Чотирилапими улюбленці українських зірок

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Казкове відчуття напередодні новорічних свят ... Такі моменти хочеться розділити не тільки зі своїми близькими, а й зі своїми вірними чотириногими. А тваринам раді не тільки діти, а й дорослі. Представляємо вам домашніх вихованців українських зірок!

В

ася Фролова і Ліза

ася Фролова і Ліза

Порода: тер'єр

«Відтепер це мої обов'язки. Трапилися обставини ... Зустрічайте - Ліза моя! (тут і далі орфографія і пунктуація авторів збережені. - прим. ред.) »- такі слова Вася написала в соцмережі більше місяця тому. З тих пір це її Ліза. За цей час домашня улюблениця вже вивчила кілька команд - «сидіти», «дай лапу» і «вуха». Остання команда - життєво-важлива (за словами Васі Фролової), коли Ліза піднімає вушка до верху. А недавно вона отримала міжнародний ветеринарний паспорт. «Відтепер Ліза повноправний елемент соціальної системи з київською пропискою», - підмітила Вася.

З моменту знайомства зі своєю господинею, а це понад місяць, Ліза поправилась на цілий кілограм. А ось Вася з собачими прогулянками напевно робить хорошу прокачування ніг. «Вигул собаки - кращий тайм-менеджмент», - говорить вона. Для світської персони Ліза - ідеальна подружка.

Настя Каменських і Мімі

Порода: бішон фрізе

Мімі - Кучеряшка, як і Настя. А ще справжня зірка, адже у неї є навіть власний інстаграм. І зауважте, там більше 5 000 передплатників! З фото - різні образи: Мімі в окулярах різних типів, Мімі в намистах, Мімі в головних уборах. Фотогенічність - її головний коник.
Мама собачки, Настя Каменських, пише: «З італійського« мими »означає - улюблена ...» І дійсно, співачка з нею не розлучається - бере і на прогулянки, і поплавати в басейні, і зробити Селфі в ліфті. Просто не розлий вода!

Микита Добринін і Воллі

Порода: джек-рассел-тер'єр

Будить вранці, завжди снідає і приймає душ разом з господарем, дивиться мультики, ходить на побачення, їздить в подорожі. Це все про нього - про Воллі. Такий же завзятий модник, як і Микита: в холодну пору року на Воллі завжди шкарпетки «людини Павука»! А ще він такий же завзятий інстаграмер, як і Микита, що доводять сотні фото і навіть популярне Follow me близько миски з їжею. Також Воллі стежить «недремне око» за спортивною формою Добриніна: сяде зверху на спину - і віджимався, господар, кілька десятків разів! Крім того, вихованець телеведучого - шанувальник реп-культури: кивками голови він завжди потрапляє в такт. Ну а у вільний час суцільне задоволення для Воллі побігати за м'ячиком.

Світлана Тарабарова і Елвін

Порода: чихуахуа

«Мій мен, моя гордість, мій пес ...» - так називає свого чотириногого Світлана Тарабарова.
На нещодавній весіллі співачки він також був «при параді» - з чорно-білим метеликом, як у справжнього чоловіка, ось тільки без смокінга. А для прогулянок Елвін вже утеплили: в такі зимові холоди без комбінезона не обійтися. Зі свого господинею вони разом і снідають, і на фотосесії ходять - загалом, у Елвіна такий же насичений графік, як і у Світлани. «Рідко коли виходить вигулювати днем, але кожен раз це дитинство і щастя. Спасибі, мій пес, що ти у мене є, - зізнається в любові до нього Світлана. - Він завжди радий бачити мене і не скаржиться, коли я його надто тискати ... Так ось .. Я приходжу додому втомлена і відразу до нього, а він до мене ... і ми буває пів години на підлозі валяється і обіймаємось. Втома як рукою ... я відчуваю Любов - справжню, безоплатну, щиру ... »

Олександр Скічко та Рафа

Порода: лабрадор-ретривер

Чорні лабрадори вважаються класичними. Таким же зразковим можна вважати і Олександра Скічко - його господаря. Доброзичливий собака Олександра готова просто зацілувати його. «Хочете більше гуляти вечорами, але іноді вам складно змусити себе ??! Ось він кращий мотиватор на свете !!! Великий Чорний лабрадор! »- так розхвалює свого Рафу Олександр. І, звичайно ж, ставить свого домашнього героя в приклад всім собакам.

Кароліна Ашіон і Філ

Порода: боксер

«Привіт, мене звуть Філ. Моя мама сказала, що купила мене саме в цей день рік тому », - написано на сторінці в соцмережі телеведучої. З тих пір, як вони познайомилися, пройшло майже півтора року.
«Собакохомяк» - так мило називає його Кароліна. Свою господиню Філ зустрічає щодня, а коли вона готує на кухні, сидить і облизується. А ще любить скакати з нею і танцювати. І, звичайно ж, завжди виконує команду «сидіти».

«Зморшкуватий лоб безсумнівно надає Філу інтелекту, дозволяє по-снобістськи, з лінню дивитися на все, що відбувається навколо і дуже неохоче прокидатися вранці ...» - ділиться Кароліна.

Андрій Джеджула з Лілу та Лолою

Андрій Джеджула з Лілу та Лолою

Порода: Лілу - шотландська висловуха, Лола - британець

Лілу з Лолою змінюють імідж частіше, ніж будь-хто. А все тому, що Андрій не перестає експериментувати з їх зовнішнім виглядом. «Лілу скидається на рептилію, а у Лоли на одній сідниці два сердечка, а на іншій - лапка ведмедика», - написав телеведучий в соцмережах після чергової стрижки своїх домашніх вихованців.
Манікюр, зачіски і догляд за собою - все, як у справжніх леді. А ось на початку осені тіло кішок прикрасили, так би мовити, татуювання - їх вистрижені імена Lola і Lilu. Зараз же, холодними зимовими вечорами, своїми тілами вони гріють господаря.

Джамала і Баду

Джамала і Баду

Порода: померанський шпіц

«Мій персональний будильник» - таке визначення своєї Бадушке дала Джамала. Після перемоги господині на Євробаченні ця дівчинка також приймала привітання: в мільйонах квітів і подарунків, звичайно ж, можна знайти її - Баду. Маленький лисеня постійно охороняє Джамалу. Співачці роблять макіяж - Баду з нею, Джамала репетирує - і Баду в тон потрапляє, фотосесії (ну а куди без них?) - звикла вже і до них.
Баду пощастило: її щодня обіймає переможниця Євробачення - багато про це тільки мріють!

Тетяна Богдан і Тедді

Тетяна Богдан і Тедді

Порода: французький бульдог

«I'm sexy and I know it» - ось такий підпис під фото свого чотириногого друга залишила в соцмережі Тетяна Богдан. Її французький бульдог може міняти вираз обличчя після клацання фотоапарата: висунути язик, зробити серйозну гримасу або ж зацікавлений погляд - простіше простого.
Тедді - любов моделі, а ось девіз французького бульдога - «Любити того, хто тебе приручив». Так що все взаємно, як і повинно бути!

Onuka (Наталія Жижченко) + The Maneken (Євген Філатов) і Піф

Onuka (Наталія Жижченко) + The Maneken (Євген Філатов) і Піф

Порода: джек-рассел-тер'єр

Разом із зірковими «батьками» Піф вже більше 5 років. Звичайно ж, спільні пробудження вранці, прогулянки, фотосесії та подорожі - все з ним. Піф любить бути красивим: його фото в модному одязі для собачок можна побачити дуже часто.

«Хочете більше гуляти вечорами, але іноді вам складно змусити себе ?
Ну а куди без них?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online