Автокредит з поганою кредитною історією: як взяти і чи дадуть в 2019 році

  1. Чи дають банки автокредит з поганою кредитною історією
  2. Що пропонується клієнту з «поганий» кредитною історією
  3. Стратегія 100 відсотків схвалення автокредиту
  4. Помилки в оформленні автокредиту з поганою кредитною історією
  5. Відео

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Автокредит з поганою кредитною історією - часте явище. Навіть самі сумлінні і педантичні люди отримують позначки про простроченнях через зміну сум виплат, появи додаткових платежів без попередження, відповідно, пені та недоплати, які будуть тягнутися з місяця в місяць. Помилка банківської системи, технічна затримка платежу, будь-яка дрібниця і технічний збій здатні зіпсувати кредитну історію.

Помилка банківської системи, технічна затримка платежу, будь-яка дрібниця і технічний збій здатні зіпсувати кредитну історію

Чи дають банки автокредит з поганою кредитною історією

Кредитні фахівці прекрасно розуміють різницю між простроченням платежів, реструктуризацією боргу з акуратними виплатами і реально поганою кредитною історією несумлінного позичальника з колосальними боргами, пені, судовими позовами. Схвалення автокредиту можна отримати і з найжахливішої кредитною історією - під заставу майна. В інших випадках, звичайнісінька кредитна історія з простроченням, пені, але закритими платежами - привід спробувати відмовити в наданні пільгового автокредиту зі ставками 6-7% річних і без додаткових платежів.

Погана кредитна історія для автокредиту - не привід для відмови. Це привід задерти процентні ставки до максимальних, на які ви погодитеся. Якщо у вас в цілому нормальна кредитна історія, борги виплачені і закриті, є довідки від банків про повну відсутність заборгованостей - ви сумлінний платник і ваше завдання - потрапити в стандартну пільгову програму автокредитування з мінімальними ставками.

Не сумнівайтеся, чи дадуть вам кредит - дадуть неодмінно. Чи не в одному банку, значить в наступному. Питання в тому, на яких умовах.

Що пропонується клієнту з «поганий» кредитною історією

Що пропонується клієнту з «поганий» кредитною історією

  • Високі ставки по автокредиту, спеціальні програми з максимальною страховкою і додатковими виплатами.
  • Спроба провести кредит як споживчий нецільової. Вас будуть залучати більшими сумами і там, що ви навіть не зобов'язані звітувати, на що витрачаєте гроші.
  • Автокредит з запорукою не тільки авто, але і нерухомості. Банк з нетерпінням чекатиме, що у вас трапиться якась неприємність. Банк дійсно має право відсудити навіть єдине житло без надання альтернативи або кімнати.
  • Кредит з поручительством. Вам запропонують привести 2 друзів або родичів, які готові за вас поручитися і в разі вашої неплатоспроможності взяти на себе ваші борги. В методичці для кредитних менеджерів з цього приводу написано кілька «коронних» фраз. Одна з них - «Якщо навіть друзі і близькі вам не вірять, як можемо ми, незнайомі люди, вам повірити? Наведіть друзів, доведіть свою чесність ».

Стратегія 100 відсотків схвалення автокредиту

Пошук вигідного автокредиту - цілком собі серйозна робота. Компанії в Москві і СПБ, що пропонують допомогу отримання автокредиту навіть зробили це своїм способом заробити. Якщо порахувати, зовсім непогані гроші. Пільговий автокредит - 7 відсотків. Автокредит, на який погодиться будь-який автолюбитель, якому вселили, що у нього погана кредитна історія - 17 відсотків. Споживчий кредит близько 25-35 відсотків. Суми, які люди беруть на придбання автомобіля, як правило, не менш 1 000 000 рублів. 10 відсотків від мільйона, тобто сума різниці між пільговими автокредитом і не найбільш пільговим, але непоганим - це вже 100 тисяч. 20 відсотків - 200 тисяч. І це в рік з одного клієнта. Непоганий бізнес. Не дивно, що вони гарантують кредит без відмови.

Ваша основна задача - знайти нормальний стандартний автокредит за встановленими законом ставками. Чітко сформулюйте для себе свої вимоги до майбутнього автокредиту.

Стратегія поведінки в разі, якщо ви шукаєте стандартний автокредит, який плануєте акуратно виплачувати за мінімальними ставками, і в тому випадку, якщо ви взагалі не збираєтеся платити, різна. Якщо платити не збираєтеся - відсоток автокредиту і додаткові платежі не мають значення. Оформляйте споживчий кредит і зникають з салону під приводом важливого дзвінка.

Якщо ви не плануєте кримінальну кар'єру, на пошук хорошого пропозиції доведеться витратити час.

  • Проведіть онлайн моніторинг. Знайдіть всі банки, що спеціалізуються на автокредитах в вашому регіоні і уважно вивчіть пропозиції.
  • Якщо є форма онлайн запиту і ви точно впевнені, що це саме сайт банку, який використовує безпечне з'єднання, є вхід в особистий кабінет, можлива синхронізація сайту з особистим кабінетом на держпослуг - надішліть запити на надання автокредиту.
  • Перегляньте інформацію по найближчих автосалонам і їх «найгарячішим» пропозицій. Цілком можливо, одна з поточних програм кредитування вам ідеально підходить.
  • Не полінуйтеся досліджувати ринок. Працюйте по площах і ви знайдете підходящу пропозицію. Не засмучуйтеся відмов, не ведіться на маніпуляції і вмовляння. Отримати автокредит на невигідних умовах і дозволити банкам заробити на вас зайві 100-200 тисяч на рік, ви можете в будь-яку секунду.

Отримати автокредит на невигідних умовах і дозволити банкам заробити на вас зайві 100-200 тисяч на рік, ви можете в будь-яку секунду

Підготуйте пакет документів:

  • Паспорт з відміткою про реєстрацію та прописку. Бажана прописка в тому ж регіоні, в якому ви припускаєте брати кредит.
  • Другий документ, що підтверджує особу ІПН, СНІЛС.
  • Довідку про доходи. Кредит буде схвалений, якщо передбачувані виплати менше 50% щомісячного доходу.
  • Права, водійське посвідчення.
  • Довідки з банків про відсутність заборгованості по кредитах. Це не обов'язково, але якщо ваша задача - довести благонадійність і не дозволити збити вас з пантелику «поганий» кредитною історією, довідка буде не зайвою.

Читайте статтю по темі: Автокредит без довідки про доходи

Лайфхак для отримання кредиту за всяку ціну і з будь-якої кредитної історією. Подавайте на автокредит за місяць до Нового року або перед закриттям кварталу в банках з жорстким планом для співробітників і прив'язкою зарплати до кількості укладених договорів. Цим особливо грішить банк Східний і Тінькоф. Може бути, ви і не зумієте вибити кращі кредитні умови, але вперше в житті ви будете спілкуватися з людиною, яка максимально зацікавлений у видачі вам кредиту. Пред'явіть документи, покажіть зацікавленість, але не поспішайте диктувати дані або передавати документи. Домовтеся спочатку про умови. І не диктуйте свій телефон до початку серйозного торгу.

В іншому випадку ви ризикуєте прокидатися о 6 ранку від схвильованого голосу - «ми підготували для вас ідеальне кредитна пропозиція!». Це зовсім не ідеальне рішення, якщо люди можуть бути так наполегливі в нав'язуванні кредиту, важко навіть уявити, як сильно вони будуть хвилюватися при простроченні платежу.

Помилки в оформленні автокредиту з поганою кредитною історією

Помилки в оформленні автокредиту з поганою кредитною історією

Брати автокредит під заставу нерухомості. Банк із задоволенням видасть кредит під заставу реальної нерухомості або частки в нерухомості, власником якої ви є. У Східному банку навіть відпрацьовано спеціальну пропозицію для позичальників з поганою кредитною історією і написана методичка для співробітників. - Чому ви не хочете взяти кредит під заставу нерухомості - тисне менеджер - ви що, не збираєтеся платити?

Ніхто не застрахований від випадковостей. Лишається нерухомості через прострочення платежу - занадто великий ризик. Можливо, ви абсолютно впевнені, що впораєтеся з платежами. Але навіть важкий грип на пару тижнів може повністю змінити ситуацію. Прораховуйте випадковості і враховуйте ризики.

Брати автокредит з поганою історією і без першого внеску . Це максимальні ставки на максимально тривалий період і колосальні виплати за долар, з кожним днем ​​автомобіль. В кінці виплат ви будете дивуватися, для чого ви платите банку, замість того, щоб кожні півроку купувати собі таку ж машину, як у вас, тільки краще.

Відео

висновок

Погана кредитна історія - не вирок, а спосіб маніпуляції і привід для відмови в отриманні пільгового автокредиту за вигідними ставками. Не пошкодуйте часу і зусиль для пошуку компанії, яка надасть чесний автокредит з рекомендованою ставкою.

Читайте: Де взяти вигідний автокредит

Для шахраїв ставка по кредиту не має значення - вони не планують платити. Банки зацікавлені в нормальних приватних клієнтів, хоча і прагнуть перекласти на них всі ризики за неплатників в тому числі. Заповнюйте онлайн заявки і вибирайте центральні офіси компаній для отримання прийнятних кредитних умов.

Одна з них - «Якщо навіть друзі і близькі вам не вірять, як можемо ми, незнайомі люди, вам повірити?
Чому ви не хочете взяти кредит під заставу нерухомості - тисне менеджер - ви що, не збираєтеся платити?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online