Армен Григорян і група Крематорій

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Дата: 2012-10-25

Автор: Макс

Привіт, дорогий читачу Привіт, дорогий читачу! Сьогоднішнє подорож, ми зробимо в світ музики. В історію життя Армена Григоряна і прославленого колективу «Крематорій». Думаю, що пора нам в путь!

Моє захоплення групою «Крематорій» почалося в кінці вісімдесятих років. В гості прийшов шкільний знайомий, який захоплювався творчістю групи, і ми весь вечір слухали пісні «Крематория». З того все і почалося. Точніше немає, я і раніше стикався з композиціями групи, але на бігу, а уважно вникнути в сенс текстів, можливість випала лише в цей вечір. З тих пір я став великим шанувальником групи «Крематорій» та її лідера Армена Григоряна, а багато пісень вивчив напам'ять. Ми слухали їх в компаніях з динаміків магнітофона, співали під гітару вечорами, сидячи на лавочці. З тих пір пройшло більше двох десятків років, але пісні «Крематория», як і раніше, звучать в моєму домі. Думаю, що творчість групи, не покине мене протягом усього життя.

Армен Григорян, народився в 1960м році в дипломатичній родині Армен Григорян, народився в 1960м році в дипломатичній родині. Так склалися обставини, що відбулася ця подія в Москві. Як більшість хлопчаків, в дитинстві Армен захоплювався спортом, а зокрема футболом. На цьому терені показував високі результати і завойовував призи, але захоплення футболом не заважало юному Армену віддавати частину свого часу музичній творчості.

Будучи ще чотирнадцятирічним підлітком і навчаючись в школі, Армен Григорян заснував свій перший музичний колектив «Чорні плями». У продовженні декількох років змінювалися колективи і музиканти, коли в 1983м з'явився існуючий і по нині «Крематорій».

Група стрімко набирає обертів, і протягом трьох років, робить стрибок від концертів-кухонніков, до «Гран-прі» на московському рок-фестивалі Група стрімко набирає обертів, і протягом трьох років, робить стрибок від концертів-кухонніков, до «Гран-прі» на московському рок-фестивалі. За цей час група встигає випустити три альбоми і отримати солідну популярність, а ось справжня слава приходить з виходом в 1988м році альбому «Кома». З виходом цього альбому починаються всесоюзні гастролі «Крематория», а сам альбом широко обговорюється в рок-колах і пресі.

Дивно, але як це часто буває, стрімко висхідна слава групи «Крематорій" не канула різко в забуття, а продовжувала набирати обороти. На пені групи знімаються кліпи, а більшість стає хітами. З віконець ларьків звукозапису чуються «Сміттєвий вітер» і «Потворна Ельза», а «Сексуальна кішка» і «Маленька дівчинка», не дає заснути ночами жителям багатоповерхівок.

Протягом кількох років група не перестає випускати нові альбоми, а до десятиріччя заснування «Крематория», в 1993м приголомшує рок-індустрію виходом одного з найкращих альбомів «Подвійний альбом» Протягом кількох років група не перестає випускати нові альбоми, а до десятиріччя заснування «Крематория», в 1993м приголомшує рок-індустрію виходом одного з найкращих альбомів «Подвійний альбом». Звучить він абсолютно по новому, хоча в його склад, за винятком двох «свіжих» пісень, увійшли переграні пісні попередніх альбомів. Склад групи до цього часу, практично повністю оновився, а грубуваті моменти попередніх версій пісень були згладжені.

На сьогоднішній день група «Крематорій» записала п'ятнадцять номерних альбомів, не рахуючи численних збірок, концертних записів, відео і т.д. Вона продовжує радувати нас своєю музикою, і як я сподіваюся, буде робити це, на продовженні ще довгого часу.

З творчістю групи, ви, дорогий читачу, можете ознайомитися на офіційному сайті «Крематория»: http://www.crematorium.ru/

Там ви зможете знайти багато цікавого, як про саму групу, так і її альбомах. Подивитися дискографію і послухати пісні. Сподіваюся, що розповідь вам сподобався, а творчість групи, залишить приємне враження, яке збережеться на довгі роки.

А для поціновувачів групи "Крематорій", я хочу запропонувати для перегляду кліп - "Маленька дівчинка з поглядом вовчиці". Приємного перегляду. ;)



Може бути цікавим:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online