Де в Омську можна взяти кредит на рефінансування до діючої простроченням?



Людмила запитує ••• 4 роки тому

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Де в Омську можна взяти кредит на рефінансування, з відкритими простроченням?

Відповідає Ольга, економіст, Креднал.ру •••

Привіт, Людмила! Дякуємо Вам за довіру! Людмила, жоден російський банк Ви не рефінансує кредит з непогашеною простроченою заборгованістю, оскільки її наявність говорить про Вашу неплатоспроможності.
Людмила, ми рекомендуємо Вам шукати рішення не в нових боргах, а у власних можливостях. Якщо прострочена заборгованість невелика, то намагайтеся її закрити, як можна швидше, щоб не надто нашкодити своїй кредитній історії. Якщо з проблемним догом Ви не можете впоратися самостійно, то варто Вам звернутися до свого кредитора за допомогою. У Вас є право просити реструктуризацію свого кредиту. Всього кілька місяців відстрочки по оплаті щомісячних платежів, допоможуть Вам швидше впоратися з простроченим боргом і штрафами.
Після того, як Ви успішно впораєтеся з погашенням прострочення по кредиту, ми рекомендуємо Вам почати виправлення своєї кредитної історії, за рахунок оформлення та якісної оплати, наприклад, мікропозик .
Так, пропонуємо Вам розглянути можливість отримання позики від мікрофінансових компаній « мить Кредит »(До 30 000 російських рублів) і« Домашні гроші »(До 25 000 російських рублів). Дані пропозиції не передбачають надання довідки про доходи, оформляються дистанційно, протягом доби, за паспортом і не враховують якість кредитної історії позичальника. Обидві позики видаються під 8.9% в місяць. Термін погашення зобов'язань, оформлених в МФО «Мить Кредит» - 6 місяців, в МФО «Домашні гроші» - 52 тижні.
Людмила, вибираючи продукт для рефінансування свого кредиту, орієнтуйтеся на ті, що передбачають наявність забезпечення, оскільки такі програми кредитування дають кредитору гарантії повернення виданого кредиту. У Вашому випадку, застава або поручительство може компенсувати погану якість Вашої кредитної історії.
Кредит готівкою під забезпечення пропонує Уральський Банк Реконструкції та Розвитку . Термін кредитування - від 1 до 10 років. Розмір процентної ставки, буде розрахований для Вас індивідуально (від 14% річних). Попереднє рішення про видачу кредиту, банк приймає протягом однієї години, на підставі Онлайн-заявки, яку Ви можете оформити у нас на сайті. Після отримання від кредитора згоди на кредитування, Ви повинні довезти йому для розгляду: паспорт громадянина РФ, довідку про доходи та документи, по переданому в заставу майна.
Бажаємо Вам удачі!


Відповідь корисний? ТАК НІ Рейтинг: 4.2 / 5 1 - 6 відгуківВідповідь корисний?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online