УЗА - Освіта

У Технічному інституті YOджу відкриються нові напрямки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

З 2019-2020 навчального року в Технічному інституті YOджу в Ташкенті відкриється шість нових напрямків.

Молодь і екологія Молодь і екологія

У Центральній раді Союзу молоді Узбекистану відбулося онлайн-захід на тему "Екологічна партія Узбекистану і молодь: мета, план, результат".

Можна стати володарем одночасно двох дипломів Можна стати володарем одночасно двох дипломів

Хто з громадян Узбекистану буде вчитися в Уральському державному економічному університеті? На це питання можна отримати відповідь у кінці тижня.

ТУІТ і БГУИР домовилися про створення спільного факультету

Ташкентський університет інформаційних технологій імені Мухаммада ал-Хоразми (ТУІТ) і Білоруський державний університет інформатики і радіоелектроніки (БГУИР) підписали договір про створення спільного факультету інформаційних технологій (СФІТ ТУІТ - БГУИР).

Відкрилася приватна школа Відкрилася приватна школа

У місті Тіраспол відбулася церемонія відкриття приватної школи "Asia School".

У Самарканді відкриється магістратура Вебстерский університету У Самарканді відкриється магістратура Вебстерский університету

У Самаркандському державному інституті іноземних мов була проведена зустріч з вченими Вебстерский університету (США) на чолі з віце-президентом Пітером Махером.

Французький Альянс зацікавлений в розширенні сфер своєї діяльності в Узбекистані Французький Альянс зацікавлений в розширенні сфер своєї діяльності в Узбекистані

В рамках візиту до Франції делегації Узбекистану, заступником Прем'єр-міністра Республіки Узбекистан А.Абдухакімовим проведена зустріч з регіональним директором у справах Центральної Азії «Французького Альянсу» Мікаелом Фуенте.

МНО налагоджує співпрацю з Міністерством освіти Республіки Корея МНО налагоджує співпрацю з Міністерством освіти Республіки Корея

Міжвідомча делегація Міністерства фінансів і Міністерства народної освіти відвідала Республіку Корея з робочим візитом. До складу делегації увійшли керівники підрозділів міністерств, на чолі з заступником міністра народної освіти Атабеков Назірова.

У заочному відділенні ВНЗ високий конкурс У заочному відділенні ВНЗ високий конкурс

Відомо що згідно з постановою Державної комісії з прийому до вищих навчальних закладів Республіки Узбекистан на 2018/2019 р було затверджено 14 тис.50 прийомних квот.

Ще одна новина в системі вищої освіти

Затверджено список вузів для отримання другого і подальшого вищої освіти на 2018/2019 навчальний рік.

Співпраця між університетом Індонезії і Самарканда Співпраця між університетом Індонезії і Самарканда

21 липня представники індонезійської компанії Sahid Hotels & Resorts відвідали Міжнародний університет «Шовковий шлях». Між даними університетом і університетом компанії індонезійських гостей був підписаний меморандум про взаємну співпрацю, обмін студентів між університетами.

Перші абітурієнти в Міжнародному університеті туризму "Шовковий шлях" Перші абітурієнти в Міжнародному університеті туризму Шовковий шлях

Міжнародний університет туризму "Шовковий шлях" почав приймати документи абітурієнтів. На другий день роботи приймальної комісії більше 200 студентів подали свої документи.

Наші учні перемогли на міжнародному змаганні з математики Наші учні перемогли на міжнародному змаганні з математики

На міжнародній математичній олімпіаді, яка пройшла 1 - 6 липня цього року в Болгарії, а саме в місті Бургас, школярі Узбекистану завоювали 1 золоту, 2 срібні та 2 бронзові медалі.

Забезпечена зайнятість випускників

У Ташкентському інституті інженерів залізничного транспорту відбувся захід "Випускник - 2018". У ньому взяли участь представники АТ "Узбекистон Темір йуллари", професора-викладачі, студентська молодь, батьки, широка громадськість.

17 молодих фахівців навчатимуться в Японії

Між Державним комітетом з інвестицій Республіки Узбекистан і урядом Японії підписано угоду щодо реалізації проекту «Надання стипендій для підготовки кадрів» (JDS).

Новий навчальний центр в Шахрисабзі

У Шахрисабзі реалізований ще один перспективний проект, спрямований на підтримку і забезпечення зайнятості молоді. Центр навчання професій введений в експлуатацію за підтримки Корейського агентства з міжнародного співробітництва (КОIСА).

Вузи Узбекистану прагнуть вступити в міжнародні рейтинги Вузи Узбекистану прагнуть вступити в міжнародні рейтинги

26 червня, 2018 року в рамках програми розвитку «Наука 2020» була організована перша зустріч з регіональним директором по Росії і країнам СНД авторитетного рейтингового агенства університетів світу Times Higher Education Єгором Яблоковим, регіональним директором по Центральній Азії компанії Elsevier Алієй Оспанова і Міністром вищої та середньої спеціальної освіти Іномджоном Маджідовим.

Прийом до вищих навчальних закладів триває Прийом до вищих навчальних закладів триває

У вищих навчальних закладах країни триває процес прийому документів абітурієнтів. Всі умови для цього створені і в Ферганському державному університеті.

15 переможців першої Олімпіади 15 переможців першої Олімпіади

Відбулося нагородження переможців відбулася 19-23 червня в Самарканді Міжнародної олімпіади імені Мірзо Улугбека з фізики і астрономії серед учнів 10-11 класів загальноосвітніх шкіл.

Студенти Казахської-німецького університету в Узбекистані Студенти Казахської-німецького університету в Узбекистані

На базі Ташкентського інституту інженерів іригації і механізації сільського господарства проводяться літні навчальні курси на тему: "Основи користування водними ресурсами: інтеграція теорії, практики і наукових досліджень" для студентів Казахської-німецького університету.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online