Любовний гороскоп на 2017 рік Водолій

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Водолії - люди волелюбні, доброзичливі і по своїй натурі дуже постійні, хоча в житті їх підстерігає чимало несподіванок Водолії - люди волелюбні, доброзичливі і по своїй натурі дуже постійні, хоча в житті їх підстерігає чимало несподіванок. У 2017 році за особисту сферу людей, народжених під цим знаком буде відповідати спритний і мінливий, як ртуть, Меркурій.

Особливо він проявить себе в першу декаду нового року. Так як Меркурій ретроградний, багато Водолії знайдуть своє щастя з колишніми коханими, з якими відновлять перервані відносини на новий рівень. Це внесе в життя Водоліїв творче оновлення, благотворно позначиться на роботі і навіть вплине на силу волі.

Завдяки тому, що Меркурій з'єднається з Сонцем, багато представників цього знака, в структурі якого цього світило знаходиться у вигнанні, відчують себе в особистому житті набагато впевненіше. Однак закоханість і захоплення партнера буде заважати Водоліям дивитися на себе з боку об'єктивно. Так чи інакше, але відносини будуть яскравими та незабутніми, повними любові і сонячного тепла.

До того ж романи, зав'язані на початку року, виявляться досить стійкими і міцними, так як Меркурій буде перебувати в земній Козерозі під керуванням Сатурна. Також пророкує любовний гороскоп на 2017 рік, Водолій буде будувати відносно своїх обранців реалістичні плани і терпляче рухатися в обраному напрямку, що рідко трапляється з представниками цього знака.

Не виключено, що плани будуть стосуватися узаконення стосунків і шлюбу. В цьому випадку січень, лютий і березень 2017 року - це ідеальний час для весілля. Починаючи з квітня астрологічні тенденції трохи зміняться.

У цей період на сцену вийде Місяць, яка може переплутати народженим під знаком Водолія все плани, перебуваючи під впливом мінливого Урана. У відносинах з коханою людиною може з'явитися холодність і відстороненість. Народженому під знаком Водолія захочеться тримати партнера на відстані, і якщо він не зрозуміє його потреби на цей момент, відносини можуть розпастися.

Шлюби Водоліїв, укладені на початку року, виявляться міцними і сильно енергетично зарядженими. При цьому відносини будуть побудовані на любові і пристрасті. Також обіцяє любовний гороскоп на 2017 рік, Водолій у сімейному житті надітий багато інтиму, ревнощів, сварок і бурхливих примирень.

Багато з них одружуються на жінках, які будуть здаватися їм «фатальними». Прекрасні представниці цього знака зупинять свій вибір на слідчих, політиків, психологів або представників владних структур. Не виключені також таємні шлюби і зв'язку. Можливі й так звані духовні шлюби, коли між людьми, що знаходяться на значній відстані один від одного, буде встановлена ​​духовний зв'язок. Особливо якщо ці представники знака Водолія захоплюються езотерикою або мають в індивідуальній карті народження сильний Нептун. Такі відносини допоможуть просунутися їм до духовних висот.

Швидше за все, навіть багато хто скептично налаштовані Водолії будуть сильно ідеалізувати свого партнера по шлюбу, тому що їм в цьому році буде управляти Сонце, яке набирає гармонійний аспект з Нептуном. З огляду на, що Нептун перебуватиме в Рибах в своїй обителі, почуття будуть захопленими і глибокими, іноді межують з одержимістю.

У відносинах між партнерами буде багато ніжності і одухотвореною романтики. Тільки не потрібно повністю розчинятися в партнері, щоб не втратити своє «я».

Любовний гороскоп на 2017 рік Водолія пророкує також, що слід остерігатися іншої крайності - надмірних проявів владності натури і диктувати свої правила в сім'ї. Конфлікти вірогідні на грунті покупки нерухомості, традиційних сімейних цінностей, кар'єрних устремлінь одного з подружжя або втручання старших родичів. Але попри все, партнерські відносини багатьох Водоліїв пройдуть загартування і тільки зміцняться.

Середина і кінець року в житті багатьох невільних Водоліїв будуть більш прозаїчними і менш багатими на події. Однак для багатьох, народжених під цим сонячним знаком шлюб в 2017 році виявиться пов'язаний з виконанням їх кармічного завдання.

прочитати ще
Любовний гороскоп Овен на 2017 рік
Любовний гороскоп Телець на 2017 рік
Любовний гороскоп Близнюки на 2017 рік
Любовний гороскоп Рак на 2017 рік
Любовний гороскоп Лев на 2017 рік
Любовний гороскоп Діва на 2017 рік
Любовний гороскоп Терези на 2017 рік
Любовний гороскоп Скорпіон на 2017 рік
Любовний гороскоп Стрілець на 2017 рік
Любовний гороскоп Козеріг на 2017 рік
Любовний гороскоп Риби на 2017 рік

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online