Більярд та Боулінг, Краснодар

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Більярд та боулінг - популярні в світі гри і одні з найулюбленіших ігор краснодарців. Бажаючим покатати кулі в Краснодарі представляється досить широкий вибір закладів, куди можна відправитися. Відмінний вибір для відпочинку в компанії. У більшості барів, де присутня більярд, проводяться спортивні трансляції та готуються смачні страви, прекрасно йдуть під пиво і розмови про життя. Боулінг-центри Краснодара обладнані дорогою надійною технікою, і поруч з Вами досвідчений інструктор, що допомагає впоратися з труднощами. Більярд та боулінг - популярні в світі гри і одні з найулюбленіших ігор краснодарців

Знайдено: 8 Асортимент нашого магазину дозволить обладнати вам більярдну "під ключ". Починаючи від базових елементів - столи різних розмірів для всіх видів більярду, розбірні або нерозбірні киї, кулі і сукно.

Рейтинг: 200

Добре провести час у колі друзів і знайомих, а також повноцінно насолодитися грою Вам допоможуть вишуканий інтер'єр, прекрасне освітлення і чудову якість покриття більярдних столів.

Рейтинг: 190

Боулінг-клуб «Сім Зірок» це гарантія відмінного відпочинку для будь-якого віку: для дітей є спеціальні бортики і гірки, а також спеціальне дитяче меню. Досвідчені інструктори пояснять правила гри і допоможуть підібрати кулі.

Рейтинг: 185

Більярд - це один з найпопулярніших способів провести час і при цьому об'єднати за свої столом людей різних професій, політичних поглядів і хобі. Уже для багатьох це стало не просто грою, а самим справжнім спортивним змаганням.

Рейтинг: 185

У розважальному комплексі "Акваторія" гості зможуть смачно поїсти, відзначити будь-яке торжество в банкетному залі, пограти в більярд в клубі!

Рейтинг: 170

Боулінг-клуб «Магістраль» розташований в цокольному поверсі розважального комплексу «Парк Європа». Всіх любителів цієї гри, безсумнівно, порадують шістнадцять доріжок фірми "Brunswick" - визнаного лідера з виробництва обладнання для боулінгу.

Рейтинг: 165

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online