Адвокат місто курськ

  1. Досвідчений адвокат у м Курську Малахов Андрій Миколайович Професійна юридична допомога:
  2. Ціни на юридичні послуги в місті Курську
  3. Адвокат в Курську
  4. Адвокат або пройдисвіт
  5. Адвокатська Палата Курської області адвокат ДЗЮБА ЮЛІЯ АНАТОЛІЇВНА
  6. Ваш особистий адвокат в Курську
  7. Адвокат у кримінальних справах
  8. Адвокат по цивільних справах
  9. Я адвокат, який здійснює свою юридичну діяльність в місті Курську і Курської області, а також за межами...
  10. Стаж роботи адвоката більше 15 років
  11. Спектр послуг, що надаються адвокатом, досить широкий і включає в себе:
  12. АДВОКАТ У КУРСЬКУ
  13. Це цікаво:

Досвідчений адвокат у м Курську
Малахов Андрій Миколайович

Професійна юридична допомога:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Професійна юридична допомога:

Ціни на юридичні послуги в місті Курську

При визначенні розміру оплати за надання юридичної допомоги адвокат Малахов А.Н. керується Рішенням про мінімальні ставки винагороди, однак остаточний розмір оплати встановлюється за погодженням з клієнтом в залежності від складності справи.

РІШЕННЯ

РАДИ АДВОКАТСЬКОЇ ПАЛАТИ КУРСЬКІЙ ОБЛАСТІ Про МІНІМАЛЬНИХ СТАВКИ ВИНАГОРОДИ ЗА надавав юридичну допомогу

г. Курск 06 травня 2013 р

З метою впорядкування гонорарної практики при наданні адвокатами юридичної допомоги рада адвокатської палати постановляє:

При укладанні угоди про надання юридичної допомоги розмір винагороди визначається угодою між адвокатом і особою, яка звернулася за юридичною допомогою.

Мінімальний розмір винагороди за день зайнятості адвоката встановлюється в сумі 5000 (тисяч) рублів. Під днем ​​зайнятості розуміється робота адвоката по виконанню одного перебуває у провадженні кримінального, цивільного, арбітражного, адміністративного та іншої справи (в тому числі вивчення матеріалів справи, підготовка до слухань, участь в судових засіданнях, слідчих та інших дій) незалежно від тривалості протягом дня.

Мінімальні ставки винагороди за надання окремих видів юридичної допомоги встановлюються в таких розмірах:

• дача усної консультації, правового ради - 700 (сімсот) грн;

• письмові консультації, складання заяв, скарг, клопотань, інших документів правового характеру - 5000 (тисяч) рублів;

• консультування особи, що міститься під вартою - 5000 (тисяч) рублів;

• складання проектів статутів, положень, договорів, угод та інших складних юридичних документів - 7000 (сім тисяч) рублів;

• ведення (в тому числі вивчення) справ на попередньому слідстві, а також в судах у кримінальних, цивільних та адміністративних справах - 5000 (тисяч) рублів за день зайнятості;

• складання апеляційної, касаційної, наглядової скарг у кримінальних, цивільних та адміністративних справах - 7000 (сім тисяч) рублів за день зайнятості адвоката;

• представництво в арбітражних судах першої інстанції -8000 (вісім тисяч) рублів за день зайнятості адвоката;

• ведення справ, розглянутих арбітражним судом в порядку спрощеного виробництва - 16 000 (шістнадцять тисяч) рублів за одну справу;

• представництво в арбітражних судах апеляційної, касаційної, наглядової інстанцій - 10 000 (десять тисяч) рублів за день зайнятості адвоката;

• представництво в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, громадських об'єднаннях та інших організаціях - 5000 (тисяч) за день зайнятості адвоката;

• представництво в третейських судах, в міжнародному комерційному арбітражі, інших юрисдикційних органах -розмір винагороди встановлюється угодою сторін з урахуванням складності справи, економічного або іншого інтересу довірителя, тривалості вирішення спору та інших обставин.

При наданні адвокатом термінової юридичної допомоги, так само як при наданні юридичної допомоги у вихідні та святкові дні, або при наданні юридичної допомоги, пов'язаної з виїздом адвоката в інший населений пункт, мінімальний розмір винагороди визначається в подвійному розмірі від зазначених вище ставок.

Контроль за виконанням цієї постанови покласти на керівників адвокатських утворень.

Ця постанова набирає чинності з 1 червня 2013 року.

Президент Адвокатської палати

Курської області А.С. ДЕРЕНКО

advokat-kurska.ru

Адвокат в Курську

Якщо ви зіткнулися з кримінальним переслідуванням, берете участь в цивільному процесі або адміністративний розгляд, то отримання кваліфікованої правової допомоги має вирішальне значення для вирішення вашої проблеми.

Вибір адвоката, здатного боротися за ваші права, може бути одним з найбільш важливих рішень, яке ви коли-небудь зробите.

Я, адвокат Манаєнков Ігор Володимирович, веду свою юридичну практику в місті Курську і на всій території Курської області. Прагну представляти високі стандарти надання послуг і домагатися кращих результатів для своїх довірителів. У моїй практиці великий досвід роботи з громадянами та організаціями з інших регіонів РФ, а також іноземними компаніями. Для цього, в своїй діяльності, я дотримуюся таких принципів:

Чесна оцінка перспективи справи: детально вивчу подані документи, і в ході юридичної консультації ви дізнаєтеся варіанти вирішення вашої проблеми, а також очікувані результати у справі.

Максимальний захист: проведу адвокатське розслідування і зберу всі необхідні докази для розробки сильної стратегії вашого захисту. Мої професійні дії і напрацьований досвід на протязі 16 років допомагають справлятися з поставленими завданнями. Я знаю, що успішний захист складається з безлічі деталей і вважаю за необхідне використовувати всі законні можливості.

Результат: моя пріоритетне завдання - завжди працювати над досягненням найкращого результату в справі незалежно від того, скільки часу на це буде потрібно. Позитивні відгуки і рекомендації, отримані від клієнтів, є відображенням якості моєї роботи.

Увага до клієнтів: приділяю кожному довірителю індивідуальну увагу та намагаюся бути завжди на зв'язку, щоб вчасно відповідати на ці запитання.

Запишіться на прийом, щоб отримати кваліфіковану захист для вас і ваших близьких. У тому випадку, якщо ви проживаєте в іншому місті і приїхати до Курська немає можливості, то допомога адвоката може бути представлена ​​дистанційно: по ордеру або довіреності.

advokat-046.ru

Адвокат або пройдисвіт

Кожному довірителю і підзахисному хочеться, що б його адвокат за нього воював! Бився не на життя, а на смерть! Знищував опонентів і втоптував їх в саме в ту субстанцію, якій, на його думку, вони заслужили. Розтерзав всю їх доказову базу разом з ними і приніс їх на щиті для урочистого «фаталити»!

Що тут скажеш Що тут скажеш ... це емоції. Але по-великому рахунку, адвокатів наймають саме для цього. І перебуваючи на такому піку емоційного збудження, довіритель хоче, що б і адвокат був з ним на одній хвилі. А якщо адвокат поводиться спокійно, значить він напевно не дуже то прагне захистити мене - думає довіритель. Це не зовсім так…

У минулій статті ми класифікували адвокатів по манері їх поведінки в процесі і загальної стратегії. Можна впевнено сказати, що якщо Ваш адвокат поводиться спокійно це не означає, що йому на Вас наплювати. Більш того, якраз навпаки! Він швидше за все упевнений в собі, уважно виявляє логічні розбіжності в позиції опонента і готується нанести свій нищівний удар. Але так само спокійно і впевнено. Є звичайно й ті, хто просто «мишей не ловить» або як ми вже писали «тихоня», але тут Вам доведеться самому, своєчасно це виявити!

Згадайте як в знаменитих фільмах поводяться адвокати: стримано і аристократично! Речі їх красиві і переконливі. Вони впевнено і неметушливо зривають плани протилежного боку і виходять з судового процесу переможцями під гучні овації. Однак хотілося б повернути Вас в самий початок статті. А потім нагадати, що ми живемо в епоху капіталізму з маркетинговими пріоритетами, де попит негайно народжує пропозицію. Саме з цього на юридичному ринку з'являється все більше «адвокатів» які готові в процесі робити все: грубити опонентові, ображати його, брехати, діскредетіровать, сміятися, плакати, кусати суддю за мантію і гавкати - виключно для того, що б клієнт залишився задоволений! «Він плакав, то сміявся, то щетина як їжак ...» (с) Висоцький В.С. Зазвичай, після програшу вони кажуть своїм довірителем: - Мда ... суддя явно куплений! Ти бачив як я за тебе боровся ?! Нам неодмінно потрібно оскаржити рішення цього корупціонера в мантії! ... І затягує свого довірителя в нові і нові процесуальні трясовини з яких вже ніхто не вибереться переможцем ... крім нього природно. - «Кому війна, а кому і мати рідна!».

»

Ми знаємо як складно знайти хорошого і кваліфікованого адвоката в Курську, Бєлгороді або Воронежі. І наскільки ця задача ускладнюється якщо хочеться, що б він був ще і чистий на руку. Ми рекомендуємо звертатися тільки в надійні адвокатські освіти з хорошою репутацією.

xn - 7sbahj1bca5aylip.xn - p1ai

Адвокатська Палата Курської області
адвокат
ДЗЮБА ЮЛІЯ АНАТОЛІЇВНА

Адвокатська Палата Курської області   адвокат   ДЗЮБА ЮЛІЯ АНАТОЛІЇВНА

Ваш особистий адвокат в Курську

Ваш особистий адвокат в Курську

Адвокат у кримінальних справах

Адвокат у кримінальних справах

Адвокат по цивільних справах

Адвокат по цивільних справах

Швидше за все, Ви зайшли на мій персональний сайт, так як шукаєте кваліфіковану юридичну допомогу для вирішення Ваших проблем.

Я адвокат, який здійснює свою юридичну діяльність в місті Курську і Курської області, а також за межами регіону. Запис в реєстрі адвокатів Курської області за номером 46/66.

З 2001 року я здійснюю захист осіб, підозрюваних, обвинувачених, засуджених у кримінальних справах будь-якої складності на стадії попереднього і судового слідства, а також на стадії виконання вироку. Крім того, я надаю правову допомогу громадянам у цивільних справах.

У своїй роботі я керуюся ФЗ «Про адвокатську діяльність і адвокатуру в РФ», «Кодексом професійної етики адвоката» і гарантую дотримання адвокатської таємниці та повну конфіденційність інформації, отриманої від клієнта. Звернувшись до мене, Ви можете розраховувати на індивідуальний підхід до вирішення Ваших проблем і сумлінне ставлення до справи!

Я дбаю про свою репутацію, саме тому кожен конкретний випадок представляє для мене професійну цінність! Від успіху Вашої справи безпосередньо залежить мій успіх як фахівця!

Стаж роботи адвоката більше 15 років

Я надаю юридичні послуги не тільки в м Курську і Курської області, а й виїжджаю в інші регіони Російської Федерації.

Спектр послуг, що надаються адвокатом, досить широкий і включає в себе:

Ведення кримінальних справ будь-якої складності;

Ведення цивільних справ:

-захист прав споживачів;

-відшкодування матеріального збитку і моральної шкоди;

advokatkurska.ru

АДВОКАТ У КУРСЬКУ

Якщо Ви зайшли на цей сайт, найімовірніше Якщо Ви зайшли на цей сайт, найімовірніше   всього Ви опинилися в складній життєвій ситуації, і Вам необхідна кваліфікована допомога адвоката всього Ви опинилися в складній життєвій ситуації, і Вам необхідна кваліфікована допомога адвоката.

У наш час ніхто не застрахований від неправомірних дій з боку громадян, юридичних осіб, а також державних, муніципальних органів і суду. Виходить, що в складній ситуації може опинитися будь-хто законослухняний громадянин Російської Федерації, у зв'язку з чим адвокат Булгаков Євген Юрійович, не зважаючи на особистий час, прийде на допомогу в ситуації, що склалася, вимагає негайних професійних дій.

Адвокат Булгаков Є.Ю. здійснює свою адвокатську діяльність в місті Курську, Курської області і інших регіонах РФ відповідно до Федерального закону «Про адвокатську діяльність і адвокатуру в Російській Федерації» і «Кодексом професійної етики адвоката».

Основоположним принципом роботи професійного адвоката є захист інтересів довірителів і підзахисних, проявляючи при цьому індивідуальний підхід до кожного окремого випадку, дотримуючись юридичну етику і конфіденційність, готовність прийти на допомогу в будь-який час, уважно вислухати свого довірителя і вирішити його проблеми з мінімальними втратами і максимальною вигодою в максимально короткі терміни.

Якість послуг, що надаються, професіоналізм і розуміння проблем клієнтів складають основу успіху і ділової репутації.

Основною спеціалізацією адвоката Булгакова О.Ю. є захист інтересів громадян і організацій в різних судах, органах слідства та державних органах р Курська, Курської області і інших регіонів РФ, а також величезний спектр різних юридичних послуг.

Знання в області юриспруденції і багаторічний досвід роботи адвоката Булгакова О.Ю. допоможуть при вирішенні Ваших питань у цивільних, кримінальних, адміністративних, арбітражних, земельних, трудових, сімейних, податковим та іншим спорах; а також при наданні допомоги з питань банкрутства фізичних осіб в Курську.

На сайті Ви знайдете більш детальну інформацію про те, які юридичні послуги надає адвокат Булгаков Є.Ю.

При зверненні до адвоката Булгакову Є.Ю. кожного клієнта гарантується:

  • Грамотна юридична консультація, повноцінний аналіз правової ситуації і виявлення можливих юридичних наслідків.
  • Підготовка всієї необхідної документації для вирішення питання в досудовому порядку. В іншому ж випадку складання судового позову і супутніх процесуальних документів.
  • Захист інтересів довірителя в ході судового розгляду.
  • Допомога в здійсненні юридичних дій в державних органах.
  • За необхідності надання інших юридичних послуг.

Прийшовши на юридичну консультацію до адвоката Булгакову Є.Ю., Ви можете розраховувати на те, що правова проблема або питання, з яким Ви звернулися, буде розглянуто з урахуванням особливих, характерних тільки для Вашої ситуації, обставин і Вам буде надана ефективна і кваліфікована юридична допомога.

Головне, слід пам'ятати, що - «Незнання закону не звільняє від відповідальності». І, якщо Ви не хочете опинитися «заручником ситуації», і завжди бути здатним захистити свої права, то Булгаков Є.Ю. - той адвокат, який Вам потрібен.

З повагою, Ваш адвокат

Булгаков Євген Юрійович

advokat-bulgakov.ru

Це цікаво:

  • Пеня транспортний податок 2013 КБК для сплати транспортного податку Для юридичних осіб КБК для сплати транспортного податку для юридичних осіб та організацій КБК для сплати пені з транспортного податку для юридичних осіб та організацій Для фізичних [...]
  • Проведення експертизи оцінки умов праці З 1 січня 2014 року на зміну Наказу Міністерства охорони здоров'я РФ № 342-н від 26 квітня 2011 г. «Порядок проведення атестації робочих місць за умовами праці» прийшов Федеральний закон №426-ФЗ від 28 грудня 2013р. "О [...]
  • Оформлення нерухомості у власність при іпотеці Оформлення квартири у власність в 2018 році оформлення квартири у власність - важлива частина операції з придбання прав на об'єкти нерухомості. Це двох етапна процедура. Спочатку потрібно встановити право [...]
  • Угода про передачу повноважень муніципального району сільському поселенню Про передачу повноважень щодо здійснення організації ритуальних послуг 170 від 30.03.2018 МУНІЦИПАЛЬНЕ ОБРАЗОВАНІЕКІКЕРІНСКОЕ СІЛЬСЬКЕ ПОСЕЛЕНІЕВОЛОСОВСКОГО МУНІЦИПАЛЬНОГО РАЙОНАЛЕНІНГРАДСКОЙ ОБЛАСТІСОВЕТ [...]
  • Як оформити кредит в отп банк Гаряча лінія Хоум Кредит Банк, інтернет-банк онлайн, особистий кабінет Безкоштовний телефон гарячої лінії служби підтримки Хоум Кредит Банку - автоматизований помічник в ваших особистих фінансових питаннях. Телефонна [...]
  • Як правильно оформити фз в списку літератури Як оформляти список літератури дипломної роботи МИ МОЖЕМО ДОПОМОГТИ НАШЕ ЗАВДАННЯ - ДОПОМАГАТИ: ВИКОНУЄМО ВСІ ВИДИ РОБІТ Роботи МИ пишемо через Біржу PISHEM24.RU Оформивши замовлення, Ви безкоштовно дізнаєтеся за яку ціну і в який [...]
Ти бачив як я за тебе боровся ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online