Нерухомість Харків :: Авто в кредит-діють в Україні програми автокредитування

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Внісши невеликий початковий внесок кожен українець міг стати власником новенького автомобіля, престижної іномарки або вироби вітчизняного автопрому Внісши невеликий початковий внесок кожен українець міг стати власником новенького автомобіля, престижної іномарки або вироби вітчизняного автопрому. ? в той же час дане твердження скоріше більш підходить для докризових часів, коли банки змагалися між собою і буквально боролися а кожного позичальника. У 2007 році і першій половині 2008 року отримати кредит на авто не становило проблем, ряд банківських установ зовсім пропонували автокредити без внеску, а на довідки про доходи особливої ​​уваги не звертали, покладаючись на цифри усно задекларовані позичальником в якості своїх "неофіційних доходів".

На сьогоднішній день ситуація змінилася - банкіри стали більш обережними, при перевірці позичальника перевіряється практично вся таємниця, а про офіційно непідтверджені доходи зовсім можна забути. Проте функціонує ряд великих фінансових установ, які пропонують автокредит не тільки на нове авто, а й купити авто б / у в кредит з невеликим початковим внеском. Серед фінансових установ вигідно відрізняється Приватбанк, що пропонує авто б / у в кредит на найвигідніших умовах. Отримати попереднє рішення банку можна протягом півгодини, після чого позичальник отримує сертифікат і може готуватися до збору необхідних для оформлення автокредиту документів, підбирати авто з майданчика банку або самостійно.

Відсотки по авто кредитах виросли незначно, кажуть банкіри. До кризи середня ставка становив від 14 відсотків в доларах США і близько 15-18 в гривні. Оскільки в доларах кредитування заборонено, то позичальники можуть розраховувати виключно на отримання гривневого кредиту на покупку авто практично за тією ж ставкою, як і до кризи.

джерело: Квадратний метр

Будь-яке повне або часткове копіювання матеріалів сайту заборонено.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online