Скільки країн легалізували марихуану?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua


У Перу, як і в багатьох країнах Латинської Америки та інших регіонів, легалізація речовини пов'язана з різними обмеженнями


У Перу, як і в багатьох країнах Латинської Америки та інших регіонів, легалізація речовини пов'язана з різними обмеженнями. Наприклад, рослина заборонено культивувати, і ліки можуть тільки імпортуватися.

В інших країнах теж є свої строгості. В Австралії, Греції, Хорватії, Ізраїлі, Польщі, Мексиці, Фінляндії, Туреччини, Чехії, Швейцарії, Македонії та Італії отримати доступ до речовини можуть тільки пацієнти з деякими захворюваннями. Закон дає право на обмежені дослідження, так що дозвіл на вирощування отримати можна, проте більшість дій, пов'язаних з марихуаною, підпадає під Кримінальний Кодекс. Часто тут декриміналізовано зберігання і вживання, проте, якщо коноплю не можна вирощувати і продавати, утворюється "сіра зона", що не дозволяє говорити про реальну легалізації.

У Чилі, латиноамериканській країні з найвищим споживанням марихуани на душу населення, виробництво канабісу та його вживання в громадських місцях незаконні, проте Чилійський конгрес обговорює законопроект, який дозволив би вирощувати до шести кущів у своєму будинку для «медичних, рекреаційних або релігійних цілей».

У Данії марихуана незаконна, але у Фрітауні вживання і продаж канабісу легальні. Датська поліція не застосовує федеральні закони в цьому районі Копенгагена, який називають «кварталом зелених ліхтарів». В Іспанії - аналогічна ситуація, що залишає лазівку для продажу марихуани в приватних клубах та будинках, але продаж або транспортування залишаються технічно незаконні. У Південній Африці діють аналогічні закони про особисте вживанні.

Німеччина дозволяє вживання марихуани за медичними показаннями, а, якщо ви вживаєте марихуану без рекомендації лікаря, це вважається «самовредом», а не злочином. У Колумбії легалізована медична марихуана і дозволено приватне вживання і вирощування.

В Індії і США легальний статус сильно варіюється від штату до штату. Пуерто-Ріко дозволяє медичне вживання, але тільки не шляхом куріння.

Уругвай, Нідерланди і Ямайка відрізняються найбільш м'яким законодавством щодо марихуани. В Уругваї марихуана повністю легалізована як в медичних, так і в рекреаційних цілях, а Ямайка дозволяє вирощувати і використовувати канабіс растафаріанцамі. Крім того, будь-яка доросла може вирощувати до п'яти рослин для особистого вживання, але тільки не в громадських місцях. Марихуана дозволена в «кав'ярнях» в Нідерландах, де її можна продавати і вживати.


джерело - Raw Story

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online