Внесення змін до ЕГРЮЛ, Статут ТОВ Йошкар-Ола, Марій Ел

  1. Внесення змін до ЕГРЮЛ, ЕГРІП і Статут організації (Йошкар-Ола, Марій Ел) Внесення змін до ЕГРЮЛ...
  2. Як перевірити, чи внесені нові дані в ЕГРЮЛ, а також перевірити правильність даних містяться в реєстрі?
  3. Отже, підіб'ємо підсумок
  4. Консультацію з даних питань Ви можете отримати у спеціалістів ТОВ "Бізнес-Консультант» по Тел .: 8...
  5. Схожі статті:

Внесення змін до ЕГРЮЛ, ЕГРІП і Статут організації (Йошкар-Ола, Марій Ел)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Внесення змін до ЕГРЮЛ (або ЕГРЮЛ і Статут), процес, в принципі не складний. При наявності бажання, часу і уваги в роботі з документами Ви зможете зробити це самостійно.

В іншому випадку можливо має сенс звернутися до фахівців ТОВ «Бізнес-Консультант». Ми візьмемо всі турботи по процедурі внесення змін до ЕГРЮЛ, ЕГРІП і Статут на себе.

Тел .: 8 (8362) 70-42-07, +7 (987) 707-24-54

У будь-якому випадку, бажаємо Вам успіхів і сподіваємося, що розміщена нижче інформація буде Вам корисна!

В процесі своєї діяльності будь-яка юридична особа досить часто вимушено здійснювати внесення змін до ЕГРЮЛ, ЕГРІП і установчі документи ( статут ) Суспільства.

Можуть змінитися: місцезнаходження , найменування , види економічної діяльності , розмір статутного капіталу , Частки засновників в статутному капіталі. А також паспортні дані керівника або засновників, текст установчих документів; статися зміна директорів , засновників і т.д.

Крім того, змінюється законодавство, і з'являється необхідність приводити документи у відповідність з законом, тобто виробляти внесення змін до ЕГРЮЛ.

Перелік відомостей, що містяться (що підлягають включенню), а також обов'язок по їх поданням (внесення змін) в ЕГРЮЛ вказані в ФЗ «Про державну реєстрацію юридичних осіб та індивідуальних підприємців» .

Порядок зміни відомостей, внесених в ЕГРЮЛ, встановлений ФЗ «Про державну реєстрацію юридичних осіб та індивідуальних підприємців» .

Юридична особа протягом трьох днів з моменту зміни відомостей, що містяться в єдиному державному реєстрі, зобов'язаний повідомити про це в реєструючий орган.

Зміна відомостей про юридичну особу, внесених в ЕГРЮЛ, здійснюється з внесенням і без внесення змін до установчих документів (статут) юридичної особи .

Зміна відомостей про юридичну особу, внесених в ЕГРЮЛ з внесенням змін до установчих документів (статут) юридичної особи:

Для внесення змін до установчих документів необхідно оформити відповідне рішення або протокол загальних зборів учасників товариства, оплатити державне мито в розмірі 800 рублів. А також подати заяву в ИФНС по формі Р13001 за підписом керівника товариства, завірений нотаріально. Крім того додати документи підтверджують зміни, що вносяться до установчих документів юридичної особи.

В окремих випадках ИФНС може зажадати додаткові документи.

заява по формі Р13001 допускає внесення декількох змін одночасно. Наприклад, в одній заяві можна подати відомості на внесення змін найменування, місцезнаходження, розміру статутного капіталу і т.д .. При цьому державне мито за одноразове внесення всіх вище перерахованих змін становить 800 рублів.

Однак, настійно не рекомендуємо робити будь-які зміни одночасно з введенням нового учасника . Якщо одночасно відбувається збільшення статутного капіталу . Податкова інспекція відноситься до цього вкрай насторожено.

заява по формі Р13001 заповнюється відповідно до вимог затверджених наказом ФНС 25 січня 2012 р N ММВ-7-6 / 25 @ .

Зміна відомостей про юридичну особу, внесених в ЕГРЮЛ без внесення змін до установчих документів (статут) юридичної особи:

Для внесення даних змін необхідно оформити відповідне рішення або протокол загальних зборів учасників товариства, подати в ИФНС заяву по формі Р14001 , З додатком документів, що підтверджують причини внесення змін.

Державне мито в даному випадку не стягується. заява по формі Р14001 заповнюється відповідно до вимог затверджених наказом ФНС 25 січня 2012 р N ММВ-7-6 / 25 @ .

Допускається подача заяв за формами Р13001 і Р14001 в ИФНС одночасно.

Термін реєстрації змін до ЕГРЮЛ реєструючим органом - 5 робочих днів. У підсумку на 6-й робочий день ИФНС видасть Вам Лист записи ЕГРЮЛ.

В Марій Ел реєстрацією змін в ЕГРЮЛ, ЕГРІП і Статут ТОВ займається ИФНС по місту Йошкар-Олі.

Як перевірити, чи внесені нові дані в ЕГРЮЛ, а також перевірити правильність даних містяться в реєстрі?

Перевіряти внесення змін до реєстру потрібно обов'язково. Звичайно найкраще мати лист записи про внесені зміни. Він видається заявнику після процедури реєстрації змін.

Але буває, що з якихось причин лист не може бути отриманий, що реєструє відразу. Наприклад якщо заявник з якоїсь причини не може особисто забрати документи з ФНС. В такому випадку інформацію можна отримати по іншому.

По-перше виписку з реєстру можна замовити через інтернет. У цей документі будуть відображені всі актуальні на даний момент відомості, що знаходяться в реєстрі.

По-друге щоб дізнатися, чи пройшла реєстрація успішно, можна використовувати цей сервіс . Він дозволяє відстежувати процедуру реєстрації змін. На ньому викладається актуальна інформація на якій стадії знаходиться і як успішно проходить реєстрація.

Отже, підіб'ємо підсумок

Для того щоб внести зміни в ЕГРЮЛ в Йошкар-Олі (Марій Ел), необхідно звернутися в ИФНС по м Йошкар-Олі із заявою. Заява подається за формою Р13001 - якщо зміни внесені до статуту, Р14001 - якщо змінюються лише відомості з реєстру.

Подати заяву про зміни в ЕГРЮЛ, ЕГРІП потрібно не пізніше 3 робочих днів з моменту прийняття рішення. Недотримання зазначеного терміну може спричинити за собою накладення штрафу.

Дізнатися, чи зареєстровані зміни в ЕГРЮЛ можна, отримавши лист записи, замовивши виписку з реєстру або звернувшись до інтернет-сервісу.

Консультацію з даних питань Ви можете отримати у спеціалістів ТОВ "Бізнес-Консультант» по Тел .: 8 (8362) 70-42-07, +7 (987) 707-24-54

Ціни на наші послуги

Схожі статті:

Також Ви можете прочитати наступні статті на тему реєстрації бізнесу:

Тел .: +7 (8362) 70-42-07, +7 (987) 707-24-54.

Внесення змін до ЕГРЮЛ, ЕГРІП і Статут організації (Йошкар-Ола, Марій Ел)

Як перевірити, чи внесені нові дані в ЕГРЮЛ, а також перевірити правильність даних містяться в реєстрі?
Як перевірити, чи внесені нові дані в ЕГРЮЛ, а також перевірити правильність даних містяться в реєстрі?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online