Документи для оформлення спадщини

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Документи для оформлення спадщини

Справи, що стосуються документів для оформлення спадщини та нерухомості в Україні, особливо, якщо Ви проживаєте за межами країни, протягом тривалого часу, можуть бути кошмаром Справи, що стосуються документів для оформлення спадщини та нерухомості в Україні, особливо, якщо Ви проживаєте за межами країни, протягом тривалого часу, можуть бути кошмаром.

Громадянин Н., який мешкає в Канаді, отримав у спадок квартиру в Україні від свого дядька (брата батька) в 2013 році. Але процес перекладу права власності був далеко не гладким. "Мій дядько дуже добре розбирався в документації і юридичних документах. Він залишив заповіт, в якому чітко виклав розподіл його активів. Так що право на майно саме по собі не було оскаржено. Однак, на жаль, одного відсутнього документа, якого ми не знайшли в його записах, було цілком достатньо для того, щоб його квартира могла перейти в муніципальну власність. А саме свідоцтва на право власності на приватизовану квартиру. Це і змусило нас переходити від однієї проблеми до іншої, від одного питання а до іншого ", - говорить він.

Процес передачі права власності в Україні може виявитися досить трудомістким, особливо якщо документи не в порядку, так як він буде включати в себе кілька судових розглядів і зажадає звернення до компанії, яка надає юридичні послуги для нерезидентів України. Часто навіть заповіт робить процес оформлення права власності оспорімим. Так як навіть якщо заповіт складено правильно, пов'язані з ними майнові документи можуть бути не готові до використання. Українське законодавство перешкоджає майбутнім спадкоємцям в оформленні документів на нерухомість, перш ніж настане смерть батьків або інших родичів. Як результат, спадкоємцям в кінцевому підсумку належить обійти порядна кількість інстанцій, щоб завершити процес успадкування.

У випадку з Громадянином Н. йому знадобилося майже 2 роки на весь процес успадкування. Свідоцтво про приватизацію, договору купівлі - продажу, дарування, введення в експлуатацію - це основоположні і дуже важливі документи для оформлення спадщини. Оскільки у мене його не було, я повинен був спочатку отримати дублікат. Було кілька проблем. По-перше, я жив за межами країни протягом багатьох років і не знав, систем і процесів. По-друге, у мене не було достатньо часу, яке я б міг цього присвятити. Кожні 6 місяців я брав пару тижнів відпустки для поїздки в Україну. І, нарешті, мені знадобився деякий час, щоб прийняти бюрократію і навчитися не чіплятися за високу моральність. «Подяки» є регулярною функцією, і я зрозумів, що чим раніше я прийму це, тим швидше, моя робота буде завершена ", - говорить він.

Для тих, хто знаходиться в аналогічній ситуації, ось деякі відповіді на найбільш поширені питання з цієї проблеми:

Які документи для оформлення спадщини необхідні для передачі права власності?

Відповідно до закону, заповіт має бути зареєстровано у нотаріуса. Нотаріус набирає текст заповіту зі слів волеіз'явітеля на спеціальному бланку і реєструє його. Чи не зареєстровані заповіту можуть бути оскаржені в суді, так як завжди є можливість їх переглянути.

У відсутності заповіту, спадкоємці повинні довести спадкове право не рідко навіть через суд. В процесі якого спадкоємці зобов'язані подавати різні документи для оформлення спадщини, такі як свідоцтво про смерть померлого, свідоцтво про народження спадкоємців, заявляти про допит свідків, пред'являти документи права власності та ін. Дані документи необхідні, щоб довести, що спадкоємці дійсно законні спадкоємці. У разі втрати, багато документів можна відновити через органи РАГСу.

На допомогу спадкоємцю існують державні реєстри нерухомого майна, які відображають всі операції, що відбулися у відношенні майна, будь то продажу, оренди, іпотеки, дарування, розділи, арешти і ін. Також записи показують власників нерухомості і відомості, що містяться в архівах міськради. Цей реєстр містить такі відомості, як ім'я власника нерухомого майна, вид власності, майнові податки, наявні заборгованості та ін.

Реєстраційний документ показує, покупки або продажу нерухомості від одного власника до іншого з різними правами на них, щорічний податок на нерухомість. При реєстрації змін, автоматично також повинні бути проведені зміни в усіх відомчих каталогах. На жаль, це автоматичний процес стосується не всіх установ і в деякі інстанції дані повинні бути передані самостійно.

Щоб зробити це, Ви повинні представити всі вищевказані документи в уповноважений орган.

Передача повинна здійснюватися локально, тобто в межах міста, де розташована нерухомість, і може бути виконана з використанням довіреності. Довіреністю можна уповноважити адвоката ( вартість послуг адвоката ) Зробити певні і побічні дії / вчинки. Довіреність повинна бути нотаріально завірена і при необхідності апостілезірованна в Україні.

Наші контакти:

Ми знаходимося за адресою: м.Харків, пл. Конституції 1, Палац праці, 7-й під., Офіс 72-02 (метро Радянська).

Телефони: 750-69-32

(095) -54-72-335

(096) -68-20-749

E - mail: pravda. ua @ mail. ru

Skype: sveta 16091

Ви можете задати будь-які питання, що цікавлять Вас питання, що стосуються наших послуг, роботи сайту чи співпраці, використовуючи форму зв'язку

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online