Пляж Аммос - Путівник по острову Крит, Греція

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Пляж Аммос розташований в 500 м на південь від центру міста Святого Миколая. Це великий пляж, який починається від порту міста »Марина", поруч пляжем Неархус. Потім проходить біля стадіону міста і простягається на південь, до міського пляжу.

У порту Марина прекрасний піщаний пляж з парасольками, шезлонгами, душові, водні види спорту, ресторани і готелі навколо нього. Він розташований дуже близько від центру і магазинів міста. Вхід в море пологий, ідеально підходить для відпочинку з дітьми і, як правило, спокійне.

Міський пляж, на півдні є більш відокремленим, на відміну від Марини. Це пляж з піском, трохи гальки і дрібної водою. Він дуже чистий і добре організований з усіма водними видами спорту. Поруч є велика площа з травою і деревами, де ви можете грати в міні-гольф і на дитячому майданчику, поплавати в басейні і насолодитися напоєм або їжею в барі. Крім того, поруч є стадіон для баскетболу і футболу, і басейн.

Крім того, поруч є стадіон для баскетболу і футболу, і басейн

See in Google Maps

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online