В Якутії народили "четверняшек"

  1. Прочитала сьогодні вранці в стрічці, що пропонується нижче і згадався мені випадок з мого дитинства...

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Якутська четверня, фото Якутія інфо

Якутська "четверня", фото Якутія інфо.

Автор: Автор:   Нана Бадуева Нана Бадуева

Прочитала сьогодні вранці в стрічці, що пропонується нижче і згадався мені випадок з мого дитинства в Якутії . Сусідами по сходовій клітці були якути. У нашому містечку, а пізніше і подією всесоюзного масштабу стало народження трійні в цій родині.
У вже немолодої жінки, яка має трьох дітей, раптово народилася трійня (два хлопчика і дівчинка). Найцікавіше в тому, що кожна дитина була нормальної ваги - понад 3 кг, тобто в цілому мініатюрна якуточка виносила 11 кілограм, якщо мені не зраджує пам'ять. Моя мама тоді все ходила і вигукувала з цього приводу.
У радянській газеті "Труд", пам'ятаю вийшла, колонка "Богатирські трійка".
Антоша, Альоша і Анечка росли у мене на очах дуже міцними малюками. Я пам'ятаю, що не раз після залучалася в якості "бебісітера" для цієї чудової і знаменитої трійні.
Ось такі виняткові випадки, коли молоді і симпатичні люди народжують чотирьох дітей, звичайно, подія непересічна і приємне, але все ж за часів СРСР люди легко і просто народжували дітей в звичайних заштатних пологових будинках.

Сьогодні в Томському обласному перинатальному центрі відбулася урочиста виписка Нарийі Платоновой, яка народила в березні перших в історії Томської області четверняшек - дівчаток Сардаану, Далаану, Айаану і хлопчика Айта, повідомляє Якутія інфо.

«3 лютого Нарийю з її дітками ми госпіталізували до нашої установи за погодженням з адміністрацією Якутії і Томській області та до 27 березня, дня народження четверняшек наших, ми з ними займалися. Нарийя молодець, вона герой, вона перемогла невпевненість своїх лікарів. У неї не вірили, сказали, що ви не зможете чотирьох виносити, це велика складність, велика проблема, і насправді це так. Але вона все змогла, все витримала, до останнього готова була носити їх стільки, скільки потрібно, а ми в свою чергу підготували її для розродження. Тепер у нас чотири чудових малюка », - розповіла завідуюча відділенням патології вагітності Алла Карманова.

Малюки почуваються добре, і, по слова медиків, здорові.

«Діти підросли, вони народилися вагою в кілограм, 900 грамів, а зараз кожен з них важить більше двох кілограмів. Вони дуже здорові дітки, веселі. По крайней мере, завідуюча відділенням патології новонароджених описала їх, як абсолютно здорових, повноцінних, веселих малюків, які прагнуть пізнавати світ », - додала Алла Карманова.

По крайней мере, завідуюча відділенням патології новонароджених описала їх, як абсолютно здорових, повноцінних, веселих малюків, які прагнуть пізнавати світ », - додала Алла Карманова

За час перебування Нарийі в перинатальному центрі вона і лікарі встигли подружитися. «Ми згуртувалися навколо неї, і, виходить, майже три місяці жили цієї четвернею - спочатку в одному відділенні, потім пологи, потім інше відділення. І тепер остаточний наш акорд - ми виписуємо. Не просто виписує, а їдемо в Новосибірськ, в аеропорт Толмачова », - посміхаючись, розповіла завідуюча відділенням патології вагітності.

Сьогодні ж молода сім'я полетить з Новосибірська додому, в Якутії. У супровідній бригаді з ними їдуть два неонатолога і родичі, передає видання.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online