Аналіз акцій facebook | Фінанси, економічні новини в світі

  1. Акції фейсбук - прогнозують чи активів компанії безхмарне майбутнє
  2. Чи будуть акції фейсбук дорожчати вже найближчим часом?
  3. Чи варто зараз купувати акції фейсбук

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Акції фейсбук - прогнозують чи активів компанії безхмарне майбутнє   У найближчі дні закінчиться чергова перевірка активів однієї з найбільш популярних світових соціальних мереж, і буде опублікований   аналіз акцій facebook

Акції фейсбук - прогнозують чи активів компанії безхмарне майбутнє

У найближчі дні закінчиться чергова перевірка активів однієї з найбільш популярних світових соціальних мереж, і буде опублікований аналіз акцій facebook .

Серед новачків і досвідчених біржових гравців така подія є одним з найбільш очікуваних: для багатьох воно стане шансом заробити непогані прибутки в короткі терміни або заявити про себе, як про хорошого фахівця. Яких же результатів оцінки варто в даний час чекати від експертів, і чи варто планувати покупку таких акцій, необхідно розібратися.

Чи будуть акції фейсбук дорожчати вже найближчим часом?

Чергова перевірка активів компанії та оцінка її акцій за прогнозами експертів повинна стати основним стимулом для підняття біржових рейтингів фейсбук вже найближчим часом.

У поточний момент у компанії немає підстав для економічного спаду - вона має величезну кількість постійних клієнтів, з 2011 року не мала помилок у веденні маркетингової діяльності, так і обсяги доходів від реклами в основний світової соціальної мережі стабільно ростуть.

Уже в даний час менеджерами компанії було укладено кілька додаткових угод по трансляції рекламних оголошень в мобільній і розширеної версії, які також помітно піднімуть позиції ресурсу.

Що ж до конкретних цифр, за допомогою яких можуть бути аналізувати акції фейсбук, то тут необхідно звернутися до наступних показників. В останній тиждень затишшя на ринку щодо покупок позицій цієї компанії загальна вартість акцій була дещо знижена на 3%, та й вигідних пропозицій про їх купівлю не спостерігалося.

Найімовірніше біржові гравці просто перейшли в стан підготовки до нового стрибка. До слова, такий вже був відзначений в січні поточного року, коли вартість активів компанії піднялася на 14%, і на позиції facebook ажіотаж був величезний.

В цей же раз аналітики прогнозують підйом не менший. Беручи до уваги ті факти, що за попередніми даними в минулому році facebook збільшила свій прибуток практично в два рази в порівнянні з аналогічним періодом минулих років, і в даний час її квартальний прибуток може перевищувати 1 млрд. Американських доларів.

Але, незважаючи на настільки високий рівень розвитку основних показників фінансової діяльності компанії facebook, їй продовжують пророкувати новий виток зростання. На думку деяких аналітиків, такий розвиток ситуації на біржовому ринку цілком можливо, оскільки популярна соціальна мережа сьогодні має цілком райдужні перспективи розвитку.

Крім того, вже зараз офіційні джерела фейсбук повідомляють про підготовлюваний запуск нової реклами на мобільні телефони з метою підвищення оборотів. І це тільки одиничний крок до підняття загального прибутку, яких у цій компанії може бути маса.

Грунтуючись на даних фактах, можна очікувати, що після публікації чергового результату аналізу фінансової діяльності компанії акції фейсбук злетять вгору як мінімум на 15%. При цьому вже в перші дні торгів вони принесуть своїм продавцям до 40% вигоди, так і в подальшому попит на них знижуватися не буде.

Більшою мірою в подальших кварталах ціни на подібні пропозиції визначатися будуть швидше станом компаній, які співпрацюють з даної торгової мережею. Але і вони навряд чи зможуть збити загальний рівень вартості цінних паперів найбільшої соціальної мережі.

Якщо ж така тенденція і намітитися, ймовірно, буде проведено додатковий аналіз фінансів компанії, який знову підігріє до неї інтерес. По крайней мере, так поступали менеджери facebook неодноразово в минулому році, та й на початку поточного кварталу. І завжди такі рішення приносили корпорації тільки стабільний прибуток.

Чи варто зараз купувати акції фейсбук

В цілому фондовий ринок курс для початківців вчить молодих фінансистів того, що акції компанії Фейсбук, як і активи Майкрософт або Епл відносяться до розряду тих пропозицій, які на ринку є найбільш цінними і при першій же можливості їх слід купувати.

Однак в ті періоди, коли такі пропозиції після деякого затишшя тільки виводять на ринок, доцільно виявляти деяку обережність в торгах і утримуватися від покупок, не маючи досвіду адекватної оцінки вартості акцій. Вона може бути надто завищеною.

Крім того, в цей період шанс купити пакет акцій, які можуть принести вам відчутний прибуток, невеликий. Рідко продавці в перші дні нового витка ділової активності компанії на біржі виставляють на продаж дійсно цікаві пропозиції. Їх нерідко притримують на тиждень-два, поки не вщухне загальний ажіотаж.

У перших же рядах продажу зазвичай виявляються ті інвестори, які мають не найвигідніші позиції. Їх-то, не розібравшись в суті пропозиції, частіше скуповують новачки, в подальшому втрачаючи інтерес до біржової гри, розчарувавшись в першій покупці.

В цілому ж, з огляду на позитивні прогнози щодо цін на акції facebook , Планувати їх придбання при наявності таких можливостей можна і потрібно.

Однак для того, щоб подібна покупка для вас виявилася найбільш вигідною, рекомендується дочекатися, поки ажіотаж на них на фондовому ринку дещо спаде, і тільки після цього придивлятися до поточних пропозицій від перевірених гравців. Таке рішення буде оптимальним для багатьох.

Статті на цю ж тему

Чи будуть акції фейсбук дорожчати вже найближчим часом?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online