Довідка БТІ для продажу квартири

  1. У яких випадках потрібно одержання довідки, а в яких - ні
  2. Дані, які є в довідці
  3. Переваги співпраці з професійною компанією

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Документ, який називається довідка БТІ для продажу квартири, потрібно для проведення угод з нерухомістю. Це можуть бути договори купівлі-продажу, дарування та інші угоди. Довідка з БТІ Києва буде потрібно для реєстрації права власності в Державному реєстрі, для надання в суд при з'ясуванні спірних моментів. Отримання довідки БТІ для продажу житла відбувається в комунальному підприємстві.

У яких випадках потрібно одержання довідки, а в яких - ні

Складність ситуації полягає в тому, що перехід до електронної системи відбувається поетапно, тому деякі об'єкти нерухомості нотаріус може подивитися в реєстрі за ідентифікаційним кодом, а деякі - ні. І якщо виник випадок, що в Держреєстрі чи не знаходиться об'єкт, по якому здійснюється угода, то необхідна довідка БТІ для продажу квартири.

Якщо з квартирою відбувалися будь-які дії, то нотаріус бачить такі об'єкти в реєстрі з 2013 року. Якщо нерухомість, яку планується переоформляти, присутній в Держреєстрі, то довідка з БТІ Києва не потрібна.

Дані, які є в довідці

Відомості, які містить довідка БТІ для продажу квартири, говорять про власника нерухомості та підставах, за якими він є її власником. Також в ній можуть міститися відомості про те, чи зареєстрована майно і яке саме на конкретного власника.

Щоб замовити довідку БТІ для квартири в Києві, необхідно отримати запит нотаріуса. Далі слід відправитися в бюро самостійно або направити довіреної представника. Якщо ви не розбираєтеся в тонкощах законодавства і не впевнені, що зможете все зробити правильно, варто отримання довідки БТІ для продажу житла доручити професіоналам.

Переваги співпраці з професійною компанією

Наша компанія займається наданням послуг, пов'язаних з нерухомістю, в тому числі ми допоможемо замовити довідку БТІ для квартири в Києві. Співпраця з нами дозволить зробити всі документи правильно і за короткий проміжок часу. Вам не доведеться стояти в чергах: досить скласти договір на співпрацю з нами і оплатити наші послуги.

Співробітники компанії мають необхідні кваліфікаційні сертифікати і великий досвід роботи, тому зможуть знайти вихід з будь-якої ситуації і вирішити питання будь-якої складності. Прочитати детальніше про нас можна на сайті. Якщо виникають питання, пишіть нам у формі зворотного зв'язку або телефонуйте, і консультант дасть вичерпну відповідь.

Вартість послуг залежить від складності та обсягу робіт, тому розрахувати її можна тільки індивідуально в кожному конкретному випадку.

Ми можемо провести технічну інвентаризацію об'єкта, виготовити техпаспорт на будівлю або приміщення, а також оформити будь-які документи на нерухомість. Довідка БТІ для продажу квартири також входить в нашу компетенцію. Якщо виникла необхідність в її отриманні, звертайтеся до нас. Ми оформимо необхідні документи і запитаємо довідку з муніципального БТІ. Вам достатньо скласти договір з нами і підписати довіреність на представлення ваших інтересів.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online