Альфа банк - іпотечний кредит

  1. Надання іпотеки під заставу нерухомості
  2. Рефінансування має кредиту
  3. Стандартна іпотека на квартиру
  4. Процес отримання грошей в Альфа банку
  5. Мінімальні вимоги для отримання коштів в Альфа банку
  6. Як найкраще подати заявку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

оформлення іпотеки

Рекомендуємо вам звернутися в Альфа банк (іпотечний кредит оформляється в найкоротші терміни). На даний момент взяти іпотеку є одним з небагатьох способів, щоб заволодіти власною квартирою. Будь-яке житло коштує дуже дорого. Тому пересічному громадянину стає дуже проблематично накопичити гроші.

Навіть якщо збирати готівку багато місяців або років - нічого хорошого не виходить. Адже частину грошей з'їдає інфляція, іншу доводиться витрачати на оренду житла. Та й ніхто не відміняв інших витрат - на навчання, на продукти, на відпочинок і багато іншого.

Ясна річ, що такий підхід не дозволяє досягти необхідної мети. Тому багато фінансових організацій пропонують вигідні рішення, щоб людина відразу зміг заселитися в особисту квартиру і поступово виплачувати відсотки. Є такі варіанти, коли позичальника не потрібно робити початковий внесок.

Увага! Кредитування без початкового внеску - це дуже зручний варіант для молодих сімей та фахівців, у яких на даний момент немає особистих накопичень.

Деякі банки вимагають внесок від 10 до 50 відсотків від вартості житла. Для багатьох це дуже велика сума. Однак є і зворотні пропозиції. Вся їх різниця в тому, що процентна ставка буде вище, так як банк йде на певні ризики. У будь-якому випадку такий підхід знаходить своїх клієнтів. Подивимося на Альфа банк - умови іпотечного кредиту:

  • Заставу наявного житла
  • рефінансування

Тільки в цих двох випадках можна оформити собі кредит без внесків. У всіх інших випадках вам доведеться підготувати суму, яка буде становити від 10% вартості житла, що купується. Конкретні умови можна дізнатися безпосередньо при оформленні договору. Розглянемо ці два пункти докладніше.

Надання іпотеки під заставу нерухомості

Якщо у вас є приватна власність, то ви можете з її допомогою оформити собі великий кредит на такі цілі:

  1. Купівля квартири в новобудові
  2. Житло на вторинному ринку
  3. Придбання приміщення для бізнесу
  4. Споруда або покупка приватного будинку

Далі розглянемо, на яких умовах можна оформити дану процедуру:

  1. Видача - в рублях або доларах
  2. Термін - від 5 до 25 років
  3. Сума - від одного до шістдесяти мільйонів рублів (або еквівалент в доларах)
  4. Ставка - від 12% в рублях, від 9% в доларах

Також клієнтові буде доступно страхування будинку і життя. Всі нюанси можна уточнити у менеджера банку при оформленні іпотечного кредиту. Можливе дострокове погашення без зайвих переплат і будь-яких обмежень.

Рефінансування має кредиту

Даний тип фінансової підтримки здійснюється в разі, якщо клієнт вирішив змінити свій старий кредит в минулому банку. Наприклад, не влаштовує термін, відсотки та інші умови. За даною програмою здійснюється рефінансування будь-яких іпотечних кредитів, узятих в інших компаніях. Розглянемо основні умови:

  • Заставна квартира повинна бути в тому районі, де знаходиться офіс банку
  • Видача в рублях і доларах
  • До 25 років
  • Сума - від 1 до 60 мільйонів рублів
  • Ставка - від 12% в рублях (від 9% в доларах)

Тепер ви знаєте, який відсоток в Альфа банку на іпотечний кредит. При цьому позичальник може бути нерезидентом РФ. В такому випадку кредитування здійснюється у валюті. Також здійснюється обов'язкове страхування об'єкта. Можливе дострокове повне погашення без переплат.

Стандартна іпотека на квартиру

Дана пропозиція працює, якщо у вас вже є певні накопичення. Основні характеристики виглядають так:

  1. Сума - від 600 тисяч
  2. Термін - до 25 років
  3. Ставка - від 9,75%
  4. Перший внесок - від 15%
  5. Вік - від 20 років
  6. Офіційне працевлаштування
  7. Можливе підключення поручителів або співпозичальників

Кращі умови для покупки житла

Процес отримання грошей в Альфа банку

Розглянемо, як виглядає вся процедура поетапно:

  • Дізнатися можливу суму позики. Банк розглядає ваші фінансові можливості, і на цій підставі виносить рішення. Дізнатися це ви можете по телефону гарячої лінії , Через онлайн звернення або завітавши до офісу особисто.
  • Підготувати документи. Іпотечний кредит Альфа банк видає при наявності обов'язкового мінімуму, який ми розглянемо трохи пізніше. Якщо банк схвалить вашу заявку, то можна починати шукати відповідну нерухомість.
  • Вибирайте відповідну квартиру. Вам дається від одного до трьох місяців, щоб оформити всі документи на житло. Також можна скористатися послугами брокера і оцінювача (їх надає Альфа банк).
  • Фінальна перевірка. Тут документи передаються банку і страхової компанії.
  • Видача коштів банком. Йде видача конкретної суми під певний відсоток і термін.

Після всього цього ви приходите в банк, укладаєте договір купівлі-продажу. Весь цей час вас буде супроводжувати менеджер. Якщо виникнуть якісь питання, то можна звертатися за порадою.

Мінімальні вимоги для отримання коштів в Альфа банку

Ось ми і дісталися до самого важливого моменту. Кожен клієнт повинен відповідати певним умовам. Розглянемо їх:

  1. Вік від 20 років і вище
  2. Паспорт громадянина РФ (для нерезидентів видача в доларах)
  3. Реєстрація на території держави
  4. Офіційне працевлаштування
  5. Мінімальний стаж - від півроку
  6. Можливість надання застави
  7. Робота з созаемщиками

Якщо всі ці правила вам підходять, то можете сміливо подавати заявку. Звертайтеся в Альфа банк (відсотки на іпотечний кредит на дачу буде розраховуватися індивідуально), щоб отримати можливість обзавестися особистим житлом.

Кредитування від Альфа банку за доступними умовами

Як найкраще подати заявку

Вище ми розглянули, які бувають варіанти для покупки житла. Також ви знаєте всі основні умови іпотечного кредиту. Тепер давайте розберемося, як же краще звернутися в банк. Для цього є кілька варіантів. Ви можете прийти в офіс особисто, залишити заявку на офіційному сайті або скористатися нашими послугами. Ось наші переваги:

  1. Ми працюємо тільки з надійними кредиторами та інвесторами
  2. Швидкий розгляд заявок
  3. Індивідуальний підхід до клієнтів
  4. Підбір іпотек за найкращими умовами
  5. Підтримка всіх видів платежів
  6. Безкоштовна консультація з фінансових питань
  7. Сервіс працює цілодобово

Якщо ви вирішили обзавестися особистим житлом, то вам точно не варто даремно витрачати час. Потрібно поставитися до процедури з усією серйозністю. І ми допоможемо вам підібрати найкращі умови по майбутньої іпотеці.

Увага! Відразу визначитеся, який з варіантів вам більше підходить - з першим внеском або без нього. Це допоможе значно звузити коло пропозицій.

Тепер ви знаєте всю потрібну інформацію, і можете подавати заявку в Альфа банк - іпотека на вторинне житло буде оформлена в найкоротші терміни.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online