Витяг з державного земельного кадастру

  1. Вирішили продати / купити земельну ділянку або отримали в спадок землю?
  2. Як прискорити термін отримання витягу з державного земельного кадастру?
  3. Необхідні документи для отримання витягу з державного земельного кадастру (ДЗК)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Якщо Вам необхідна виписка з державного земельного кадастру, значить ви повинні звернутися до юристів компанії «Адвокатського і ріелторського об'єднання України» і вони з радістю допоможуть Вам у цьому Якщо Вам необхідна виписка з державного земельного кадастру, значить ви повинні звернутися до юристів компанії «Адвокатського і ріелторського об'єднання України» і вони з радістю допоможуть Вам у цьому.

Вирішили продати / купити земельну ділянку або отримали в спадок землю?

Значить Вам необхідно підготувати пакет документів, обов'язковою серед яких має бути присутня «виписка з державного земельного кадастру». Але Вам доведеться витратити на це чимало зусиль і часу.

Земельний кадастр - державна система реєстрації, яка представляє собою сукупність відомостей про процедурах визнання факту виникнення / припинення права власності або користування земельними ресурсами. Основним завданням державного земельного кадастру є збір відомостей про всі землях, до яких застосована єдина система ідентифікації.

При здійсненні операцій із земельними ділянками, необхідним процесом є отримання «виписки з державного земельного кадастру», яка містить в собі всю інформацію про землі, а саме її оцінку, умови використання та права власника.

Щоб уникнути виникнення юридичних проблем і максимально швидко отримати витяг з державного земельного кадастру, Ви можете скористатися послугами досвідчених фахівців в області права. «Адвокатське і рієлторськоє об'єднання України» пропонує Вам свою допомогу в отриманні даного документа.

ЗАЛИШИТИ ЗАЯВКУ і ми вам передзвонимо

Як прискорити термін отримання витягу з державного земельного кадастру?

Також фахівці з нерухомості і праву можуть прискорити отримання витягу з Державного земельного кадастру України, якщо Ви вже подали документи на отримання, а справа тягнеться повільно. Отримати виписку з державного земельного кадастру в Україні через нашу компанію «АРОУ» можна протягом всього декількох днів без клопоту і з гарантією. У наших професіоналів права за плечима - багатий багаторічний досвід роботи, тому якість, результативність та оперативність виконання послуг нашої юридичною компанією Вас приємно здивують!

Підготовка землевпорядної документації без виписки з державного земельного кадастру неможлива, адже для початку необхідно створити межовий план і вказати дані, а саме - розмір ділянки, його форму, вартість, умови використання.

Необхідні документи для отримання витягу з державного земельного кадастру (ДЗК)

  • Державний акт на землю / документ про право власності на земельну ділянку / договір про купівлю або продаж;
  • Копії: внутрішнього паспорта громадянина та ідентифікаційного коду землевласника (відмітка в паспорті про відмову від ІПН-коду);
  • Довіреність на ім'я нашої компанії на надання Ваших інтересів (завірену нотаріально) і надання послуги з отримання виписка з державного земельного кадастру.

Крім виписки з державного земельного кадастру можна отримати виписку з реєстру речових прав не нерухоме майно в Україні?

Нагадаємо, що починаючи з 1.01.2017 року всі фізичні особи, юридичні особи зможуть отримати інформацію з нового Державного реєстру прав на нерухомість в Україні. Відомості з реєстру допомагають дізнатися про зареєстрованих майнових прав на нерухоме майно, попередньо зареєстрованих в цій системі. Тому, якщо Вас ще немає в цьому реєстрі, то юристи з досвідом від «АРОУ» зможуть Вас зареєструвати в електронному реєстрі, і відразу отримати готову виписку з реєстру прав!

Отримати виписку з державного земельного кадастру може власник земельної ділянки або уповноважені ним особи, а також представники державних служб після подання відповідної заяви.

У нашій компанії «Адвокатське і рієлторськоє об'єднання України» працюють тільки профільні фахівці своєї справи. Для замовлення послуги з отримання виписка з державного земельного кадастру телефонуйте в наш контакт-центр за номерами, зазначеними на сайті. Якщо Вам потрібні інші супутні юридичні послуги по темі нерухомості (внесення відомостей про право власності на нерухомість, допомога юриста в купівлі-продажу нерухомості та ін.), Ви можете подивитися їх перелік і замовити по посиланню.

Вирішили продати / купити земельну ділянку або отримали в спадок землю?
Як прискорити термін отримання витягу з державного земельного кадастру?
Вирішили продати / купити земельну ділянку або отримали в спадок землю?
Крім виписки з державного земельного кадастру можна отримати виписку з реєстру речових прав не нерухоме майно в Україні?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online