Телепередача «Псковські страви з російської печі» на каналі «Russian Travel Guide», Хабаровськ

  1. Russian Travel Guide
  2. тривалість

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Пушкінські гори - одне з наймальовничіших місць на Псковщині. Саме тут великий поет Олександр Сергійович Пушкін дізнавався таємниці сільського побуту, знайомився з селянами, щоб потім зробити їх персонажами своїх творів. Його часто запрошували в село і садили, як дорогого гостя, за стіл. Провідна Катерина Чунькові прогулялася по Пушкінським місцях і, як і Олександр Сергійович, познайомилася з селянської кухнею і навчилася готувати кілька страв в справжній російській печі. Пушкінські гори - одне з наймальовничіших місць на Псковщині

+16

Russian Travel Guide

Помилка в розкладі

Пушкінські гори - одне з наймальовничіших місць на Псковщині. Саме тут великий поет Олександр Сергійович Пушкін дізнавався таємниці сільського побуту, знайомився з селянами, щоб потім зробити їх персонажами своїх творів. Його часто запрошували в село і садили, як дорогого гостя, за стіл. Провідна Катерина Чунькові прогулялася по Пушкінським місцях і, як і Олександр Сергійович, познайомилася з селянської кухнею і навчилася готувати кілька страв в справжній російській печі.

тривалість

30 хвилин

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online