Володимир в травні - що взяти і що робити: відпочинок, погода, відгуки

  1. Що готує погода
  2. Що смачного спробувати
  3. Розважальна програма
  4. Туристи у Володимирі
  5. Комахи в травні

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У травні цього року вирішив відвідати Володимир , Привід, звичайно, був хороший, провідати моїх родичів, хоча насправді, мені було цікавіше просто відвідати цей красивий і старовинне місто. Потрібно сказати, що час вибрав дуже вдало, з погодою пощастило, звичайно були і дощові дні, але все ж. Вражень просто маса, давно так не відпочивав.

Володимир

Що готує погода

У травні вже стає досить тепло, все розквітає, дерева вкриваються листям, дуже красиво навколо, сонце тепло гріє, дощів мало. Одним словом, гуляти по місту одне задоволення. У сонячну погоду температура повітря прогрівається до +20, на вулиці тепло, свіжо і дуже комфортно гуляти. Безхмарне небо додає позитивного настрою і насолоди від погоди і архітектурних красот міста. Можна легко одягатися, однак, ходити постійно в футболці не рекомендую, адже варто лише трохи зайти сонця за хмари, як відразу ж стає прохолодно і потрібно надягати легку кофту.

Дощових днів не багато, проте, дощ може пролунати несподівано, якщо кілька днів поспіль небо абсолютно чисте, то на ранок може затягнути хмарами і піти дощик. Дощі зазвичай не тривалі, проте за добу дощ може йти кілька разів з перервами, тому в такі дні виходити без парасольки не варто, адже можна потрапити і під проливний дощ. У дощові дні температура повітря падає, часом удень +15, може бути нижче. Потрібно трохи тепліше одягатися, адже можливий і прохолодний вітер під час дощу.

Вечори вже не такі холодні як раніше, хоча, ще потрібно надягати більш теплий одяг. Температура ввечері досягає +10, що дозволяє комфортно гуляти вулицями міста, тим більше, що темніє вже досить пізно, а це додатковий плюс. Ночі ще прохолодні, відчувається великий контраст між денною та нічною температурою повітря. Найхолодніше ближче до ранку.

Що смачного спробувати

Травня така пора, коли ще мало що смачного можна купити на ринках і супермаркетах, звичайно не рахуючи стандартний набір, який є завжди, щось типу бананів, апельсинів і іншого. Вже починає з'являтися полуниця, але її пік в червні, мінімум в кінці травня, так що купувати на початку травня не рекомендував би.

А ось що я купував, так це гриби, травневий гриб тут росте дуже добре, а купити трохи грибів завжди можна на будь-якому ринку міста, адже грибників у Володимирі вистачає, а місць, де можна збирати гриби просто величезна кількість.

Розважальна програма

Володимир славиться своїми визначними пам'ятками, тут можна влаштувати чудову екскурсійну програму, адже місто шалено красивий. Крім того в місті безліч місць для розваг, кінотеатри, театри, концертні зали, ресторани з унікальним інтер'єром, нічні клуби. Одним словом, знайти можна розваги на будь-який смак і колір.

У місті дуже масштабно святкується День Перемоги, до вже традиційного в багатьох містах параду додаються численні виставки, різні заходи і концерт на центральній площі. На жаль, присутні на цьому святі у мене не вийшло, однак друзі розповідали, що тут День Перемоги відзначається дуже масштабно. Трохи скромніше відзначають і Перше травня, однак перший тиждень травня для жителів і гостей міста проходить дуже весело і різноманітно.

Але, мабуть, найцікавішим святом в місті був фестиваль фарб. Для мене це, звичайно, не нове, адже бачив його в різних містах, формат проведення майже однаковий. Однак, у Володимирі мене здивували, адже проводиться він два дні поспіль, дуже багато цікавих речей проходило, величезна кількість музики, призів, подарунків, конкурсів і звичайно ж тонни якісної і натуральної фарби Холлі, яка прикрасила і підняла і без того чудовий настрій у гостей фестивалю.

Туристи у Володимирі

Володимир є одним з найбільш відвідуваних міст Золотого кільця Росії, адже він дійсно дуже гарний. Туристів тут можна зустріти в багатьох місцях, наприклад біля Різдвяного монастиря, Золотих воріт, Дмитрівського собору або інших популярних пам'яток міста. Багато хто приїжджає сюди самостійно, проте, часто можна зустріти і цілі екскурсійні групи, які їздять по Золотому кільцю знайомлячись з багатьма пам'ятками цього регіону. Також багато туристів можна зустріти ввечері на центральній площі.

Комахи в травні

Звичайно, з настанням тепла з'являється багато комах. Хруща часто можна зустріти ввечері, адже вони літають на відкритій місцевості дуже активно і можуть потрапити навіть у волосся, потрібно надягати головний убір на всякий випадок. Також днем ​​з'являються мухи, хоча їх в травні не багато ще. Увечері можуть бути комарі, але їх кількість ще далеко не критичний, звичайно, якщо тільки ви не підете в ліс, там потрібно брати з собою засіб від комарів.

Володимир унікальний і дуже цікаве місто)) проведений тут час мені запам'ятається надовго, адже давно я не отримував такої величезної кількості позитивних емоцій, як за цей тиждень, проведену тут.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online