Все про гру Чудо ферма 2. Завантажити безкоштовно або отримати ключ до гри Чудо ферма 2. Гру також називають: Virtual Farm 2

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Що посієш те й пожнеш

На світанку вже на ногах, а ви в турботах і справах! Сільська місцевість якнайкраще сприяє розвитку фермерського господарства. Будьте впевнені, ваша робота на городі незабаром принесе довгоочікувані плоди.

Для початку вас не повинні лякати бур'яни на ділянці. Запам'ятайте: найкраща боротьба з бур'яном - його продаж! Тепер город можна засіяти і корисними культурами: буряком, житом, соняшником. Незабаром ваші льоху наповняться продукцією, яку можна продати на ринку. На отримані гроші купуйте садовий інвентар і розширюйте свої володіння. Щоб залучити покупців, необхідно урізноманітнити продукцію: сійте нові культури і будуйте переробні заводики. Після цього ваша популярність серед місцевих жителів буде рости швидше, ніж кавуни з буряком на вашій ділянці.

Прислухайтеся до порад своїх колег: агроном містер Монро підкаже, як швидше отримати хороший урожай, а сусід-будівельник допоможе з будівництвом корівника, млина або прядильні. Не сумнівайтеся, фермерство дуже швидко принесе вам солідний прибуток!

норм ігра

ok!

госпді ну ви що перший раз граєте щоб отримати нагороду за дії треба їх запланувати 30 штук і дочекатися виконання а за власність там де вирощуєте треба максимум купити ось і все

Прикольна гра! Качайте!

Я точно не знаю, ніг я в першій частині запланував 20 дій поспіль і вони всі були благополучно виконані, і мені дали подібну нагороду))

Хто знає?? Як зібрати всі нагороди? не можу отримати "за планування всіх дій", штук 30 задаю справ і нічого, і "за покупку всієї власності"? у мене апгрейд 100% на всіх екранах.

Як отримати нагороду "за планування дій". Підкажіть будьласка. Дякуємо.

Це її міні версія

привіт всім, суперская гра так чимось схожа на супер ферму,

схоже на Суперферма

Читати ще 141 думка гравців Читати ще 141 думка гравців

Перед розміщенням на сайті всі коментарі проходять перевірку. З метою безпеки ми не публікуємо особисті контактні дані користувачів. Також ми не розміщуємо реєстраційні ключі до ігор і прохання про їх публікацію, оскільки це порушує ліцензійну угоду кінцевого користувача.

Якщо у вас виникли технічні труднощі з грою, будь ласка, зверніться в Службу підтримки Фабрики ігор Alawar .

Як зібрати всі нагороди?
Не можу отримати "за планування всіх дій", штук 30 задаю справ і нічого, і "за покупку всієї власності"?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online