Автокредит в Череповці

  1. Авто в кредит в Череповці: банки та ставки
  2. Автокредит в Череповці без початкового внеску
  3. Авто в розстрочку в Череповці
  4. Розстрочка в салонах або автокредит в Череповці: що вибрати

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У Череповці представлено 32 кредитних організації, в тому числі 5 регіональних банків - «СГБ», «Вологжанін», Вологдабанк, «Північний Кредит» і Меткомбанк. Приблизно половина з них займається роздрібним кредитуванням, в тому числі оформленням класичних і пільгових автопозик.

Пропозиції місяці:

Кредитні картки

мікропозик

споживчі кредити

Подивитися ще

Подивитися ще

Подивитися ще

Зараз автокредит в Череповці можна отримати в рамках однієї з 100 програм, представлених в сукупному асортименті місцевих банків. Позики на покупку машини оформляються як в звичайному порядку - в офісах банків, так і безпосередньо в салонах, де купується автомобіль.

Авто в кредит в Череповці: банки та ставки

Жителям Череповця, які бажають придбати машину в кредит, доступний широкий вибір відповідних банківських програм, включаючи і позики з пільговою ставкою.

Найдешевші позики надаються на придбання нових машин вітчизняного складання в рамках програми пільгового автокредитування - в 2016 році вона дозволяє придбати ТС вартістю до 1,15 млн рублів. За держпрограмою авто в кредит в Череповці можна купити в середньому під 10-14% річних (під 9,17% - за програмою ВТБ 24).

У число найбільш привабливих для позичальників пропозицій входять також партнерські автокредити на покупку машин конкретної марки, зокрема програма «Alfa Romeo» банку Русфінанс зі ставкою від 7% річних. У число найбільш привабливих для позичальників пропозицій входять також партнерські автокредити на покупку машин конкретної марки, зокрема програма «Alfa Romeo» банку Русфінанс зі ставкою від 7% річних

Автокредит в Череповці без початкового внеску

Поряд з класичними автокредитами в деяких банках пропонуються також позики без першого внеску. Так, автокредит в Череповці без початкового внеску пропонує КБ «Східний», що надає позикові кошти на покупку нових і старих машин під 19-19% річних.

Місцевий АТ Меткомбанк також готовий видати позику в розмірі 100% вартості машини, але при відсутності першого внеску вартість його авто позик підвищується на кілька процентних пунктів.

Авто в розстрочку в Череповці

Теоретично, замість того, щоб купити авто в Череповці в кредит, автомобіліст може спробувати скористатися альтернативним рішенням - лізингом або розстрочкою. Перший варіант, звичайно, пропонується клієнтам, які бажають придбати комерційний транспорт, другий - покупцям легкових автомобілів.

Не варто купувати машину в розстрочку у фізособи - подібні угоди, як правило, закінчуються обманом покупця, так як ніхто не зацікавлений у продажу машини в борг незнайомцеві.

На жаль, майже всі салони пропонують можливість покупки авто в розстрочку в Череповці тільки в рекламних оголошеннях - для залучення потенційних клієнтів. У підсумку ж виявляється, що фірма або не займається продажем в розстрочку взагалі, або працює тільки в столичному регіоні. На жаль, майже всі салони пропонують можливість покупки авто в розстрочку в Череповці тільки в рекламних оголошеннях - для залучення потенційних клієнтів

Розстрочка в салонах або автокредит в Череповці: що вибрати

Покупці, перед якими все ж постало питання вибору між оформленням автокредиту в Череповці в банку і покупкою машини в розстрочку, повинні врахувати наступні важливі моменти:

  • вартість послуги - розмір процентної ставки по кредиту в банку і одноразової комісії продавця за розстрочку
  • термін погашення заборгованості - дилеру вартість машини, купленої в розстрочку, необхідно виплатити протягом 1-2 років, а банку - протягом 1-5 років
  • розмір першого внеску - в банку можна отримати позику з внеском від 10-15%, автосалони наполягають більшому «аванс».

Врахуйте, що в деяких випадках при покупці машини в розстрочку клієнт стає власником авто тільки після того, як повністю розрахується з дилером.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online