Для чого потрібно оформляти виписку з ЕГРН

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кожній людині потрібен дах над головою. Тому, всі ми в певний момент свого життя стикаємося з питанням купівлі / продажу нерухомості.

Всі операції по її купівлі / продажу слід здійснювати з підвищеною часткою уваги. Це особливо важливо в наш час, коли шахраї працюють професійно і придумують витончені плани обману. Виписка ЕГРН допомагає захистить вас шахраїв. Її отримання - це обов'язкова умова при укладанні будь-яких правочинів щодо нерухомого майна.

Починаючи з першого місяця 2017 року ЕГРН вдає із себе загальний державний реєстр, який об'єднує ЕГРП і дані з кадастрового обліку. Ця виписка містить в собі всі необхідні дані про нерухомість, які важливо знати при придбанні. Навіть, якщо ви не знаєте точно, навіщо вам виписка ЕГРН, при здійсненні будь-яких операцій з нерухомістю, необхідно її оформити.

При укладанні угод з нерухомості (купівля, продаж, оформлення спадщини, дарча та інше) важливо знати, що цей будинок або квартира, не перебуває під заставою, належить власнику, з яким ви укладаєте угоду, а не третій особі, і не знаходиться під арештом . Єдина можливість переконатися в безпеці укладення будь-якої фінансової операції по нерухомості - замовити виписку з Єдиного державного реєстру. Для її отримання необов'язково йти в державну установу і висиджувати довгу чергу, досить буде залишити заявку на сайті https://rosreestr.net/ , І вже протягом декількох годин виписка буде готова.

Розглянемо деякі ситуації, в яких обов'язково потрібна виписка з ЕГРН.

Справа щодо поліпшення житлових умови не просунеться без виписки з ЕГРН. Під час запису на облік, саме цей документ підтверджує, що вашій родині потрібно розширювати житлову площу, так як її занадто мало при перерахунку на кожного члена сім'ї.

Виписка з ЕГРН обов'язкова і при всіх операціях з продажу та купівлі нерухомості. Виписка підтверджує особу власника, а також те, що всі дані, які написані в заявці про продаж (купівлю) відповідають дійсності.

Під час оформлення спадщини виписка з ЕГРН допоможе правильно переписати спадщину між старим і новим власниками.

Під час дарування цей документ підтверджує, що дарувальник дійсно законний власник майна.

Коли ви приватизовуєте об'єкт, то дана виписка потрібна на всіх етапах цього процесу від реєстрації та до постановки об'єкта на облік.

Оформляючи в банку кредит під заставу майна, вам буде потрібно дана виписка, що підтверджує, що саме ви є власником.


Ключові слова: ЕГРН, загальний державний реєстр, ЕГРП, нерухомість, купівля, продаж, оренда, виписка з ЕГРН, оформити онлайн, замовити, будинок, квартира, спадок, оцінка

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online