Трудові спори - Адвокат в Ростові-на-Дону


Щорічно в Росії правова грамотність працівників і роботодавців зростає впевненими темпами, в результаті чого все частіше і частіше між ними виникають трудові спори. Найчастіше, вирішення трудових спорів відбувається в судах та інших компетентних органах. Люди вже не бояться звертатися до трудової інспекції та прокуратури зі скаргами на дії своїх роботодавців.
В таких умовах результат суперечки залежить від продуманого професійного підходу до вирішення трудового спору з урахуванням всіх хитросплетінь трудового законодавства. Звернення до юриста, адвоката по трудових спорах, допомагає надати цьому спору необхідні правові рамки і довести справу до виграшного кінця.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Якщо вас незаконно звільнили за статтею, або роботодавець нав'язує вам вигідне для нього звільнення за угодою сторін, якщо вам не виплатили вчасно заробітну плату або виплатили тільки її частину, якщо при звільненні вас не правильно розрахували, не виплатили компенсацію за невикористану відпустку - ні в якому випадку не погоджуйтеся з цими порушеннями своїх прав, а сміливо відстоюйте їх в судовому порядку. Адвокат по трудових спорах допоможе вам в цьому.

Знайте, що недбайливого роботодавця завжди чекає неминучий програш в суді!


На сьогоднішній день законодавство Російської Федерації приділяє підвищену увагу до відповідальності роботодавців в області праці, і тому порушення, які можуть здатися спочатку незначними, можуть привести до несприятливі наслідків для роботодавця, в тому числі і до притягнення його до кримінальної відповідальності.
У місті Ростові було вже кілька подібних кримінальних справ, в Ростовській області, особливо в шахтарському регіоні невиплата заробітної плати кілька років тому також привела деяких недбайливих керівників на лаву підсудних.
Якщо ви бачите, що вас незаконно хочуть звільнити або з вами вже зробили це - суд відновить вас і при цьому роботодавець виявиться в дуже несприятливу екологічну ситуацію, так як йому доведеться сплатити вам заробітну плату за весь час, поки ви не працювали і судилися, компенсувати моральну збиток.
Якщо ви повернулися через суд на робоче місце, але все ж в тягар роботодавцю - він буде змушений скоротити вас на законних підставах, виплативши два окладу. Після чого ви, вставши на облік в центрі зайнятості населення Ростова, зможете отримувати з працедавця ще три місяці свою заробітну плату.


АДВОКАТ ЗДІЙСНЮЄ НАСТУПНИЙ СПЕКТР ЮРИДИЧНИХ ПОСЛУГ

  • Усне і письмове консультування з питань застосування та тлумачення трудового законодавства.
  • Досудова та судова допомога у вирішенні спорів що випливають з подій скорочення працівників на підприємстві.
  • Юридична допомога у вирішенні спорів з незаконного звільнення працівників.
  • Правове сприяння довірителю у вирішенні спорів пов'язаний з невиплатою заробленої плати шляхом звернення до правоохоронних і судових органів.
  • Адвокат готує і подає позови про поновлення на роботі в суд.
  • Ведення суперечок про оплату за період вимушеного прогулу або про виплату різниці в зарплаті за період виконання нижчеоплачуваної роботи.
  • Позови про визнання незаконним переведення на іншу роботу.
  • Позови про виплату по вагітності, пологів, за період відпустки по догляду за дитиною.
  • Адвокат здійснює оспорювання незаконного притягнення працівника до матеріальної відповідальності.
  • Правова допомога в отриманні виплат при отриманні працівником травм на виробництві.
  • Юридична підтримка при проведенні переговорів між працівником і роботодавцем, організація таких переговорів (Ростов-на-Дону, область).
  • Експертиза трудових договорів і угод, аналіз і знаходження правових недоліків в них.
  • Досудове та судове зміна трудового договору на користь працівника.
  • Комплекс правових заходів щодо притягнення винних посадових осіб роботодавця до адміністративної або кримінальної відповідальності за порушення трудового законодавства.
  • Представлення інтересів довірителя в трудовій інспекції по вирішенню питання порушення його трудових прав.
  • Складання претензій, скарг, позовних заяв, що випливають із трудових спорів.
  • Представництво інтересів працівників в судах загальної юрисдикції при вирішенні будь-яких трудових спорів та захисту прав працівника.
  • Участь адвоката в судах касаційної і наглядової інстанціях.
  • Участь в процесі виконання рішення суду, порушення виконавчого провадження, взаємодія з службою субебних приставів в межах міста Ростова-на-Дону та Ростовської області.

Практика адвоката по трудових спорах

Деякі приклади рішень судів по трудових спорах за участю Геннадія Єфремова, винесених судами Ростова-на-Дону та Ростовської області можна подивитися на цій сторінці сайту адвоката.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online