ДЕЛОМАГ.РФ - Магазин Готового Бізнесу - Головна


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Останні надходження

Антонове, Сергієво-Посадський р-ну, Московської області. Відстань від МКАД 85 км м.Дмітров 29 км, м.Сергіїв Посад 32 км., Дороги асфальтовані, цілий рік
1.Виробництво Ж / Б ВИРОБІВ: площа 955 кв.м: (армована плитка 500х500х50, (В-4), ВКП 60-18, / пескоблокі щілинні і фундаментні, піноблоки і т.д.) авто ... Продається в Башкирії два торговельні комплекси, що діють з річним доходом до 90 млн руб кожен і один комплекс готовий до роботи 10 000 кв м з орендарями
Торгові комплекси, орендний бізнес ...

всі надходження


Терміновий продаж

Кемерово, ул.Волгоградская 33
Стоматологічні послуги ... Антонове, Сергієво-Посадський р-ну, Московської області. Відстань від МКАД 85 км м.Дмітров 29 км, м.Сергіїв Посад 32 км., Дороги асфальтовані, цілий рік
1.Виробництво Ж / Б ВИРОБІВ: площа 955 кв.м: (армована плитка 500х500х50, (В-4), ВКП 60-18, / пескоблокі щілинні і фундаментні, піноблоки і т.д.) авто ... У другій курортній зоні в передмісті міста-курорту Кисловодська На федеральному курорті Кавказькі Мінеральні Води (КМВ) земельні ділянки з об'єктами права до
Об'єкти розташовані на екологічно чистій території з середніми гірськими унікальним кліматом, що має в році понад 300 сонячних днів. У 300 метрах від об'єкта прод ... У центрі Поволзької регіону РФ, Тольятті Зручна транспортна розв'язка
Підприємство випускає ТОВАРИ побутової хімії високої якості за унікальною технологією. На території можна розмістити виробництво будівельних сумішей або л ... Москва, м Олексіївська
Бізнес ланчі, 10 сортів пива, проведення свят, банкети, жива музика, робота до останнього клієнта ... Краснопресненській район. 100% заповнений орендарями.
Бізнес Центр повністю заповнений Орендарями, справи веде Керуюча компанія. Чистий дохід 9 млн. Р. у місяць....

ДОДАТИ ОГОЛОШЕННЯ:

Самостійна ПРОДАЖ БІЗНЕСУ ВИКОРИСТОВУЮЧИ ІНТЕРНЕТ технології?


Шановні клієнти та партнери Компанії Деломаг:
1. Розміщення і оплата Федеральних і регіональних оголошень у всіх розділах на сайті Магазин Готового Бізнесу Деломаг - продаж бізнесу, покупка бізнесу, франшиза, земля, інвестиції, в будь-якому Регіоні РФ - можливі самостійно користувачами порталу. Після перевірки адміністратором Ваше оголошення активується, Клієнти зв'язуються з Вами безпосередньо. і як раніше послугу - продаж Бізнесу - можна доручити МГБ Деломаг.

2. Деломаг і Інформаційно Довідкова Служба Юридичних Осіб РФ, надає можливість отримати Бізнес довідку про будь-якому юридичну особу, зареєстрованому на території РФ, у вигляді інформаційної виписки з ЕГРЮЛ, Бухгалтерською звітності та ін. Даних в режимі On - Line - необхідних при прийнятті рішень про покупці або перевірці Бізнесу.


Бізнес довідка про будь-якому підприємстві в РФ (ЕГРЮЛ, баланси)
- замовити

3. Перевірити Організацію з ФНС в режимі Оn line: отримати адресу доступу

4. Миттєва Перевірка даних про будь-якому Сайті: отримати адресу доступу

5. Інформація про Заборгованості Фізичної особи: податок майновий,
земельну або транспортний податок (борги) - за даними ФНС - Перевірити

DELOMAG.COM - Федеральний Магазин Готового Бізнесу з 2005 року: покупка бізнесу, продаж бізнесу, покупка і продаж землі, інвестиції, франшиза.
Продаж комерційної нерухомості, покупка, оцінка бізнесу, інформаційно пошукові послуги, супровід угод:

Ви вирішили купити або продати бізнес. Як купити бізнес? Кому продати бізнес? Де замовити оцінку вартості бізнесу? Західні бізнесмени, створюючи або купуючи бізнес, вже готуються до продажу бізнесу. У Росії ці питання, виникають спонтанно.

Федеральний Магазин Готового Бізнесу Деломаг РФ - це Ваш партнер в питаннях продажу бізнесу, покупки бізнесу і оцінки вартості бізнесу в РФ. У нашому магазині готового бізнесу Ви знайдете найостанніші пропозиції з продажу бізнесу, покупці бізнесу, комерційної нерухомості, землі, франшиз, інвестицій, а також оцінки бізнесу. Інформаційний портал Деломаг експонує готовий бізнес з усіх регіонів РФ.

Компанія Деломаг допоможе Вам купити готовий бізнес, продати готовий бізнес, провести експрес оцінку вартості бізнесу. У нас Ви можете отримати відповіді на питання про продаж бізнесу: Самостійно розміщувати інформацію про продаж Бізнесу або покупці бізнесу на сайті Деломаг. У розділах Аналітика дізнатися, Кому і як можна продати готовий бізнес? Як оцінити готовий бізнес? Як вигідно провести операцію з купівлі підприємств, з продажу компаній або іншого готового бізнесу? Що потрібно робити при самостійній продажу бізнесу?

Продаж бізнесу - це процес складається, з етапів передпродажної підготовки бізнесу оцінки бізнесу, алгоритму пошуку покупця бізнесу і угоди купівлі продажу, що вимагає певної методики роботи. Ми пропонуємо Послуги активного пошуку покупця бізнесу, продавця бізнесу або інвестора, повний комплекс послуг в процесі продажу бізнесу. Продаж компаній, продаж підприємств, продаж бізнесу, угоди в сфері готового бізнесу - це наша робота з 2005 року.

Деломаг Магазин Готового Бізнесу - Послуги ведення переговорів від імені клієнта, інформаційно пошукова робота, проведення перевірки об'єкту, що продається, супровід угод купівлі продажу.

Деломаг Федеральний Магазин Готового Бізнесу - Ваш надійний партнер з 2005 року.

Як купити бізнес?
Кому продати бізнес?
Де замовити оцінку вартості бізнесу?
У розділах Аналітика дізнатися, Кому і як можна продати готовий бізнес?
Як оцінити готовий бізнес?
Як вигідно провести операцію з купівлі підприємств, з продажу компаній або іншого готового бізнесу?
Що потрібно робити при самостійній продажу бізнесу?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online