Близько 80% покупців цікавиться квартирами з ремонтом

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ціни на квартири вторинного ринку нерухомості Києва в грудні поточного року дещо знизилися, в порівнянні з попереднім місяцем

Ціни на квартири вторинного ринку нерухомості Києва в грудні поточного року дещо знизилися, в порівнянні з попереднім місяцем. Купівельний попит в 60% випадків зосереджений на однокімнатному житло, а в 40% - на двох-і трикімнатних об'єктах. Попитом користуються як новобудови, так і багатоквартирні будинки старого житлового фонду столиці.

За даними агентства нерухомості Valion , Близько 80% клієнтів цікавиться квартирами з ремонтом, оскільки не хочуть займатися ремонтно-оздоблювальними роботами самостійно. Клієнти вважають за краще заплатити більше, але придбати житло з готовим ремонтом, передає СтройОбзор.

Крім цього, покупці хочуть проживати в квартирах з автономним опаленням та лічильниками енергоресурсів. Не менш важлива локація об'єкта. Будинки, розташовані поруч з транспортною розв'язкою і об'єктами соціальної інфраструктури, найбільш затребувані серед клієнтів.

Приблизно 70% покупців купують житло для себе, а не для подальшої здачі в оренду.

У грудні 2017 року власники нерухомості в столиці готові торгуватися при продажу. Розмір знижки в середньому становить 5% від вартості житла. Якщо ціна на квартиру відповідає ринковій, період продажу займе кілька місяців. При вартості, що перевищує ринкову, термін експозиції може тривати до півроку.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online