Новини Криму - Кримського адвоката Курбедінова випустили з СІЗО Сімферополя - 112 Україна

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Курбедінов розповів, що вже в п'ятницю планує бути в Москві, де буде займатися справою захопленого в Керченській протоці українського моряка Курбедінов розповів, що вже в п'ятницю планує бути в Москві, де буде займатися справою захопленого в Керченській протоці українського моряка   радіо Свобода   Кримський адвокат Еміль Курбедінов вийшов з ізолятора тимчасового утримання в окупованому Сімферополі після відбування адміністративного арешту, передає    Крим

радіо Свобода

Кримський адвокат Еміль Курбедінов вийшов з ізолятора тимчасового утримання в окупованому Сімферополі після відбування адміністративного арешту, передає " Крим.Реаліі ".

Після звільнення адвокат заявив, що вже в п'ятницю він має намір бути в Москві, де буде займатися справою захопленого в Керченській протоці українського моряка Богдана Небилиці.

Нагадаємо, адвокат Еміль Курбедінов, затриманий 6 грудня о Криму , Був заарештований на п'ять діб за пост в Facebook від 2013 року.

Це вже не перше затримання Курбедінова. У січні минулого року його затримали в Бахчисараї через те, що в 2013 році він нібито опублікував у себе на сторінці в "ВКонтакте" фото і відео з мітингу організації "Хізб ут-Тахрір", яка в зв'язку зі зміненим юридичним полем в Криму виявилася забороненою.

Тоді суд розцінив, що пост від 2013 року є правопорушенням російського законодавства, і заарештував адвоката на 10 діб .

5 лютого Курбедінова звільнили з-під арешту .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online