Де і як можна взяти автокредит з поганою кредитною історією?

  1. Вплив поганою кредитною історії на автокредит
  2. Варіанти автомобільних позик з поганою кредитною історією
  3. Чи можлива державна програма автокредитування з поганою кредитною історією?
  4. У яких випадках банк може відмовити: що зробити при отриманні відмови

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Купівля автомобіля в кредит - дуже витратна подія. Дозволити його може собі тільки людина з постійним офіційним доходом і стабільними взаємовигідними відносинами з банками. Під цим мається на увазі наявність позитивної кредитної історії.

Проблеми з БКІ (бюро кредитних історій) значно знижують шанси клієнта на отримання автокредиту на вигідних умовах. Але не робить придбання авто в кредит неможливим.

Вплив поганою кредитною історії на автокредит

Отже, що ж робити клієнту бажаючому оформити позику для купівлі автомобіля з поганою кредитною історією. Банки відносяться насторожено до таких оборудок. Погана кредитна історія значно збільшує ризик неповернення кредиту.

Перший шлях для вирішення цієї проблеми - це виправлення недоліків в своєму кредитному іміджі. Для цього потрібно докласти чимало зусиль.

Оформлення кредиту на покупку автомобіля - це різновид споживчого кредитування. Але при цьому обов'язковою супутником автокредиту є застава - саме придбання. І хоча даний фактор знижує ризик банку, все одно не є гарантією повернення позикових коштів, так як в разі несплати кредиту, вилучити транспортний засіб можна тільки за допомогою суднових розглядів. Тому оформлення позики з поганою кредитною репутацією можливо тільки після тривалого пошуку кредитної установи готового піти на ризики.

Банки - гіганти не йдуть на подібні угоди. Їхня продукція досить затребувана щоб не зв'язувати себе угодами зі свідомо проблемними клієнтами. Тому вони оформляють договори з клієнтами у яких бездоганна кредитна історія , Стаж високооплачуваної роботи. З проблемою відмови в кредиті на покупку авто може зіткнутися і клієнт який раніше не пов'язував себе кредитним договором.

Варіанти автомобільних позик з поганою кредитною історією

Існує кілька способом взяти транспортний засіб в кредит з поганою кредитною репутацією:

1. Перше - це звернення в кредитні установи з лояльними умовами. Деякі невеликі банківські структури займаються тільки кредитуванням, виключаючи інші банківські пропозиції. Вони то і йдуть на додаткові ризики в гонитві за клієнтами і прибутком.

Співпрацюючи з такими фінансовими організаціями потрібно бути готовим до сплати підвищених відсотків по кредиту, які компенсують банку ризики.

2 2. Другий варіант - покупка недорогого транспортного засобу за готівку. Потрібну суму готівкових коштів можна отримати оформивши позику. Це спрощений спосіб, при якому можна обійти клопітливі моменти оформлення поліса страхування і процедури оцінки транспортного засобу. При оформленні кредиту готівкою банк може також вимагати заставу яким може стати автомобіль, що купується. Цей варіант супроводжується великою переплатою, незважаючи на бюджетний варіант транспортного засобу.

3. Можна спробувати співпрацю з більшим банком, при цьому потрібно підтвердити свою платоспроможність і надійність незважаючи на недоліки кредитної історії. Дане співробітництво забезпечить вигідну ставку кредитування. При цьому доведеться попрацювати, зібрати аванс за автомобіль, оформити страховий поліс в надійної компанії (партнері банку), знайти кількох поручителів, можливо співпозичальників (подружжя, батьки, близькі родичі). Цей спосіб має сенс, якщо потенційний клієнт насправді має стабільний і високий прибуток і проблеми з фінансовою репутацією це для нього далеке минуле. Великі банки готові дати навіть кредит пенсіонеру.

Чи можлива державна програма автокредитування з поганою кредитною історією?

Держава бере участь у кредитуванні населення. За участю держави можна скористатися пільгами і оформити кредит на покупку авто вартістю в межах 750 000 рублів.

Для отримання пільгового кредиту на покупку автомобіля повинні бути дотримані деякі умови:

  • Автомобіль повинен бути випущений місцевою компанією;
  • Кредитується покупка транспорту вагою не більше 3.5 тонни;
  • Транспортний засіб має бути новим, випущеним не більше року на момент підписання договору;
  • Погана кредитна історія при оформленні пільгового кредиту передбачає термін повернення боргу не пізніш як за три роки;
  • Оформлення кредиту з поганою кредитною історією можливо.

Кредитування за участю держави відбувається при таких умовах. Клієнт задирає транспортний засіб, виплачуючи його вартість певний період часу при ставці кредитування 15%. Пільга полягає в тому що держава погашає борг за громадянина в пропорції 30% від вартості автомобіля.

Клієнт з поганою кредитною історією може розраховувати на пільговий кредит, але варто бути готовим до того, що уповноважені органи проведуть ретельну перевірку достовірності даних про доходи громадянина.

У яких випадках банк може відмовити: що зробити при отриманні відмови

Є ситуації при яких можна забути про позитивній відповіді банку на заявлений автокредит:

  • Наявність поточного боргу, навіть якщо клієнту надані кредитні канікули в іншій фінансовій структурі, поки існує заборгованість про нові боргові зобов'язання не може бути мови.
  • Якщо прострочений позику був єдиним в кредитній історії клієнта.
  • Якщо позичальник не має ліквідної власності, високих доходів, розраховує на занадто тривалий термін кредитного договору.

Що ж робити, якщо банк відмовив в позику на покупку автомобіля?

При отриманні відмови на заявку потрібно докласти всіх зусиль для виправлення своєї кредитної історії.

  • Поліпшити свою фінансову репутацію можна простим способом. Це отримання і своєчасне повернення міні позик для здійснення покупок. Дана обставина збільшить кредитний рейтинг позичальника і відкриє йому шлях до більш великим кредитним продуктам банку, в т. Ч. І автокредитування. Міні позики і споживчі кредити, погашення точно в термін, згідно з графіком платежів - це вірний шлях до фінансового оздоровлення кредитної історії.
  • Інший підхід до вирішення питання - це пропозиція додаткового забезпечення. Застава крім бажаного автомобіля істотно збільшить шанси клієнта на схвалення банком угоди. Це може бути будь-яке рухоме або нерухоме майно належить клієнту.
  • Ще один вихід це підключення організації, де працює позичальник як поручителя по кредиту. При цьому підписується угода про перерахування частини заробітної плати на користь банку через бухгалтерію підприємства. Це виключає факти затримок прострочень платежів про вини клієнта.
  • Якщо в розпорядженні позичальника є певна сума грошей для внесення авансу, то це також може стати зеленим світлом для позитивної відповіді банку. Як правило ця сума повинна бути еквівалентна 50% вартості автомобіля.

Підведемо підсумки

Негативна кредитна історія здатна вплинути не тільки на можливість отримання позики, а й на величину відсоткової ставки по кредиту. Тому при бажанні отримати автокредит слід, в першу чергу, розрахуватися зі старою заборгованістю, провести всі можливі заходи по відновленню фінансової репутації. Важливим фактором для отримання схвалення в кредиті на транспортний засіб має наявність постійного місця роботи, стажу на конкретному робочому місці, майна.

Чи можлива державна програма автокредитування з поганою кредитною історією?
Що ж робити, якщо банк відмовив в позику на покупку автомобіля?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online