Чи всі чоловіки зраджують

  1. Статистика зрад
  2. Чому чоловіки зраджують?
  3. Що робити?
  4. Які чоловіки вірні
  5. Чи змінює ваша кохана людина

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Зрада - це страшний удар, який можна порівняти тільки зі смертю близької людини. Її дуже складно пережити і тим більше пробачити. Мало у кого вистачає сил продовжити відносини з людиною, яка зрадила. Адже неможливо зрозуміти, як же людина, яка ще недавно присягався в любові, міг зрадити ту, яка повірила йому і довірила своє серце. Існує думка, що всі чоловіки зраджують, тому не варто так сильно хвилюватися з цього приводу, а найкраще змиритися з таким станом речей. Але чи так це насправді чи це один з міфів, придуманий сильною статтю, щоб виправдати свою поведінку?


Зміст статті:


Статистика зрад

Щоб було легше відповісти на питання: «Чи всі чоловіки зраджують?», Найправильніше звернутися до національної статистикою, хоча не завадить вивчити і результати іноземної. Адже це дасть можливість дізнатися, чи дійсно відома всім «полигамность» існує, або вона потрібна лише для того, щоб виправдати невірність представників сильної половини людства, а також залежить вона від місця народження і проживання або властива виключно сильній статі.

американські дані

Згідно зі статистичними даними, опублікованими психологами з Америки, тільки 50% чоловіків змінює жінкам, решта їх половина зберігає вірність. І це не дивлячись на небезпеку зараження важкими і, часом, невиліковними захворюваннями.


У деяких даних, присвячених вивченню проблем вірності серед молоді, відсоток чоловіків, які змінюють, досягає іноді 70%.

Як йдуть справи в Росії

У Російській Федерації цифри набагато приємніше, з 100 сімей чоловіки змінювали в 25. На думку вчених, це пов'язано з більш сильною прихильністю до сімейних цінностей, в чому зовсім не важко переконатися, якщо вивчити сучасні американські серіали, особливо випущені з початку 2014 р

Японія - найвірніша країна

Японія належить до країн з найбільш високим відсотком вірних партнерів. Чоловіки зраджують тут вкрай рідко, що знову ж таки пов'язано з національним менталітетом. Тому і кількість венеричних захворювань, ВІЛ і СНІДу серед населення Японії найнижче серед усіх країн світу.


Несподівані висновки Великобританії

Британські ж вчені не обмежилися тільки статистичними дослідженнями, вони пішли ще далі, вирішивши вивчити, як може змінитися статистика чоловічих зрад з часом. І прийшли до невтішних висновків, процентне співвідношення вірних і невірних чоловіків буде з плином десятиліть тільки збільшуватися. І головною причиною цього є, на їхню думку, зростання фінансової забезпеченості і освіченості. Соціологи з Великобританії переконані, що високоосвічений чоловік більше схильний до бажанням змінити, а ось ті, хто погано вчився, навпаки, найвірніші партнери. Єдиної думки, чому це відбувається, немає, але вчені схиляються до того, що це пов'язано з більш широким поглядом на життя, способом життя і більш високими фінансовими можливостями.


Чому чоловіки зраджують?

Сучасні вчені з різних країн світу прийшли до висновку, що бажання чоловіка змінити - невід'ємна риса характеру людини. Вони пояснюють це тим, що людина - це біологічна істота, з яким необхідно бути полігамних для задоволення власних інстинктів, що і є відповіддю на питання "чому чоловіки зраджують". Але це не означає, що представники сильної половини людства не здатні впоратися з собою. Людину від тварин відрізняє вміння співпереживати, співчувати, нести відповідальність за кохану людину. Про лебедину вірність ходять легенди, невже людина не здатна впоратися з інстинктами, з його-то розумом, про можливості якого ще навіть не всі відомо.

Що робити?

Відмінним способом уникнути чоловічих зрад є пошук нових видів діяльності, які допоможуть людині самореалізуватися. Адже ще однією відмінною рисою сучасної людини є вміння використовувати невитрачену сексуальну енергію, змішану з бажанням новизни, так би мовити, в мирних цілях, для саморозвитку і досягнення поставлених завдань.


Також соціологи відзначають, що ризик чоловічих зрад в сучасному світі збільшився, завдяки розкутості у відносинах між чоловіком і жінкою. Протягом століть табу і релігійні заборони змушували людей придушувати глибинні інстинкти, зараз же такого стримуючого фактора не існує. Але це сьогодні допомагає зрозуміти, що людина здатна боротися з бажаннями, якщо володіє достатнім рівнем виховання, культури, а головне у нього є бажання і сила волі.

Які чоловіки вірні

Судячи зі статистики, в країнах колишнього СРСР більше чоловіків, які не змінюють своїм дружинам, в країнах Європи і Північної Америки ситуація гірша, але психологи зуміли знайти кілька типів чоловіків, яким зради чужі скрізь. Давайте розберемося, які чоловіки не зраджують?

Не змінюють прихильники точних наук

Представники сильної половини людства, які отримали професії, пов'язані з бухгалтерією, математикою, фізикою та багатьма точними науками. Пояснення цьому одне - їх голова зайнята наукою і обчисленнями, які вимагають бездоганної точності і відповідального підходу. З одного боку, їм просто ніколи, а з іншого - ті якості, які дозволили їм отримати таку роботу, відрізняють людей вірних, які вміють взяти на себе відповідальність.


Чоловічі думки про здоров'я перешкоджають зрад

Чоловіки, які уважно ставляться до свого здоров'я, не стануть ризикувати їм заради швидкоплинного задоволення з новою партнеркою. Вони цінують сталість, надійність і безпеку у відносинах, які йому може дати тільки його жінка.

Чоловіки з низьким рівнів тестостерону

У представників сильної половини людства, що відрізняються зайвою вагою, високим голосом, тестостерону менше, ніж у тих, кому не вистачає кілограм або вага ідеальний. Велика кількість цієї речовини робить чоловіків менш відповідальними, адже тяга до ризику у них також підвищена.

Відповідальні та порядні чоловіки не зраджують

Чоловіки, що відрізняються високою відповідальністю, та й просто ті, кого можна сміливо назвати вихованими і порядними. Це вище їх гідності завдавати болю іншим, тим більше коханій жінці, яку вони обожнюють, цінують і поважають. Їх відрізняє від інших представників протилежної статі - повага до жінки. Вони ніколи не дозволять собі образити або принизити її. Зрада для таких чоловіків неможлива ще й тому, що це буде зрада самому собі.


Не змінюють однолюби

Не змінюють чоловіки, яких можна сміливо віднести до однолюб. У них немає потреби шукати іншу жінку, вони зустріли свою половинку, єдину і неповторну, яка зробила їх найщасливішими.

Любов до дітей заважає зрад

Чоловіки, які обожнюють своїх дітей, ні за що на світі не ризикнуть їх щастям заради навіть найпрекраснішої жінки. Можливість бути поруч з ними, ростити їх і виховувати, захищати і вчити, для них найбільше задоволення на світлі, а якщо він не розлюбив дружину, яка подарувала йому спадкоємців, навіщо йому ламати життя собі і своїм коханим. Такий чоловік - ідеальний вихователь і приклад для своїх дітей. Він ніколи не допустить навчити своїх малюків чогось брудного і поганого. Він - зразковий батько.

Щасливі чоловіки

В кінці це списку знаходяться вірні чоловіки, які з усією відповідальністю підійшли до вибору супутниці життя, або ті, кому пощастило швидко зустріти свою любов. Щастя вже прийшло до них в будинок, головне, щоб сама представниця прекрасної статі не упустила його.


Чи змінює ваша кохана людина

Перш ніж намагатися зрозуміти, чи потрапляє ваш чоловік в той відсоток за статистикою зрад, в який входять ті, які можуть змінити, або вам пощастило, і улюблений належить до тих, хто не схильний до зрад, правильніше ще звернути увагу на важливий момент «Як починається зрада ».

Якщо чоловік може змінити, а жінка перестає за собою ретельно стежити рівно з того моменту, коли вони разом прожили вже деякий час, дуже скоро його потягне на пригоди. Не дарма ж існує прислів'я «Жінки люблять вухами, а чоловіки - очима». Тому, щоб не ризикувати і не обчислювати ймовірність того, вірний обранець чи ні, краще, навіть для себе самої звернути увагу на себе. Пам'ятайте, найбільше розлучень трапляється, коли пара прожила разом 4 роки. Значить, безпечніше зменшити домашню навантаження, ніж відмовитися від догляду за собою. Чоловіки зраджують, якщо вони не задоволені своєю жінкою, будь то зовнішній вигляд або манери поведінки. Піклуйтеся про себе, стежте за своїм ставленням до чоловіка. Будьте красиві і уважні, і тоді ваш улюблений точно не подивиться "наліво".


Щоб не відбувалося, пам'ятайте, будь-які проблеми, що виникають в житті людини, йому під силу. Всі здатні перенести найважчі випробування, якщо не забудуть, що вони відповідають і за себе, і за тих, хто поруч. Не можна втрачати віри в себе, якщо улюблений змінив, і вже тим більше, засмучуватися заздалегідь, що всі чоловіки такі ж. У нашому житті дуже багато міфів, які нічого не мають спільного з дійсністю. Навіщо ж через них псувати собі життя. Цінуйте себе, свою сім'ю, не дозволяйте поганим думкам заважати вам насолоджуватися особистими відносинами, адже тільки від вас залежить, як складеться ваше життя.

Автор: Устабаші Юлія
Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт www.inmoment.ru обов'язкове.

Теги: чи всі чоловіки зраджують

Що робити?
Але чи так це насправді чи це один з міфів, придуманий сильною статтю, щоб виправдати свою поведінку?
Чому чоловіки зраджують?
Що робити?
Давайте розберемося, які чоловіки не зраджують?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online