БЕРУТЬ ДО АРМІЇ З плоскостопість

  1. Плоскостопість першого ступеня і армія
  2. Плоскостопість другого ступеня і армія
  3. Плоскостопість третього і четвертого ступеня і армія

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Що б відповісти на питання - чи беруть в армію з плоскостопістю - необхідно зрозуміти який воно різновиди і ступеня Що б відповісти на питання - чи беруть в армію з плоскостопістю - необхідно зрозуміти який воно різновиди і ступеня. Відіграватимуть важливу роль зроблені знімки рентгена, медобстеження і висновок фахівця, який ставить підсумковий діагноз.

Всього буває два види плоскостопості - поздовжнє і поперечне. Можливо так само і їх комбінування. Саме ж захворювання може придбано при народженні, або в ході життя. Наприклад, плоскостопість, може з'явиться через іншого захворювання або травми, через слабшання м'язів (сидячий спосіб життя цьому сприяє).

Всього ступенів плоскостопості чотири. Кожна ступінь співвідноситься з категорією придатності А, Б або В. Огляд у військкоматі відбувається по статті 68 Розкладу хвороб .

Плоскостопість першого ступеня і армія

Це категорія А. Виставляється вона якщо є поздовжнє плоскостопість не більш 140 градусів, або поперечна плоскостопість не більш 12 градусів.

Плоскостопість другого ступеня і армія

З даним захворюванням призовник оглядаються за категорії Б і придатний до армії. Для нього характерне поздовжнє плоскостопість не більш 155 градусів або поперечне не більше 15 градусів.

Плоскостопість третього і четвертого ступеня і армія

Саме з таким медвисновком присвоюється категорія придатності В, призовник не придатний до армії і отримує військовий квиток без служби в армії. Він списується в запас і може покликаний лише під час війни.

Ситуація з нашого досвіду - призовника, нашого клієнта, намагалися посадити на табурет і таким чином зробити рентген стопи. Природно, при цьому, будь-плоскостопість зменшиться. Правильно робиться знімок при навантаженні на стопу, тобто стоячи.

Потрібна консультація? Задай питання! Наші юристи і лікарі подзвонять і безкоштовно допоможуть розібратися в ситуації!

Потрібна консультація?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online