Ваш вибір - Житловий комплекс Червоні вітрила

  1. Гнучкий графік оплати, передбачено розстрочення платежу!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

ЖК "Червоні вітрила" - неординарний і яскравий житловий комплекс елітного класу, що включає в себе 9 блок секцій, по 7 поверхів, в якому продумано все до дрібниць.

Проектування об'єкта виконало архітектурне бюро заслуженого Архітектора Росії, яке формує абсолютно новий архітектурний образ житлового Комплексу. Одна з особливостей якого - це максимальне застосування панорамного скління в житлових кімнатах, які дають можливість практично з кожної квартири насолоджуватися чудовими видовими характеристиками, що включають в себе вид на місто на північ від Комплексу і морський пейзаж на південь. Ліфти безшумно доставлять мешканців на необхідний поверх.

Найгарніший Житловий Комплекс "Червоні вітрила" вміщує в себе підземний паркінг. Завдяки цьому вся прибудинкова територія надана жителям комплексу, дозволить облаштувати її зеленими зонами відпочинку, прекрасними доріжками для прогулянок, доглянутими газонами. Так само передбачені у Проекті: суспільно-ділова зона, продуктовий ритейл, фізкультурно-оздоровчий комплекс, в якому повинні бути розміщені просторий зал тренажерів, зал групових та індивідуальних тренувань.

1, 2, 3-х кімнатні квартири, в новому будинку, що будується Житловому Комплексі "Червоні вітрила" по вул. Луначарського! Унікальність розташування Комплексу обумовлена ​​респектабельністю району, а також транспортною доступністю. Житловий Комплекс "Червоні вітрила" - окрема життєва система, з закритим внутрішнім двориком, своїм підземним паркінгом і яскравою дитячим майданчиком. Квартири площею від 32 квадратних метрів, всі комунікації центральні, всі документи, дозвіл на будівництво!

Житловий Комплекс "Червоні вітрила" будується за унікальним проектом і поєднує в собі класику з новітніми технологіями техніки і дизайну. Оздоблення будинку буде виконана у витонченому і витриманому стилі із застосуванням природних матеріалів. Житловий Комплекс "Червоні вітрила" стане місцем, де буде все необхідне для комфортного проживання. Розвинена інфраструктура, нова Школа N 6 - 100 метрів!

Внутрішнє оздоблення приміщень передбачає: двоконтурний котел (автономне опалення), введення електроенергії в квартиру, введення домофона в квартиру, центральна антена, розводка опалювальної системи і установка радіаторів, стіни - штукатурка, всі лічильники (прилади обліку).

Гнучкий графік оплати, передбачено розстрочення платежу!

Початок будівництва: март 2017 року, закінчення будівництва - 4 квартал 2018 р.

Переваги житлового Комплексу "Червоні вітрила":

  • цільове призначення землі (для розміщення багатоповерхових житлових будинків)
  • дозвіл на будівництво
  • своєчасні терміни здачі
  • монолітно-цегляний будинок
  • розвинута інфраструктура
  • зручні планування
  • центральні комунікації
  • автономне опалення
  • безшумний швидкісний ліфт

ЖК "Червоні вітрила" - буде одним з найбільш вдалих і найкрасивіших житлових комплексів міста, куточок комфорту і затишку, де життя - як в нашій рукотворної річці, тече розмірено і щасливо.

Завантажити реєстр вільних квартир в форматі word Завантажити реєстр вільних квартир в форматі word

+ 7 928 431 76 10

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online