Допомога в погашенні кредитів боржникам, якщо нема чим сплатити борги

  1. Як повернути кредит в банк коли нічим платити?
  2. Чи можна змінити умови кредитування для зниження навантаження?
  3. Реструктуризація боргу кредитного боржника
  4. Взяти новий кредит або фінансову допомогу від третіх осіб
  5. Отримання страхової виплати за кредитним договором
  6. Як себе вести, якщо нема чим платити по кредиту

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На сьогоднішній день допомога в погашенні кредитів боржникам є досить затребувану юридичну послугу. Особливо, коли варіантів перепозичити і швидко погасити зростаючу заборгованість неможливо.

Більшість юридичних контор надає послуги з надання допомоги в погашенні кредитів боржникам, і готові взяти в свої руки вирішення проблемних питань неспроможного боржника за грошову винагороду.

Як повернути кредит в банк коли нічим платити?

Сьогодні кожен позичальник може виявитися в складній фінансовій ситуації, коли немає грошей розплатитися з борговими зобов'язаннями по кредиту, а борг зростає як снігова куля. Виникає питання: «Що робити, якщо нема чим платити кредити?». Адже ніхто з нас не може на 100% спрогнозувати, що його чекає в майбутньому, і з якими негараздами в житті доведеться зіткнутися. Ми підписуємо кредитний договір з надією сумлінно погашати щомісячну заборгованість і в обумовлений договором термін повернути все позикові кошти з почуттям виконаного обов'язку. Але ніхто не припускає, що життя «поставить підніжку» і в сімейному бюджеті просто не виявиться коштів на виконання взятих боргових зобов'язань перед банком.

І ось якщо настає ситуація, коли нема чим платити кредит, і через час відсоток за непогашений платіж зростає до величезних розмірів, телефон розривається від дзвінків колекторів, звучать погрози, позичальник впадає в депресію і не знає, як віддати борги і не заплямувати свою кредитну історію. Що ж робити, де отримати допомогу в погашенні кредитів?

Головне, коли у вас немає грошей платити кредит, не впадати в паніку, запастися терпінням і в якому разі не припиняти спілкування з банком-позичальником. Не забувайте, що відповідальність цивільним законодавством передбачена лише в тому випадку, якщо позичальник свідомо ухиляється від виконання зобов'язань, прописаних в кредитному договорі.

І якщо ви самі не справляєтеся з виниклими труднощами і не можете вирішити питання з боргами, негайно звертайтеся до юриста за консультацією. Юрист не тільки роз'яснить ваш порядок дій, але і займеться оформленням документів і спілкуванням з колекторськими фірмами і банком.

Для початку потрібно спокійно і виважено проаналізувати ситуацію, в якій ви опинилися, і з'ясувати для себе, якого роду допомога вам необхідна. Простіше кажучи, шукаємо кінцеву мету:

  1. Вам потрібна реструктуризація боргу.
  2. Ви хочете отримати виплату по страховці.
  3. Ви хочете обговорити можливість погашення кредиту на більш прийнятних умовах, мають відмінності від тих, які були спочатку прописані в договорі.
  4. Вам потрібно взяти нову позику для того щоб закрити попередній кредит.
  5. Ви не хочете спілкуватися з колекторами, яким був переданий ваш борг і хочете захистити від них свою сім'ю.

Чи можна змінити умови кредитування для зниження навантаження?

Якщо немає можливості платити по кредиту, на що може сподіватися позичальник? Давайте розберемося, на що можна розраховувати у важкій безгрошової ситуації:

Реструктуризація боргу кредитного боржника

Являє собою один із способів допомоги боржнику, коли банк йде назустріч позичальникові, змінюючи розмір щомісячної виплати, збільшує термін виплати кредиту або списує його частина. Якщо ви зупинили вибір на даному виді допомоги, то знадобиться звернутися до банку з письмовою заявою, описати важку фінансову ситуацію, в якій ви опинилися і попросити розглянути можливість реструктуризації боргу.

Хочеться відзначити, що банки не зовсім раді такому стану речей, але все-таки погоджуються на реструктуризацію боргу. Це дозволяє їм забезпечити собі хоч якісь гарантії повернення кредитних коштів і минути розглядів в суді.

Практика показує, що кредитні установи готові списати частина пені та штрафів, відсотків по кредиту, але не потрібно розраховувати на те, що хоча б частина основного тіла кредиту буде списана - на це вони йдуть у виняткових випадках.

Який би підсумок був би, слід відвідати банк і спробувати домовитися з ним.

Взяти новий кредит або фінансову допомогу від третіх осіб

Ними можуть бути кредитні брокери або посередники. Сьогодні надходить велика кількість пропозицій від таких фахівців, тому їх можна вважати додатковим варіантом допомоги в погашенні кредитів. Ви можете спробувати скористатися ним, але ситуація не зовсім проста. Якщо у вас немає грошей платити за рахунками вже взятих кредитних зобов'язань, то ви можете взяти новий кредит і з його допомогою погасити вже наявний (якщо їх декілька, то всі). Даний спосіб дає можливість розібратися з трьома проблемами одночасно.

По-перше, взявши нову позику, ви на місяць відсунете термін чергового платежу по кредиту. По-друге, якщо нова позика був виданий на більш тривалий термін, то розмір платежів буде менше. Також можна об'єднати кілька наявних кредитів до загального кредит, і на виході сума платежів також знизиться. До того ж, ви можете взяти кредит не тільки в тій фінансовій установі, з яким ви вже співпрацюєте, а й звернутися в інший банк.

Безумовно, можливість взяти кредитні кошти безпосередньо залежить від того, чи є у вас неоплачені в термін платежі. Якщо за вами числяться прострочення платежів, і інформація про вас, як про несумлінне позичальника, є в реєстрі кредитних історій, то не варто розраховувати на те, що вам дадуть новий кредит.

Але сьогодні багато компаній пропонують послуги в оформленні кредитів для заборгували клієнтів.

Але сьогодні багато компаній пропонують послуги в оформленні кредитів для заборгували клієнтів

Вони беруть на себе збір необхідного пакету документів, і завдяки цьому боржнику стане простіше взяти позику.

Отримання страхової виплати за кредитним договором

Сьогодні велика частина кредитів страхується в примусовому порядку. На превеликий жаль, багато споживачів не приділяють належної уваги читання договору страхування і надалі шкодують про це. У договорі повинні бути прописані обставини, при настанні яких страхова компанія бере на себе виплату кредиту.

Як правило, серед таких обставин можна виділити смерть позичальника, позбавлення роботи, тяжку хворобу, що викликала втрату працездатності і ін. Але при цьому банк не стане звертатися в страхову компанію з вимогою виплат, а буде чекати, поки ви самі виконаєте зобов'язання за договором кредитування.

З цієї причини, якщо ви не можете платити по кредитах за однією зі згаданих вище причин, які прописані в договорі страхування, то вам потрібно відвідати страхову компанію і вимагати виплати, на які ви маєте законне право претендувати.

що потрібно для цього зробити? Направити страховику заяву про настання страхового випадку та додати до неї пакет документів, які підтверджують ваші слова.

Як себе вести, якщо нема чим платити по кредиту

Що ще робити в разі, коли ви потрапили у важку фінансову ситуацію і у вас накопичуються борги за кредитами? Вище ми розглянули найбільш популярні можливі варіанти вирішення проблеми зростаючого боргу перед банком. Але зараз пропонуємо вам ознайомитися з додатковими рекомендаціями, що дозволяють зберегти спокій і заощадити не тільки час, а й кошти при виході з боргової ями.

Не відкладайте вирішення проблеми зростання заборгованості на невизначений термін. Чим швидше ви почнете займатися вирішенням проблеми простроченого кредиту, тим краще для вас. По-перше, за прострочення виконання договірних зобов'язань, договором передбачаються штрафи, тому ваша оперативність дозволить максимально знизити їх суму переплат.

Не забувайте, що значні штрафи, які прописані в договорі споживчого кредитування, іноді можуть бути визнані неправомірними у зв'язку з тим, що на законодавчому рівні чітко прописано, що штрафи / пені не можуть бути більше суми основного позики. Їх нарахування повинно здійснюватися з урахуванням доцільності і розумності, тому звернення до грамотного кредитному юристу дозволить зрізати частину боргового навантаження, відсікаючи незаконні штрафи.

Якщо ви опинилися в борговій ямі, то не треба панікувати, візьміть ініціативу в свої руки і зверніться в банк для пошуку рішень в ситуації, що склалася - пам'ятайте, під лежачий камінь вода не тече! Якщо банк передав ваш борг колекторському агентству, не уникайте спілкування з ними, а самі відвідайте їх офіс. Кожне ваше звернення в ці установи має бути подана письмово.

Незважаючи на важке фінансове становище, знайдіть гроші і зверніться до професійного кредитному юристу, якщо ви не володієте знаннями, як вчинити в цьому випадку і подібного досвіду у вас немає. Переклавши вирішення проблеми на плечі професіонала, ви заощадите час, гроші і, що важливо, свій душевний спокій. Слід зазначити, що багато юристів встановлюють суму грошової винагороди в залежності від досягнутого результату. Іншими словами, ви платите тільки тоді, коли отримали те, що хотіли.

Як повернути кредит в банк коли нічим платити?
Чи можна змінити умови кредитування для зниження навантаження?
Як повернути кредит в банк коли нічим платити?
Виникає питання: «Що робити, якщо нема чим платити кредити?
Що ж робити, де отримати допомогу в погашенні кредитів?
Чи можна змінити умови кредитування для зниження навантаження?
Якщо немає можливості платити по кредиту, на що може сподіватися позичальник?
О потрібно для цього зробити?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online