але не настільки, щоб витримати вагу мікроавтобуса - через хвилину він пішов під воду. Так що тут вирішальну роль зіграла міцність нервів одного з пасажирів. Він швидко зорієнтувався в ситуації, вибив одне із стекол і допоміг пасажирам вибиратися з салону, повідомляє місцеве агентство "Доступ" .

У підсумку обійшлося не тільки без жертв, але навіть майже без постраждалих. Лише одну дівчину прибули на місце ДТП лікарі забрали в лікарню, але після надання медичної допомоги відпустили додому. Вона пізніше назвала можливу причину події: водій автобуса практично засинав за кермом, а після аварії і чудесного порятунку навіть не розумів, що відбувається - був в неадекватному стані, повідомляє "Перший обласний" телеканал. Незабаром з'ясувалося, що водій - мігрант із Середньої Азії, що сів за кермо маршрутки всього два місяці тому і до того ж не говорить по-російськи.

18+

У всіх обставин події ще належить розібратися правоохоронцям, МНС же може сміливо відрапортувати про завершення своєї частини роботи. По-перше, маршрутку з дна водосховища вже підняли ( ВІДЕО ). А по-друге, з'ясували, нарешті, ім'я героя.

Отримувати похвали і подяки сміливець зовсім не хотів. Після того як всі люди вибралися з маршрутки, він не став чекати рятувальників і спішно покинув місце аварії. МНС навіть розмістило офіційне звернення, в якому закликало відважного громадянина вийти на зв'язок.

"Здав" героя його батько - один з небагатьох, кому той розповів про свій вчинок - чоловік подзвонив в МНС і повідомив контакти сина. Ним виявився 21-річний студент Челябінського інституту шляхів сполучення Павло Рогожин.

"Я бачив, що мене розшукують, читав в інтернеті і бачив по телебаченню, але не хотів розголошувати своє ім'я", - повідомив юнак "Першому обласному".

До якої нагороди хлопця збирається представити МНС, поки не відомо, незабаром управління має намір провести спеціальну прес-конференцію з цього приводу. А ось в інституті, де вчиться молода людина, для нього вже приготували грамоту і матеріальне заохочення в розмірі п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online