Алое Віра: Засіб від російського грипу, головний біль, астма, рак матки

  1. Російська народна медицина з алое віра виліковує багато хвороб
  2. Використання ліків з алое віра

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Алое вера світло на старовинний російський рецепт

Російська народна медицина з алое віра виліковує багато хвороб

Вважається, що засіб Алое Віра в старовинному російському рецепті лікує протягом 12 днів: грип і стенокардію, допомагає при хронічних головних болях, астми , туберкульоз, захворювання легенів, захворювання кишечника, запалення кровоносних судин, подагра, хвороби серця, високий кров'яний тиск, захворювання нирок і рак матки.

Підготовка медицини алое вера

Знайдіть траву алое веру не старше 5 років або молодше одного року і не плавайте протягом 5 днів, потім наберіть 300 грамів свіжого листя, розсипайтеся в дерев'яну ступку, додайте 250 грамів цикорій (Cichorium intybus L), 400 г весняного меду з медом, 700 г домашнього червоного вина, 500 г чистого спирту.

Всі інгредієнти змішуються і повинні бути щільно закриті в темній пляшці, яка залишається в темному і прохолодному місці протягом 5 днів. Потім напружте стільки, скільки потрібно протягом тижня пиття, а решту залиште знову в темному і прохолодному місці.

Використання ліків з алое віра

Перші 5 днів приймають по одній ложці по 3 рази на день, за годину до їжі, і в наступні 2 дні один совок один раз на день перед їжею. Процес повторюється щотижня протягом двох місяців на рік.

Форум охорони здоров'я для електронного здоров'я

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online