Як знайти телефон?

  1. Android
  2. iOS
  3. Windows Phone

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

відповідь:

Способи пошуку загубленого телефону відрізняються в залежності від встановленої на ньому операційної системи і заходів безпеки, які ви встановили на вашому гаджеті.
Давайте розглянемо найбільш поширені випадки:

Android


Якщо ваш телефон працював під управлінням операційної системи Android, то допомогою сервісу Android Device Manager у вас є ймовірність виявити його поточне місце розташування. Для цього відвідайте сайт Android Device Manager , Введіть пароль вашого облікового запису Google (яка використовувалася на вашому Android смартфоні).
Виберіть ваш телефон в випадаючому списку і натисніть на кнопку з іконкою мішені "Визначити місце розташування пристрою". Якщо пристрій знайдено, ви побачите маркер на карті, а також відомості про час останнього підключення до мережі в віконці ліворуч. Тут же можна подати команду на блокування телефону або включити на ньому звуковий сигнал (може бути корисним якщо пристроєм заволодів зловмисник).
Ви можете задати пароль блокування, написати повідомлення і номер телефону, які будуть відображатися при включенні вашого пристрою. Таким чином з вами можуть зв'язатися якщо телефон був загублений або забутий.
Якщо ви не налаштовували Device Manager, але на вашому телефоні була включена функція "Історії місць розташування", відвідайте сторінку " Хронологія ". Якщо телефон не вимикали, ви зможете виявити історію його переміщень і останнім розташування перед вимиканням.
Якщо ви встановлювали інші програми для віддаленого блокування втраченого пристрою (наприклад Lost Android), відвідайте офіційний сайт даних програм для інструкцій щодо їх залучення.

iOS

Якщо ви втратили свій пристрій iPhone, iPad або iPod touch або припускаєте, що його могли вкрасти, виконайте наступні дії, щоб знайти пристрій і захистити дані на ньому:
1. Виконайте вхід на сторінці icloud.com/find з комп'ютера Mac або PC або запустіть програму " знайти iPhone "На іншому iPhone, iPad або iPod touch.

2. Знайдіть ваш пристрій. Запустіть програму "Знайти iPhone", щоб вибрати пристрій і подивитися його геопозіцію на карті. Якщо Ви знаходитесь поблизу, ви можете відтворити на ньому звуковий сигнал, щоб знайти його по звуку.

3. Увімкніть режим пропажі.

  • відкрийте сторінку "Знайти iPhone" на iCloud.com .

  • відкрийте меню "Всі пристрої", потім виберіть пристрій для відстеження або блокування.

  • натисніть "Режим пропажі" (для iOS 6 або більш пізньої версії) або "Блокування" (для iOS 5 або OS X 10.7.5 або пізнішої версії).



Завдяки режиму пропажі ви можете заблокувати свій пристрій за допомогою 4-значного пароля. "Знайти iPhone" є єдиним офіційним способом відстеження та пошуку загубленого пристрою під керуванням iOS.

Windows Phone

1. Перейдіть за адресою account.microsoft.com/devices . У відповідь на запит на вхід використовуйте ту ж обліковий запис Майкрософт, яка використовувалася для входу в систему на телефоні.

2. Виберіть телефон, який потрібно знайти, а потім клацніть пункт "Пошук телефону".

3. Ви побачите карту з розташуванням вашого телефону. Ви можете збільшити або зменшити її для більш зручного перегляду.
Щоб змусити телефон дзвонити, клацніть "Зателефонувати". Телефон буде дзвонити, навіть якщо звук вимкнений або включений вібровизов. Щоб заблокувати телефон і показувати повідомлення на екрані блокування, клацніть "Заблокувати". Якщо на телефоні номер не встановлено пароль, потрібно ввести його. Він буде використовуватися для розблокування телефону, якщо він до вас повернеться.

Інша операційна система

Якщо на вашому телефоні встановлена ​​інша операційна система і ви налаштовували надається виробником службу пошуку загубленого пристрою (наприклад Find my device від Samsung або інші подібні програми або служби) скористайтеся офіційними сайтами виробників даних програм для інструкцій і порядку дій у разі втрати.
У разі необхідності зверніться до правоохоронних органів. Якщо у вас є документи і документація на ваш телефон (в т.ч. дані про IMEI вашого телефону) правоохоронні органи можуть звернутися до стільникового оператора для відстеження пристрою за допомогою IMEI. Це допоможе повернути телефон навіть в разі якщо зловмисник зможе обійти засоби блокування і змінить SIM-карту на телефоні.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online