Гороскоп на вересень: що чекає все знаки зодіаку в вересні

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Астролог попередив, що 7-9 вересня буде молодик, тому можливо зрада друзів, розчарування в планах і проектах, складні ситуації. Астролог попередив, що 7-9 вересня буде молодик, тому можливо зрада друзів, розчарування в планах і проектах, складні ситуації

10-17 вересня настало найвдаліший період місяці

"Якщо коротко - це буде чудовий вересень на високих швидкостях. Те, що люди не могли зробити протягом останніх двох-трьох місяців, легко вдасться реалізувати у вересні", - розповів Росс в коментарі " Главреду ".

1-4 вересня, за словами астролога, ідеальний час для контактів, зв'язків, укладання договорів і підписання важливих контрактів. Також в цей період можна сміливо міняти місце працевлаштування і купувати будь-які засоби пересування.

Росс попередив, що 7-9 вересня буде молодик, тому можливо зрада друзів, розчарування в планах і проектах, складні ситуації.

Читайте також Вже скоро: астролог розповів, коли чекати світової фінансової кризи

"Оскільки в цей час буде аспект до Нептуну - символу ілюзій і обманів, вас можуть" кидати ", обманювати, легко можна потрапити на вудку спокуси", - зазначив він.

Але негативний період буде недовгим, і вже 10-17 вересня настало найвдаліший період місяця.

"Розпочнеться суперпотужний, обладнаний аспект між Юпітером і Плутоном на зростаючому Місяці. Це -" аспект мільйонерів ". Це дасть творчу конфігурацію, велику низку важливих пропозицій, які можуть мати" ефект бомби, що розірвалася. А взагалі 11 вересня - найкраща дата місяця ", - розповів експерт.

За його словами, цей період буде ідеальним для відкриття нового бізнесу, великих інвестицій, покупки авто.

"Не рекомендую одружуватися 9-30 вересня, тому що Венера в Скорпіоні може означати вдівство, тобто хтось із подружжя піде з життя раніше, або цей шлюб чекатимуть якісь екстремальні ситуації", порадив астролог.

Катастрофічні ситуації і аварії можливі з 15 по 19 вересня, тому краще не літати літаками і далеко не виїжджати.

25 вересня - нас чекає повний місяць, що, за словами Росса, відкриє негативний період.

"З 24 по 26 вересня треба бути готовими до ударів по здоров'ю і кризових ситуацій, тому в ці дні краще сидіти" тихіше води, нижче трави ", не вживати ніяких важливих дій", - сказав він.

"В Україні в ці дні можуть трапитися якісь викиди в атмосферу або виникнути аварійні ситуації, особливо на хімічних підприємствах", - резюмував астролог.

Як повідомляв УНІАН, гороскоп на вересень 2018 року обіцяє як сприятливі періоди, так і періоди стресу і невдач, в котре необхідно бути обережними.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online