Курси французької мови в Санкт-Петербурзі

  1. Загальний курс
  2. Інтенсивні курси французької мови
  3. Порядок запису на курси французької мови

Загальний курс

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Перший етап навчання мови - це 6 базових рівнів спільної мови. 360 годин за 3 роки, якщо ви вибираєте формулу два семестри на рік, два рази на тиждень по дві академічні години, або один раз в тиждень по 4 години. Почати можна з будь-якого рівня, пройшовши попередньо тестування і отримавши відповідні рекомендації викладача. Запис проводиться одночасно на всі рівні два рази в рік (січень і серпень), інформація про це з'являється завчасно на нашому сайті.

Що таке базові рівні?

На рівень "Початківці" ми приймаємо тих, хто або ніколи не вчив мову, або забув, що вчив. Іноді, навіть володіючи деякими знаннями і навичками, корисно почати все з початку, з правил читання і побудови простого речення. У будь-якому випадку варто прислухатися до поради викладача. Не потрібно думати, що на "Нульовому" рівні тільки і вчаться, що складати слова і вимовляти звуки. Наша методика викладання вибудувана таким чином, що вже з перших уроків ви починаєте читати, слухати розуміти і говорити. Завдання викладача - навчити вас не боятися чужої мови, дати вам в руки ключик, яким ви зможете відмикати всі двері, за якими ховаються сходинки вгору, до вільного володіння мовою.

На наступних рівнях до пізнання граматики і лексики додається великий країнознавчий матеріал, і це абсолютно необхідно в сучасному світі. За допомогою підручника, аудіо- і відеоматеріалів ми створюємо мовне середовище, переміщаючись в просторі, а іноді і в часі, вчимося думати, реагувати, жестикулювати по-французьки, проходимо численні етапи перевтілень, проживаємо їх життя з їх проблемами і на їх мові. І це захоплює.

Мова (навіть рідна) не можна вивчити, можна тільки перестати вчити.
І тут різниця між рідним, на якому ти продовжуєш говорити, і іноземним в тому, що рідний залишається, а іноземний йде зі швидкістю, обернено пропорційній накопичених знань.

Тому люди ощадливі знання свої намагаються зберегти і примножити. А ми їм в цьому завжди раді допомогти. За час навчання в Альянс Франсез у вас з'являються інтереси: комусь подобається струнка і, на перший погляд, неприступна, але ой як захоплива французька граматика, хтось із задоволенням підспівує французьким співакам і хотів би знати про них більше, хтось серйозно захопився поезією, літературою, історією. І на кожен ваш інтерес у нас є авторський курс. Наші викладачі - люди знають і захоплені, готові ділитися своїми знаннями натхненно і захоплено (Дивись рубрику спеціалізовані курси ). На деякі спеціалізовані курси можна записатися вже після другого базового рівня.

Рівні після 5-го - це рівні вдосконалення мови або прагнення до досконалості, якому, як відомо, немає меж. На цих рівнях працюють тільки найдосвідченіші викладачі. Тут немає обов'язкової програми, ми працюємо за двома підручниками "PANORAMA 3" і "REFLET", поділ на рівні умовно, можна почати з 9-го, а потім піти на 6-ий. Навчання підпорядковано одній меті: не дати забути все те, що вивчено і вести далі, розвивати і закріплювати. Як ми цього добиваємося? Приходьте вчитися - дізнаєтеся.
Детальніше...

Інтенсивні курси французької мови

Інтенсивний курс французької мови

Порядок запису на курси французької мови

Запис в Школу "Альянс Франсез" проводиться 2 рази на рік:
в серпні-вересні - на семестр "вересень - грудень"
і в січні - на семестр "лютий - травень". Початок занять
в осінньому семестрі - початок вересня,
у весняному семестрі - початок лютого.
  • Якщо ви вже навчаєтеся на курсах "Альянс Франсез", то вам необхідно записатися для продовження занять.
  • Якщо ви ніколи не займалися на курсах "Альянс Франсез", але вже вивчали мову, то вам необхідно пройти тестування і записатися в групу, відповідну вашому рівню. Тестування проводиться одночасно із записом на навчання.
  • Якщо ви ніколи не вивчали мову, то вам слід записатися в групи початківців (без попереднього тестування).
Додаткову інформацію Ви можете отримати за телефоном 920-36-53 або 572-61-60, але, перш ніж дзвонити, рекомендуємо переглянути список поширених запитань .
Що таке базові рівні?
Як ми цього добиваємося?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online