В Ірані запущений Mehr

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В Ірані запустили сайт Mehr ( "любов"), призначений для розміщення відеофайлів, повідомляє " Фергана ". Передбачається, що Mehr складе конкуренцію популярному порталу YouTube, який в Ірані піддається цензурі. В Ірані запустили сайт Mehr ( любов), призначений для розміщення відеофайлів, повідомляє    Фергана

Також новий сервіс дозволить дивитися телепрограми держкомпанії і "сприятиме просуванню національної іранської культури", повідомив заступник голови державної телерадіомовної компанії "Голос Ісламської республіки Іран" Лотфулла Сіяхкалі. Крім того, тепер іранці зможуть викладати на сайт короткі фільми власного виробництва, передає " GeorgiaTimes ".

Іранський уряд вже давно веде війну з так званим "неналежним" контентом в мережі. У вересні уряд повідомив, що буде блокувати доступ до пошукової системи Google і Gmail у відповідь на антиісламський фільм, що викликав хвилювання в усьому мусульманському світі, який був розміщений на YouTube, передають " вести ".

Раніше повідомлялося, що іранська влада планує створити власний пошуковик, який стане альтернативою Google, а також розробити сервіс електронної пошти на заміну Gmail. В цей же час було анонсовано, що уряд буде йти по шляху створення внутрішньої закритою інтранет-мережі в інтересах підвищення кібербезпеки.

Читайте також: Експерти: через несолько років Рунет буде контролюватися іноземними сервісами

За повідомленнями інформагентств, всі урядові установи і офіси вже підключені до "національної інформаційної мережі", наступним кроком стане підключення до неї громадян країни. Іранський уряд всіляко заперечує будь-яку причетність до створення "чистого інтернету", проте іранські ЗМІ повідомляють, що система буде введена в дію вже до березня 2013 року.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online