Чотири будинки з недобудов одеського «Альянсу» скоро будуть введені в експлуатацію

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Віце-мер Одеси В'ячеслав Шандрик перевірив підготовку до здачі в експлуатацію недобудов «Альянсу»

Віце-мер Одеси В'ячеслав Шандрик перевірив підготовку до здачі в експлуатацію недобудов «Альянсу».

Починаючи з 2014 року, в Одесі активно ведеться добудова чотирьох недобудов компанії «Альянс». Віце-мер Одеси В'ячеслав Шандрик відвідав будівельні майданчики трьох недобудов в Суворовському районі і перевірив підготовку до здачі будинків в експлуатацію. Станом на кінець липня загальнобудівельні роботи на всіх об'єктах завершені.

За вул. Висоцького (будує. № 27) завершено підключення до інженерних мереж, тривають фасадні роботи, йде благоустрій прилеглої території.

За вул. Марсельської (строіт.№ 1 і 1а) ведуться роботи по пусконаладке ліфтового обладнання і завершуються роботи з налагодження системи опалення. Решта робіт на цьому об'єкті виконано.

За вул. Люстдорфська дорога (будує. № 36) ведеться підключення до інженерних мереж. Після цього планується приступити до благоустрою території.

Довідка:

Будівельна компанія «Альянс» не виконала свої зобов'язання перед інвесторами і не завершила будівництво ряду житлових будинків. Ошукані інвестори тривалий час чекали відновлення добудови своїх будинків. Міська влада зробила ряд конструктивних кроків для відновлення будівництва силами інших будівельних організацій. У квітні 2015 року було здано 4-секційний 200-квартирний житловий будинок по вулиці Висоцького. Готуються до здачі ще 4 об'єкти, а це значить, що ще понад 470 сімей одеситів зможуть знайти довгоочікуване житло.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online