Поради при покупці квартири на вторинному ринку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

при придбанні квартири на вторинному ринку, щоб не зіткнуться згодом з «неприємними» моментами і обманом з боку продавця, потрібно в першу чергу звернути увагу на наступні важливі моменти:

По-перше, не укладайте угоду купівлі-продажу, не оглянувши попередньо нерухомість. Важливо переконається в тому, що пропонована квартира саме те, що потрібно і продавець не вводить вас в оману.

По-друге, потрібно приділити особливу увагу документам, що стосуються безпосередньо самої угоди.

Обов'язково необхідно провести ретельну і якісну експертизу повноти, достовірності та правильності складання необхідної документації.

В даному питанні важливо звернутися до послуг грамотного фахівця. Йому ж варто довірити складання самого договору необхідного при Наприкінці даної угоди .

По-третє, необхідно виявити всіх осіб, які мають на момент укладання угоди права на дану квартиру, включаючи потенційних.

При цьому важливо поговорити з сусідами, дільничним поліцейським, можливо з попередніми господарями квартири, що продається, що може допомогти з'ясувати обставини здатні перешкодити нормальному проведенню операції або визнати згодом її недійсною.

при   придбанні квартири   на вторинному ринку, щоб не зіткнуться згодом з «неприємними» моментами і обманом з боку продавця, потрібно в першу чергу звернути увагу на наступні важливі моменти:   По-перше, не укладайте угоду купівлі-продажу, не оглянувши попередньо нерухомість

Поради при покупці квартири

По-четверте, вибір ріелтора. По можливості постарайтеся самі найняти ріелторську компанію, адже агент не може одночасно представляти інтереси обох сторін. При такому розкладі ваші інтереси будуть дотримуватися в першу чергу.

По-п'яте, з реєстраційного обліку повинні бути зняті всі проживаючі в квартирі, що продається до укладення угоди. При цьому переконайтесь в місцевому відділенні паспортного столу в тому, що на момент укладання угоди квартира юридично вільна.

По-шосте, до того як угода буде укладена необхідно найняти незалежного експерта для документального підтвердження технічного стану.

По-сьоме, так само важливо проводити оплату за угодою купівлі-продажу через найбільш безпечні системи розрахунків, таки як, наприклад, акредитив або сейфінг.

Існує ще безліч важливих моментів, які потрібно врахувати при покупці квартири , Але їх, як правило, потрібно розглядати в кожній конкретній ситуації. Головне бути дуже пильними і уважними і звертатися до послуг виключно грамотних, позитивно зарекомендували себе експертів і фахівців в даній області ...

-----

Сподобалася стаття? Будь ласка, поділіться з друзями. Дякуємо :)



Сподобалася стаття?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online