У Лондона з'явилася карта, що показує крокову доступність станцій метро

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Перевізник TfL (Transport for London) створив нову міську карту, по якій відстань між станціями метро можна дізнатися в кроках. Таким чином, компанія транслює заклик до жителів Лондона побільше ходити пішки і трохи розвантажити транспортні потоки підземки. Головний аргумент - прості цифри. Більшість станцій в межах Zone 1 знаходиться на відстані до 1000 кроків один від одного.

Наприклад, прогулянка від Cannon Street до Mansion House - це 400 кроків, а від Oxford Circus до Bond Street - 700. Деякі центральні станції дійсно розташовуються подалі, наприклад, від King's Cross до Farringdon потрібно пройти 2600 кроків. Від станції Victoria до Green Park буде 1900 кроків.

Ось що в зв'язку з цим говорить лондонський мер Садок Хан: Прогулянки по місту ми повинні зробити комфортніше і приємніше Ось що в зв'язку з цим говорить лондонський мер Садок Хан: "Прогулянки по місту ми повинні зробити комфортніше і приємніше. Нова карта повинна допомогти городянам переосмислити свої переміщення і допомогти малому бізнесу ".

Очікується, що пасажиропотік лондонського метрополітену в цьому році досягне 1,3 млрд. Чоловік, у порівнянні з 800 млн, зафіксованими в 2002 р

До появи пішохідної карти компанія TfL представляла карту з відстанню між станціями метро в хвилинах.

Директор департаменту наземних стратегій і планування TfL Бен Плауден вважає, що люди занадто часто спускаються в метро, ​​просто не уявляючи, що це відстань однієї короткої пішої прогулянки. Він висловив надію, що жителі Лондона завдяки новій карті будуть більше ходити пішки і почнуть відкривати для себе місто з нового боку.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online