Річна віза в Німеччину (ФРН) - в 2019 році, як отримати, вартість, документ на запрошення, скільки днів, видати, термін перебування

  1. Що вона дає
  2. Підстави для видачі
  3. Інші формальності річної візи в Німеччину
  4. умови оформлення
  5. нюанси надання
  6. роль запрошення
  7. Складнощі, терміни і ціни

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Німеччина входить до складу країн Шенгенської Угоди, в силу чого для короткострокових поїздок громадян Російської Федерації потрібно оформити єдину візу Європейського Союзу. Вона видається для подорожей по території таких держав з метою туризму не тільки дозвіллєвого типу, а й культурного, приватного, медичного і так далі.

Річна віза також відноситься до розряду короткострокових. Її власник може перебувати в Німеччині до трьох місяців протягом кожного календарного півріччя. Ліміт на кількість в'їздів і виїздів не встановлюється.

Для розуміння особливостей того, як отримати річну візу до Німеччини, потрібно ознайомитися з основами для видачі, з вимогами до документації, з умовами оформлення , З нюансами отримання, з роллю запрошень від фізичних або юридичних осіб, з тим, скільки днів робиться віза , А також зі складнощами і тарифами.

Німеччина входить до складу країн Шенгенської Угоди, в силу чого для короткострокових поїздок громадян Російської Федерації потрібно оформити єдину візу Європейського Союзу

Зразок закордонного паспорта громадянина РФ

Що вона дає

Багаторазова віза відрізняється від класичного примірника тим, що зацікавлені громадяни можуть перетинати державний кордон ФРН необмежену кількість разів.

Максимальний термін дії такого дозвільного документа може при певних обставинах складати до 5 років. Мінімальні тимчасові рамки зовсім не регламентуються.

Теоретично, заявники можуть отримати багаторазовий візовий пропуск всього на тиждень. Річний екземпляр дозволяє в'їжджати в країну Шенгенської Зони протягом 12 місяців, проте знаходитися там можна не більше 90 днів за кожні 6 місяців.

Зразок анкети для оформлення національної німецької візи:

Зразок анкети для оформлення національної німецької візи:

Підстави для видачі

Річна віза в Німеччину ні за яких обставин не може бути вклеєна в абсолютно чистий закордонний паспорт. Іншими словами, претендент повинен в обов'язковому порядку цілком довести власну благонадійність за рахунок попередніх візитів до Європи. Бажано мати одноразові візи до Німеччини.

Винятки з вищевказаного правила зустрічаються досить рідко. З іншого боку, якщо претендент зможе купити місцеву компанію або інвестувати кілька мільйонів євро в німецьку економіку, то річна віза буде видана негайно разом з посвідкою на проживання.

Найбільш часто розглядаються візи видаються певним категоріям громадян, які відповідають наступним параметрам:

  • наявність об'єктів нерухомого майна в безпосередній власності на території Німеччини;
  • інвестування в місцеву економіку;
  • наявність постійних ділових партнерів, в якості яких виступають німецькі фірми;
  • наявність близьких родичів в Німеччині;
  • участь в міжнародних спортивних змаганнях, в виставках або програмах обміну;
  • необхідність екстреного лікування в місцевих клініках.

Також без проблем можуть отримати річну візу ті іноземні громадяни, які становлять особливий інтерес для влади Німеччини.

Інші формальності річної візи в Німеччину

Вимоги до документів

У 2019 року в стандартний пакет потрібно вкласти такі документи для відкриття річної візи:

  • діючий закордонний паспорт і копії його заповнених сторінок - це посвідчення повинно мати не менше двох вільних аркушів для вклеювання нового пропуску і діяти не менше трьох місяців на момент повернення в Росію;
  • Аплікаційна анкета , Яка формується в електронному вигляді і в двох примірниках;
  • копії сторінок минулих закордонних паспортів;
  • дві стандартні кольорові фотографії ;
  • довідка з місця постійного працевлаштування із зазначенням посади заявника, юридичної адреси компанії, контактного номера телефону та розміру щомісячної заробітної плати;
  • свідоцтво про державну реєстрацію фірми - якщо в якості претендента виступає індивідуальний підприємець;
  • виписка з банківського рахунку для додаткового підтвердження фінансової спроможності;
  • страховий поліс з сумою покриття від 30 000 євро - повинен діяти на території всіх країн Європейського Союзу;
  • запрошення або бронь номера в готелі;
  • згоду на обробку персональних даних.

Завантажити бланк анкети на візу до Німеччини

Завантажити бланк анкети на візу до Німеччини

Зразок довідки з роботи для візи

умови оформлення

Наявність річної візи в Німеччину дозволяє протягом 12 місяців не тільки відвідувати територію розглянутого держави, а й подорожувати в інші країни Шенгенської Угоди. Відомо, що ФРН останнім часом дотримується досить жорсткої міграційної політики в силу сформованих несприятливих обставин, пов'язаних з нелегальними мігрантами.

Завантажити зразок довідки з роботи для отримання візи

Саме тому далеко не кожен зацікавлений громадянин зможе отримати дозвільний документ для тривалого перебування.

Завантажити зразок виписки з банку для отримання візи

Консульський відділ посольства Німеччини в Москві пред'являє досить високі вимоги до претендентів. Допущення помилок при заповненні будь-якого документа є кричущим порушенням, що веде до відмови в підготовці візи.

Пакет документів, запитуваний представниками німецької дипломатичної місії, ідентичний тим, що потрібно для поїздки в будь-яку шенгенську країну. Якщо потенційний мандрівник бажає отримати багаторазовий екземпляр, то йому обов'язково доведеться надати додатковий перелік підстав.

Рекомендується не експериментувати і не витрачати час на пошук актуальної інформації, а відразу звернутися в регіональні візові центри, які можуть дати вичерпну консультацію з того чи іншого питання.

Візовий інспектор може зажадати додаткові папери, які максимально збільшать шанси претендентів на отримання візи.

Що стосується термінових поїздок до Німеччини, то вони передбачають більш термінове вирішення проблеми. Кожна зацікавлена ​​особа може звернутися до Генерального Консульства або Посольство самостійно. Допускається купівля пакету послуг у туристичних агентів, які крім оформлення візи можуть підібрати найбільш прийнятні транспортні квитки або місця розміщення.

Допускається купівля пакету послуг у туристичних агентів, які крім оформлення візи можуть підібрати найбільш прийнятні транспортні квитки або місця розміщення

Зразок свідоцтва про реєстрацію ІП

нюанси надання

Кожен окремий заявник повинен документально підтвердити необхідність кількох поїздок протягом певного терміну. Звичайний турист багаторазову візу отримати не зможе.

Практика показує, що найчастіше річні візи видаються на користь бізнесменів, які мають тісні зв'язки з партнерами з Німеччини. Непоганий шанс на отримання також мають родичі тих осіб, які вже проживають за кордоном на постійній основі.

Іншим категоріям громадян буде досить важко домогтися вклеювання візового пропуску в закордонний паспорт. У будь-якому випадку важливо, щоб інформація, представлена ​​в паперах, повністю відповідала дійсності.

При виявленні факту обману заявник втратить можливість оформлення і не зможе подавати заяву заново протягом невизначеного проміжку часу.

Зразок виписки з банківського рахунку

роль запрошення

Найдієвішим способом отримання німецької багаторазової візи є отримання запрошення. Воно може бути приватним або діловим. У переважній більшості випадків на запрошення здійснюється виїзд до родичів або близьких друзів.

Претендентам важливо довести як родинні, так і дружні зв'язки з допомогою документів. Наприклад, це може бути копія свідоцтва про народження або рахунки за міжнародні телефонні дзвінки.

Запрошуюча сторона може оформити такий документ двома способами. У першому випадку текст набирається самостійно на комп'ютері і завіряється нотаріальної підписом. Що стосується другого випадку, то зацікавлена ​​особа може звернутися в спеціальний міграційний відділ, який займається справами іноземних громадян.

В обов'язковому порядку потрібно підготовка документів, що засвідчують особу, а також тих, у яких містяться відомості про доходи або про наявність достатньої житлової площі.

Крім іншого, німецькі родичі можуть при певних обставинах підписати офіційне зобов'язання про те, що саме вони будуть нести повноцінну відповідальність за перебування іноземця в Німеччині.

Готовий документ пересилається претенденту на візу по класичну пошту. Співробітники консульства можуть запросити оригінал запрошення.

За статистикою, найбільш часто успішно оформляються ділові багаторазові візи. Це особливо актуально в тих випадках, коли зацікавленою стороною виступає німецька компанія.

Подібне запрошення має бути розроблено на фірмовому бланку і завірено підписом відповідального керівника. Додатково важливо підготувати контракт або договір.

Зразок медичної страховки для візи

Складнощі, терміни і ціни

Німеччина традиційно вважається найбільш несприятливою країною для самостійного оформлення візи. Німецька сторона досить значно доповнює встановлений пакет документації на шенгенську візу новими паперами через прагнення до забезпечення державної безпеки і, звичайно, через природну скрупульозності.

В результаті для супроводу заявительного бланка потрібно зібрати величезний пакет документації для підтвердження мети поїздки, наявності фінансового забезпечення на весь час перебування і наявності намірів повернення на територію Російської Федерації після закінчення дії пропуску.

Рекомендується надавати в контролюючі служби всілякі документи. Чим більше паперів, тим вище шанси на відкриття багаторазового дозвільного пропуску.

Німецька віза на рік не може бути видана для класичного туризму, бронювання готелів або участі в культурних виставках. Інтервал між отриманням двох різних віз не передбачається.

Що стосується термінів оформлення та цін на візу , То вони єдині для всієї Шенгенської Зони.

Актуальна інформація представлена нижче:

Вид візиТерміни оформленняВартість

Стандартна Від 4 до 7 робочих днів 35 євро Термінова 1-2 дня 70 євро Дитяча Не встановлюється неповнолітнім дітям молодше 6 років оплачувати консульський збір не потрібно

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online