Кредит готівкою в Красноярську без довідок і поручителів по паспорту

  1. ренесанс Кредит
  2. МТС-банк
  3. Банк Східний Експрес

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кредити стали невід'ємною частиною життя середньостатистичного жителя Російської Федерації. Завдяки кредитам можна здійснювати покупки без довгих і утомливих накопичень, а також здійснювати термінові витрати і вирішувати фінансові проблеми. Однак при оформленні кредиту часто необхідно безліч документів, підтвердження доходу, офіційного місця роботи, іноді - поручителі або созаемщики, що в деяких ситуаціях може стати серйозною перешкодою. Втім, сьогодні є комерційні організації, готові надавати автокредити клієнтам з поганою кредитною історією , кредити без довідок і поручителів можуть видати в СПб , Москві, Красноярську, Новосибірську і в багатьох інших містах. Але варто врахувати і той факт, що в таких випадках банки зазвичай завищують процентні ставки, щоб убезпечити себе від втрат коштів.

кредити без довідок і поручителів можуть видати в СПб

Красноярськ - великий торговий і промисловий місто. На сьогоднішній день в ньому працює безліч відомих і популярних російських банків і інших комерційних організацій, здатних постачати свої розробки на сучасний ринок фінансових послуг. Не важко буде оформити вклади в банках Красноярська , Займ або кредит на будь-яку суму для будь-яких цілей і навіть кредити для пенсіонерів до 75 років .

ренесанс Кредит

У банку Ренесанс Кредит на сьогоднішній день можна оформити кредит на суму від 30 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян на термін від 2 до 5 років під 15,9-31,5% річних.

Вимоги до позичальника: вік від 24 до 70 років, громадянство Російської Федерації, трудовий стаж на останньому місці роботи не менше 3 місяців. Документи: заява на надання кредиту, паспорт плюс другий документ, що засвідчує особу (посвідчення водія, закордонний паспорт, СНІЛС, свідоцтво ІПН, пенсійне посвідчення).

МТС-банк

Новий МТС-банк в Красноярську готовий надати абонентам своєї мережі кредит готівкою на суму від 25 до 75 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян без довідок про доходи та поручителів. Терміни позначені банком відрізком від 12 до 24 місяців. Відсоткова ставка від 28 до 41% річних.

Вимоги до позичальника: вік від 21 до 68 років, громадянство Російської Федерації, абонент МТС не менше 30 днів, постійна реєстрація та місце роботи на території Російської Федерації. Необхідні документи: паспорт плюс другий документ на вибір (закордонний паспорт, водійське посвідчення, СНІЛС).

Банк Східний Експрес

Банк Східний Експрес в Красноярську на сьогоднішній день видає кредит готівкою без довідок і поручителів на суму від 25 до 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян під ставку від 21% річних на термін від 1 до 3 років.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online