4 додатки віртуальної реальності для занурення в світ англійської мови

  1. Що таке віртуальна реальність?
  2. Як віртуальна реальність допомагає вивчати англійську?
  3. VirtualSpeech
  4. AltspaceVR
  5. Immersive VR Education
  6. ClassVR

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Уявіть, що ви - на порозі кав'ярні . Ви відкриваєте двері і заходьте.

Перед вами кава-машина, з якої тече гарячий ароматний напій. Ви відчуваєте його підбадьорливий запах. Чуєте навколо розмови відвідувачів. Сідайте за столик.

Але це - не звичайна кав'ярня. Насправді її не існує.

Це дивовижне місце створено у віртуальній реальності, хоча у вас - повне відчуття присутності: ви бовтаєте з оточуючими , Берете в руки чашку і спостерігаєте за життям навколо. І весь цей час сидите у себе вдома на дивані.

Віртуальна реальність може перенести нас в такі віддалені місця, де ми ніколи б не побували. Вона може зв'язати наш реальний світ і світ уявний, який ми будемо відчувати всіма органами почуттів.

Прогулятися по Місяцю? Поспілкуватися зі знаменитостями? Опуститися на дно океану? Все це можна здійснити за допомогою віртуальної реальності.

А тепер уявіть, які можливості вона відкриває для вивчення англійської мови!

Це цілий новий світ! Нижче ми розповімо про чотири приголомшливих програмних продуктах, які стануть в нагоді кожному, хто вирішив вивчити англійську за допомогою новітніх цифрових технологій.

Що таке віртуальна реальність?

Віртуальна реальність (virtual reality, VR) - технологія, яка переносить вас в штучно створений цифровий світ. Цей термін застосовується для всіх типів моделювання реальності технічними засобами шляхом впливу на відчуття: зір, слух, нюх, дотик і інші. Віртуальна реальність дозволяє створювати штучні світи, вигадані сюжети і всілякі комбінації з них, а також накладати цифровий світ на справжній.

Головна особливість навчання за допомогою віртуальної реальності в тому, що воно інтерактивне. Ви можете змінювати цифровий світ, переміщаючись по ньому і впливаючи на нього.

Існують такі різновиди віртуальної реальності, як доповнена реальність (augmented reality) і змішана реальність (mixed reality).

Доповнена реальність добудовує навколишнє нас дійсність, накладаючи на неї цифрові проекції. Так працює, наприклад, додаток шведського магазину Ikea , Яке дозволяє побачити, як буде виглядати куплена вами меблі в реальному кімнаті.

Змішана реальність комбінує справжній і цифровий світи, причому впливати можна на обидва відразу. приклад - настільні ігри, у яких є віртуальні дошки, карти, фігури або інші ігрові елементи .

Як віртуальна реальність допомагає вивчати англійську?

Ви можете зануритися в мовне середовище, нікуди не переїжджаючи:

Припустимо, ви хочете вивчити американська англійська і виробити у себе американський акцент. Замість того щоб витрачати час і зусилля на пошуки носіїв мови, спеціальних відео, блогів і аудіокниг, записаних носіями американського вимови, ви просто ... переміщується в Америку.

Але не поспішайте купувати квиток на літак - вам на допомогу прийде віртуальна реальність. З її допомогою ви відвідаєте США і побуваєте в ситуаціях, де все навколо будуть говорити на американському англійською.

У віртуальній реальності ви стаєте безпосереднім учасником найрізноманітніших життєвих ситуацій, а значить - вивчаєте іноземну мову методом занурення . Це один з найшвидших і ефективних способів навчання англійської, який з приходом віртуальної реальності став набагато доступніше для мільйонів людей по всьому світу. Не виходячи з дому, ви можете вивчати мову і спілкуватися з іншими людьми. Це значно прискорює освоєння мовного матеріалу, а самі уроки стають набагато цікавіше.

Якщо вам подобається вчитися методом занурення, є й інший спосіб, і він теж не вимагає отримання візи і покупки квитків: ви можете вивчати англійську на відеоматеріалах FluentU . FluentU використовує неадаптовані відео - трейлери до фільмів, музичні кліпи, публічні лекції і багато іншого - як матеріал для навчання англійської мови.

Щоб дивитися відео на FluentU, VR-гарнітура не потрібна: просто заходите на платформу через браузер або з мобільного пристрою. Відео відтворюються в покращеному плеєрі з інтерактивними субтитрами: клікніть на будь-який незрозуміле слово, і до ваших послуг - його значення і зразок вимови. До кожного відео додаються навчальні картки і вправи, які допомагають краще запам'ятовувати слова.

Це відмінний спосіб зануритися в справжній англійську мову і поповнити свій словниковий запас. Пробна безкоштовна версія FluentU дасть вам доступ до всієї бібліотеці відеоматеріалів.

Вдосконалюйте невербальну комунікацію:

Спілкування англійською - це не тільки мова. Мова тіла, жести, вираз обличчя - все це елементи невербальної комунікації, які в особистому спілкуванні передають більшу частину сенсу.

Невербальна комунікація задіє наш зір; це означає, що співрозмовники повинні бачити один одного. Раніше з носієм англійської мови треба було зустрічатися особисто; тепер це можна зробити за допомогою віртуальної реальності. Доступ в інтернет і спеціальний шолом - ось все, що вам потрібно, щоб поспілкуватися особисто і задіяти невербальні способи комунікації

Тренуйтеся без страху і збентеження:

Коли треба зробити щось, чого ми ніколи раніше не робили, це викликає цілу гаму неприємних відчуттів: страх, збентеження, незручність ... Перший раз сісти за кермо машини, перший раз прочитати доповідь перед аудиторією, перший раз вести переговори - все це рано чи пізно доводиться робити, і це варто нервів. Але після другого, п'ятого, десятого разу стає вже не так страшно: ви натренувались і відчуваєте себе набагато впевненіше .

Говорити по-англійськи теж спочатку буває страшно. У віртуальній реальності, коли ми вчимося на змодельованих ситуаціях, страх проходить. Ви тренуєтеся в психологічно комфортної, безпечному середовищі, яка при цьому виглядає в точності як справжня.

Коли приходить час використовувати англійську в реальній ситуації, ви вже досить впевнені в собі і можете без праці використовувати отримані навички.

Вчитися у віртуальній реальності зручно і комфортно:

Потрапити в віртуальну реальність дуже просто. Один клік - і ви вчіть англійську в світі, який абсолютно як справжній; подорожуєте по різним країнам, досліджуєте нові світи, і все це - не виходячи з дому.

Навчання в знайомих умовах знижує рівень стресу, що робить навчання більш ефективним: ви краще запам'ятовуєте і вільніше використовуєте отримані навички. Ви можете застосувати свої знання і поспілкуватися з цікавими людьми, не встаючи з дивана. Вчіться з комфортом!

Чи готові переміститися в віртуальні світи? З цими чотирма додатками вчити англійську неймовірно цікаво!

VirtualSpeech

VirtualSpeech

потрібен хороший англійська для роботи ? Використовуйте VirtualSpeech. Цей віртуальний курс бізнес-англійської допоможе відчувати себе впевненіше в діловому середовищі і підвищити свої конкурентні переваги.

Співбесіда при прийомі на роботу, спілкування з англомовними клієнтами, наради по-англійськи - це лише деякі ситуації, в яких ви зможете вчитися з ефектом особистої присутності. Купуючи навички у віртуальному середовищі, яка в точності як справжня, ви будете готові до будь-якої реальної ситуації в офісі.

На VirtualSpeech, крім віртуальних відео, є навчальні курси, розроблені спеціально для різних робочих ситуацій (наприклад, «Продажі B2B» або «Говори як лідер»). Технології голосового аналізу допоможуть вам поліпшити вимову, виробити правильний темп мови і позбутися від слів-паразитів і незручних пауз.

Ні шолома віртуальної реальності? Запишіться на один з курсів VirtualSpeech, і компанія надішле вам спеціальну гарнітуру.

AltspaceVR

AltspaceVR

Ви - екстраверт і любите спілкуватися? Хочете практикувати англійську з друзями? Спільнота AltspaceVR community створено спеціально, щоб розмовляти по-англійськи у веселій невимушеній обстановці.

Створіть власний аватар (цифрову модель того, як ви будете виглядати в віртуальному світі) і спілкуйтеся з іншими реальними користувачами. Ви будете практикувати англійську в різних мовних ситуаціях: іграх, вечірках, презентаціях, і все це - в будь-який час дня і ночі.

У AltspaceVR ви можете спілкуватися з жителями понад 150 країн, в тому числі - зі знаменитостями! Заводите нових друзів у віртуальному просторі, говорите з ними по-англійськи, співайте пісні, грайте в карти, проводите час весело і користю

Immersive VR Education

Immersive VR Education

Immersive VR Education розробляє навчальні програмні продукти нового типу, якими із задоволенням користуються як студенти, так і викладачі.

Згадайте, скільки зусиль доводиться докладати, щоб знайти репетитора з англійської та вибрати зручне для вас обох час і місце. Можна, звичайно, використовувати для уроків Skype або інші способи онлайн-спілкування, але тепер є дещо краще!

Компанія Immersive VR Education створила безкоштовну освітню платформу під назвою Engage , На якій ви можете проводити групові та індивідуальні уроки, зустрічі та презентації в віртуальному просторі, розрахованому на багатьох користувачів. Спілкуйтеся з викладачем, обмінюйтеся досвідом з іншими студентами і занурюйтесь у світ англійської мови.

У цієї платформи безліч інших цікавих можливостей для розвитку мовних навичок. Наприклад, підключившись до Titanic VR , Ви зможете досліджувати затонуле судно і шукати скарби. Apollo 11 VR перенесе вас на Місяць: ви будете читати карти і написи і слухати аудіозаписи реальних історичних переговорів астронавтів.

Ці відео віртуальної реальності можна скачати для самих різних типів VR-гарнітур . Завантажте з сайту додаток і отримаєте швидкий доступ до віртуального контенту.

ClassVR

ClassVR

ClassVR - навчальна VR-платформа з сотнями різних уроків, присвячених англійській мові і культурі. Платформа розроблена для викладачів, але на ній є окрема незалежна навчальна програма з готовими уроками .

Програма включає уроки англійської мови на найрізноманітніші теми, тісно пов'язані з повсякденним життям: покупки, навчання в школі, весілля і багато іншого. За допомогою окулярів або шолома віртуальної реальності ви зможете дивитися дуже докладні інтерактивні відео - наприклад, побувати в Олімпійському парку Лондона або зустріти Різдво в Канаді!

ClassVR також пропонує програми розроблені й змішаної реальності, в яких ви можете використовувати підручники і робочі зошити. Це корисний бонус до віртуальних уроків, який не дає інтересу до навчання згаснути.

Навчання англійській в віртуальної реальності сьогодні розвивається стрімкими темпами. Кожен день на ринку з'являються все нові і нові програми і ресурси для викладачів і тих, хто вивчає англійську самостійно. А це означає, що у вас все більше можливостей поліпшити свої знання за допомогою новітніх цифрових технологій.

Якщо вам сподобалася ця стаття, щось підказує мені, що вам сподобається і FluentU - кращий спосіб вивчати англійську мову за допомогою відеороликів про справжнє життя.

Занурення в англійську мову онлайн!

Що таке віртуальна реальність?
Як віртуальна реальність допомагає вивчати англійську?
Прогулятися по Місяцю?
Поспілкуватися зі знаменитостями?
Опуститися на дно океану?
Що таке віртуальна реальність?
Як віртуальна реальність допомагає вивчати англійську?
Чи готові переміститися в віртуальні світи?
Ні шолома віртуальної реальності?
Хочете практикувати англійську з друзями?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online